Kondilomi i ranica
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Feb 22, 2005 5:10 pm
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Mar 07, 2005 2:42 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
......
ma samo po preporuci ili u drzavnim ustanovama, ako ti se ljubazno nasmese i ponude vizit kartu svoje privatne ordinacije, put pod noge, do sledeceg. Veruj mi na svu srecu jos uvek ima onih lekara koji postuju i sebe i svoje pacijente i ne dodaju ti bolesti koje nemas, i raduju se zajedno sa tobom kada ti saopste da ces postati roditelj.
Prema tome prema preporuci.
Prema tome prema preporuci.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Mar 07, 2005 2:42 pm
.......
Prvo odes kod urologa ili vec kod nekog specijaliste da vide i utvrde sta ti je, oni ce ti najbolje pomoci i oko terapije i oko svega.
Ako zivis u Beogradu, otidji u ambulantu na uglu 29.novembra i Dzordza Vasingtona sa zdravstvenom knjizicom, a mozes i u svoj Dom zdravlja.
Ako zivis u Beogradu, otidji u ambulantu na uglu 29.novembra i Dzordza Vasingtona sa zdravstvenom knjizicom, a mozes i u svoj Dom zdravlja.
-
- Stalni član
posle laserskog uklanjanja dr mi je rekla da stavljam rivanol obloge i da mazem jekoderm... medjutim, ja sam posle par dana namazala kantarionom, jer me je peckalo i od tada mi rana krvari!!
dok sam mazala jekoderm, bilo je nesto belo, zuckasto na povrsini rane... nakon mazanja kantarionom, to belo je sve nestalo, ali sada je tu crveno, krvavo i ostavlja trag krvi kad se brisem...
jel to nesto opasno?? bas sam se sad uplasila...
dok sam mazala jekoderm, bilo je nesto belo, zuckasto na povrsini rane... nakon mazanja kantarionom, to belo je sve nestalo, ali sada je tu crveno, krvavo i ostavlja trag krvi kad se brisem...
jel to nesto opasno?? bas sam se sad uplasila...
-
- Saradnik
- Pridružio se: Pet Jun 18, 2004 2:00 am
-
- Stalni član
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Mar 07, 2005 8:17 am
ja sam prvo primetila male braonkaste bradavice koje se nalaze spolja, otisla kod moga ginekologa u Dom Zdravlja Novi Beograd blok.44. Moja draga doktorka (koja je jedva htela da me pregleda) mi je rekla da imam kondilome, a za te braonkaste bradavice je rekla da je virusna infekcija, uradila mi papa test i on je pokazao da imam II grupu. Dala mi je uput (uz pretnju da mi nece dati drugi ako me vrate ili ako mi traze nalaz kolposkopije) da idem u Narodni Front i jos mi je rekla da imam obiman sekret i da koristim povidon jod vaginalete.
Otisla sam u NF zakazala intevenciju za 04.04.2005.godine. Bila 04.04.2005. u NF i nisu mi nista uradili jer doktor nije hteo da uradi intervenciju zbog malih braonkastih bradavica.....poslali su me na kolposkopiju. U utorak sam bila na kolposkopiji i doktor mi je rekao da imam kondilome i da su male braonkaste bradavice isto kondilomi.......da ih imam jako puno, da ne koristim nikakve vaginalete jer imam obiman sekret zbog kondiloma .....uzeo mi uzorak za biopsiju..........i sada cekam rezultate
Otisla sam u NF zakazala intevenciju za 04.04.2005.godine. Bila 04.04.2005. u NF i nisu mi nista uradili jer doktor nije hteo da uradi intervenciju zbog malih braonkastih bradavica.....poslali su me na kolposkopiju. U utorak sam bila na kolposkopiji i doktor mi je rekao da imam kondilome i da su male braonkaste bradavice isto kondilomi.......da ih imam jako puno, da ne koristim nikakve vaginalete jer imam obiman sekret zbog kondiloma .....uzeo mi uzorak za biopsiju..........i sada cekam rezultate
-
- Stalni član
sacuvaj nas Boze od drzavnih lekarskih ustanova...
sacekaj rezultate i pitaj tog dr iz fronta sta ti preporucuje... moj predlog ti je laser i jacanje imuniteta, za ubuduce...
ako hoces da ti preporucim privatnu klinuku za laser, gde sam ja imala intervenciju, javi mi se na pvt.
a ako bas hoces na frontu da radis sve, znam da je dr milan hadzovic pouzdan. pitaj za njega.
sacekaj rezultate i pitaj tog dr iz fronta sta ti preporucuje... moj predlog ti je laser i jacanje imuniteta, za ubuduce...
ako hoces da ti preporucim privatnu klinuku za laser, gde sam ja imala intervenciju, javi mi se na pvt.
a ako bas hoces na frontu da radis sve, znam da je dr milan hadzovic pouzdan. pitaj za njega.
-
- Novi član
-
- Novi član
-
- Stalni član