Kondilomi i ranica

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

znatizeljna
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 07, 2005 8:17 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od znatizeljna »

Ja ih i imam jako puno , vise i ne znam sta da radim.........sva sam zbunjena , prvi put sam cula za kondilome pre 2 meseca
skorpija_jarac
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Feb 22, 2005 5:10 pm

Post od skorpija_jarac »

pa ne razmisljaj onda o ceni, zdravlje je najvaznije.
sto pre to resi.
nina_dr
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Sep 29, 2008 4:01 pm
Kontakt:

Skidanje ranice i kondiloma laserom

Post od nina_dr »

Treba da idem na skidanje kondiloma i ranice laserskim putem, pod opštom anamnezom, pa me interesuje prvo kakva je to opšta anamneza, da li spavam totalno ili ne, da li se oseti nešto i kakav je postupak otklanjanja toga svega putem lasera i da li je i koliko bolno?
Biti roditelj je nesto izvanredno.
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm

Post od tamaraft »

O svemu smo pisali!

http://www.doktor.rs/forum/viewtopic ... anestezija

S obzirom da cesh imati opshtu anesteziju, ako bash mora opshta, necesh osetiti nishta tokom operacije, a posle operacije bolovi i senzacije koje cesh imati zavise iskljuchivo od obima kondiloma, tj u kolikom broju ih imash, gde su sve locirani, koliki su...ali dobicesh savete i kremice i masti nishta ne brini!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
nina_dr
Novi član
Novi član
Kontakt:

Post od nina_dr »

Hvala ti mnogo na obaveštenju o anesteziji, jer sam mnogo veliki paničar po pitanju i najobičnijeg odlaska kod ginekologa, a pogotovo neke intervencije. Ovo mi mnogo znači što neću uošta da znam šta se oko mene dešava trenutno, a posle ću kući sve da saniram šta treba veoma rado i lako.
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm

Post od tamaraft »

Eh a da nisi panichar mozda bi ranije otishl kod ginekologa pa ranije reshila svoje probleme! :-?

Srecno u svakom sluchaju! Smanji unos shecera, tj slatkisha!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
nina_dr
Novi član
Novi član
Kontakt:

Post od nina_dr »

Da znaš da si u pravu, ali šta da se radi, strah je stvarno jedna opasna bolest, koju možemo samo koilko toliko savladati zdravim razumom.
zuta-bubamara
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Sep 13, 2008 9:51 am

Post od zuta-bubamara »

gost123 napisao:kako oni izgledju(kondilomi) i da li se mogu osetiti pod rukom, tj.na dodir?da li su tvrdi?
Da li postoje razlicite vrste kondiloma? Zapravo, da li mogu izgledom da se razlikuju? Ovde sam pisala o kondilomima koji su mi nestali:http://www.doktor.rs/forum/viewtopic.php?t=23588
zuta-bubamara
Stalni član
Stalni  član

Post od zuta-bubamara »

Korisnikov avatar
Trifunija
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Jan 30, 2008 12:45 pm

Post od Trifunija »

zuta-bubamara napisao:
gost123 napisao:kako oni izgledju(kondilomi) i da li se mogu osetiti pod rukom, tj.na dodir?da li su tvrdi?
Da li postoje razlicite vrste kondiloma?
I mene ovo zanima. Koje sve vrste kondiloma postoje?
donka
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Feb 09, 2007 6:10 pm

Post od donka »

zuta-bubamara napisao: Da li postoje razlicite vrste kondiloma? Zapravo, da li mogu izgledom da se razlikuju? Ovde sam pisala o kondilomima koji su mi nestali:http://www.doktor.rs/forum/viewtopic.php?t=23588
Papilomi nisu kondilomi, bilo je price o tome na ovoj temi:
http://www.doktor.rs/forum/viewtopic ... highlight=
zuta-bubamara
Stalni član
Stalni  član

Post od zuta-bubamara »

donka napisao: Papilomi nisu kondilomi, bilo je price o tome na ovoj temi:
http://www.doktor.rs/forum/viewtopic ... highlight=
Kako izgledaju kondilomi?
AlisaD
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Sep 29, 2008 1:04 pm

Post od AlisaD »

Ja sam skidala kondilome i ranicu laserski u jednoj privatnoj klinici. Radila mi je jedna divna doktorka :wink: (moram da je pohvalim jer mi je puno pomogla) pod lokalnom anastezijom(u pitanju je sprej koji naprska) i intervencija je trajala svega 20 min! Samo...posle su muke dok rane ne zarastu :(.Ako nekog nesto zanima neka pita tu sam :P !
anapet
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Avg 07, 2008 4:01 pm

Post od anapet »

u kojoj privatnoj klinici si radila? možda smo u istoj ordinaciji radile?! kako se zove ta doktorka?
zuta-bubamara
Stalni član
Stalni  član

Post od zuta-bubamara »

AlisaD napisao:Ja sam skidala kondilome i ranicu laserski u jednoj privatnoj klinici. Radila mi je jedna divna doktorka :wink: (moram da je pohvalim jer mi je puno pomogla) pod lokalnom anastezijom(u pitanju je sprej koji naprska) i intervencija je trajala svega 20 min! Samo...posle su muke dok rane ne zarastu :(.Ako nekog nesto zanima neka pita tu sam :P !
Kako su izgledali kondilomi? Da li si imala neke simptome? Da li si osecala svrab i da li si primetila njihov rast?
Odgovori