Implatacijsko krvarenje je kad se plod uvali u matericuLanna napisao:pinkomothus, ja sam procitala na netu da je prolaktin hormon stresa pa ako se nerviras on poraste. Mislim da sam isto negde nasla da su zene pile neku terapiju da se prolactin spusti, reci ce ti lekar tacnije.
ja jos krvarim crno, dabroston pijem i ciklo proginovu a ne nerviram se i jedem koliko god je to mogucve od vrucine. uz mi je super nemam vise mikrocisticne jajnike sve je kako treba a ja i dalje prokisnjavam.
majjo, sta sadrzi od hormona primolut nor? i kako se pije? to su ti dali zbog krvarenja van ciklusa?
pinkomothus,jer mi uvek pocne krvarenje 2 nedelje nakon sto dobijem - jel ti to bron krece i traje dok ne krene crveno? da li tebi dabroston pomaze?
e da, rekla mi je na uz da je to mozda implatacijsko krvarenje? nista je nisam shvatila bitno je da je uz ok pa ako se vas 2 razumete u to pisite mi

Majjo,ta sluz sto primecujes tarje par dana i zadnji dan te sluzi ti je OVULACIJA!!!Pa nesto smo se popravile devojke : )))))))))))
svaka od nas ima novosit,neka neka i treba tako

Lanna,znam da prolaktin moze da skoci zbog stresa pa ce mi ga ponoviti za par nedelja i onda cemo da vidimo sta cemo i kako cemo.
Ja sam ovaj mesec dobila normalno,trajalo je 6 dana (kao i uvek) i sada me zanima da li ce biti ovulacije sledece nedelje

ps.nisam nikada nista uzimala za ovo krvarenje

E da,dobila sam progesteron da zaustavi krvarenje ako budem krvarila kad odem na more 2 nedelje.