Krvavljenje vec mesec dana
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Mar 20, 2006 1:53 pm
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Hvala, znam da je to ovulacija!!!
I imam novost, nakon toga je prestalo krvaruckanje ( a proslog meseca se nastavilo do pocetka nove, pethodne menstruacije!!)!!
Sada cemo videti sta ce se desavati na dalje!!
Da li mozda neko zna, da li su ove mere normalne ???
uterus 70x38x34
end. 6/2
levi jajnik 32x24
folikul 14 mm
desni jajnik 30x22
Danas mi je 11-ti dan ciklusa!!!
Ovo je bilo na dan kada mi je radjen transvaginalni UZ!!

I imam novost, nakon toga je prestalo krvaruckanje ( a proslog meseca se nastavilo do pocetka nove, pethodne menstruacije!!)!!
Sada cemo videti sta ce se desavati na dalje!!
Da li mozda neko zna, da li su ove mere normalne ???
uterus 70x38x34
end. 6/2
levi jajnik 32x24
folikul 14 mm
desni jajnik 30x22
Danas mi je 11-ti dan ciklusa!!!
Ovo je bilo na dan kada mi je radjen transvaginalni UZ!!
I ja imam slicnih problema, ja mesecima krvarim samo sto meni vec 17 dc krece crno gusto odvratno i svaki put lekar kaze nije nista. Pila sam i Dabroston ali nije pomoglo. Sada pijem Cyclo-Progynovu prvi mesec i vuklo se braon do 10 -11 dc a sada mi je 21dc i nema nista ni kapi. Vadila sam hormone 2 i 21 dc i estradiol je snizen i to dosta a progesteron 21 dc isto. Da, nemam ovulaciju uopste, pila sam i Klomifen ali nista se nije desilo.
Majjo, koliko znam folikul ti je ok za 11 dc a za ovo ostalo ne znam pretpostavljam da jei to ok jer da nije valjda bi ti lekari nesto rekli
Majjo, koliko znam folikul ti je ok za 11 dc a za ovo ostalo ne znam pretpostavljam da jei to ok jer da nije valjda bi ti lekari nesto rekli
-
- Novi član
Citam vase komentare i POTPUNO JE ISTO KAO KOD MENE,pa mi je u neku ruku drago jer vidim da to i nije neko problem,vec sigurno stres.
Ja za 3 dana idem kod doktora opet pa cemo videti sta je,jer mi se ovo opet pojavilo i traje vec 2 ipo nedelje.
Da li se moze zatrudniti u ovakvim situacijama ili moramo svakako da pazimo?(da ne bi doslo do trudnoce)
Ja za 3 dana idem kod doktora opet pa cemo videti sta je,jer mi se ovo opet pojavilo i traje vec 2 ipo nedelje.
Da li se moze zatrudniti u ovakvim situacijama ili moramo svakako da pazimo?(da ne bi doslo do trudnoce)
Od juce sam krenula sa Logestom i pijem ga (normalno) 21 dan. Tek tada cu ici kod dr, tako mi je rekla. Sad...nesto se bas ne razumem u Logest, ali malopre sam popila drugu pilulu(juce prvu). Rekla mi je da kad popijem Dabroston dobicu menstruaciju i od prvog dana ciklusa da krenem sa Logestom. Znaci, pijem ga 2 dana i jos mi traje krvavljenje. Jel to normalno ili ce tek prestati? Lanna, znaci i kod tebe isto?:)
Jos nesto, hormoni uticu na povecanje telesne tezine, zar ne? Nesto sam dobila na kilazi, osecam!
Jos nesto, hormoni uticu na povecanje telesne tezine, zar ne? Nesto sam dobila na kilazi, osecam!

-
- Novi član
alfa, ja nisam pila nikada Logest pa ne znam kako da ti pomognem. Jesi li ti posle Dabrostona dobila pravo krvarenje? Logest pijes 21 dan od prvog dana kada ti pocne krvarenje i krvarenje ti traje kao pre kada ti je islo, ne utice Logest da se zaustavi krvarenje ako si na to mislila. Ja sam u subotu zavrsila sa cikloproginovom i od juce braon mi ide pa cu valjda da dobijem. Ne znam za seksualne hormone koliko uticu na gojenje, ja dabroston pijem godinu dana i nisam se nista ugojila, naprotiv
pikomonthus, ja krvarim vec godinu dana a nisam ostala trudna a radimo na tome.TYrazi hormone da izvadis pa ces znati sta je. I sve zavisi jesu li ti ciklusi ovulatorni ili ne a ako to hoces da znas idi na folikulometriju
Bravo za ovulaciju
pikomonthus, ja krvarim vec godinu dana a nisam ostala trudna a radimo na tome.TYrazi hormone da izvadis pa ces znati sta je. I sve zavisi jesu li ti ciklusi ovulatorni ili ne a ako to hoces da znas idi na folikulometriju
Bravo za ovulaciju