Stalni clan
Stalni clan
Pridružio: 08 Jul 2006
PorukaPoslao: Ned Avg 10, 2008 9:40 pm Naslov: Odgovoriti sa citatom
O moj Boze zaista ti treba edukacija o menstruaciji i pojavama u tvojoj dobi. Sa pitanjem "Da li je to normalno?" neces nista postici, jer svaciji organizam je drugaciji.
Idi kod ginekologa na konsultaciju. On ne ujeda, on pomaze. Na forumu jos niko nije izlecio svoj problem, nego se delimicno informise do odlaska doktoru.
Nadam se da ces postupiti ispravno,
Pozzzzzzzzzzz
Mislim chemu takav ton ?Ja osetim koliko si drska u odgovoruovoma kako tek dete ono nebi?Ona devojchitza je jako uplashena i vidish da nema majku !Da je ima ?Sigurno nebi ovde trazila savete!Vidi se da je dete fino vaspitano samo izprepadano! I to shto se detashtze boji otic kod ginekologa nije nishta novo!Ja poznajem dosta zena koje su i radjale, pa eto naprosto plashe se ili imaju fobiju od ginekologa!Neko ima fobiju od stomatologa !Ona ce polako shvatiti ,da to nije nishta strashno i prvi put kad ode ako bude imala srece i natrchi na (humanog) i pazljivog ginekologa onda ce ssve biti drugachije!
Kako LenaPetrov joj lepo i strpljivo objasnjava ,jer je osetila da se dete uplashilo i da joj treba polako prichajuci odagnati strah i fobiju od ginekologa!Svi mi ovde trazimo savete PA I TI !A znash reci da ne trazish popovanje nego savet!E dete vidish taj ton ovde nesme da pokaze ili NE ZELI samo lepo pita i moli za (vishe priche ) nego li savet joj treba !
Svaka Vam chast svima koji tako lepo postupate sa detetom (kojoj je sad majka naj potrebnija