Kondilomi i ranica

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

gost123
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Mar 11, 2004 1:00 am

Post od gost123 »

ja sam bila kod privatnika,tamo mi je dr videla puno kondiloma, a onda sam otisla kod moje dr u dom zdravlja i rekla mi je da ih nemam.ko ovde laze>i da li ja zbog necije nesavesnosti treba da odem na 15 pregleda dok ne utvrdim ko je u pravu?
skorpija_jarac
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Feb 22, 2005 5:10 pm

Post od skorpija_jarac »

mislim da je najbolje ici kod nekoga preko veze... ko moze...
inace ovako, ako ne poznajes doktore itd... svako moze da te iskoristi...
veki30
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 07, 2005 2:42 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

......

Post od veki30 »

ma samo po preporuci ili u drzavnim ustanovama, ako ti se ljubazno nasmese i ponude vizit kartu svoje privatne ordinacije, put pod noge, do sledeceg. Veruj mi na svu srecu jos uvek ima onih lekara koji postuju i sebe i svoje pacijente i ne dodaju ti bolesti koje nemas, i raduju se zajedno sa tobom kada ti saopste da ces postati roditelj.
Prema tome prema preporuci.
veki30
Aktivan član
Aktivan član

.......

Post od veki30 »

Prvo odes kod urologa ili vec kod nekog specijaliste da vide i utvrde sta ti je, oni ce ti najbolje pomoci i oko terapije i oko svega.
Ako zivis u Beogradu, otidji u ambulantu na uglu 29.novembra i Dzordza Vasingtona sa zdravstvenom knjizicom, a mozes i u svoj Dom zdravlja.
gost123
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Mar 11, 2004 1:00 am

Post od gost123 »

jel treba uput za 29. novembar?
veki30
Aktivan član
Aktivan član

Post od veki30 »

Koliko ja znam ne treba ti uput, samo overena zdravstvena knjizica.
skorpija_jarac
Stalni član
Stalni  član

Post od skorpija_jarac »

posle laserskog uklanjanja dr mi je rekla da stavljam rivanol obloge i da mazem jekoderm... medjutim, ja sam posle par dana namazala kantarionom, jer me je peckalo i od tada mi rana krvari!!
dok sam mazala jekoderm, bilo je nesto belo, zuckasto na povrsini rane... nakon mazanja kantarionom, to belo je sve nestalo, ali sada je tu crveno, krvavo i ostavlja trag krvi kad se brisem...
jel to nesto opasno?? bas sam se sad uplasila...
dr Presetnik
Saradnik
Pridružio se: Pet Jun 18, 2004 2:00 am

Post od dr Presetnik »

To sto opisujes je proces zarastanja i nije opasno. Ne shvatam zasto ne koristis ono sto je Dr rekao, kantarion se stavlja kada je rana u fazi zaceljivanja, tj.kada vise nije opekotina.
skorpija_jarac
Stalni član
Stalni  član

Post od skorpija_jarac »

pa neznanje, nisam uopste ukapirala da su rane ustvari opekotine... nastavila sam sa jekodermom, hvala.
znatizeljna
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 07, 2005 8:17 am

Post od znatizeljna »

ja sam prvo primetila male braonkaste bradavice koje se nalaze spolja, otisla kod moga ginekologa u Dom Zdravlja Novi Beograd blok.44. Moja draga doktorka (koja je jedva htela da me pregleda) mi je rekla da imam kondilome, a za te braonkaste bradavice je rekla da je virusna infekcija, uradila mi papa test i on je pokazao da imam II grupu. Dala mi je uput (uz pretnju da mi nece dati drugi ako me vrate ili ako mi traze nalaz kolposkopije) da idem u Narodni Front i jos mi je rekla da imam obiman sekret i da koristim povidon jod vaginalete.
Otisla sam u NF zakazala intevenciju za 04.04.2005.godine. Bila 04.04.2005. u NF i nisu mi nista uradili jer doktor nije hteo da uradi intervenciju zbog malih braonkastih bradavica.....poslali su me na kolposkopiju. U utorak sam bila na kolposkopiji i doktor mi je rekao da imam kondilome i da su male braonkaste bradavice isto kondilomi.......da ih imam jako puno, da ne koristim nikakve vaginalete jer imam obiman sekret zbog kondiloma .....uzeo mi uzorak za biopsiju..........i sada cekam rezultate
skorpija_jarac
Stalni član
Stalni  član

Post od skorpija_jarac »

sacuvaj nas Boze od drzavnih lekarskih ustanova...
sacekaj rezultate i pitaj tog dr iz fronta sta ti preporucuje... moj predlog ti je laser i jacanje imuniteta, za ubuduce...

ako hoces da ti preporucim privatnu klinuku za laser, gde sam ja imala intervenciju, javi mi se na pvt.

a ako bas hoces na frontu da radis sve, znam da je dr milan hadzovic pouzdan. pitaj za njega.
znatizeljna
Novi član
Novi član

Post od znatizeljna »

Hvala
Preko veze sam isla na kolposkopiju u NF, tako da ce mi verovatno taj dokotor privatno raditi laserom .........imam poverenja , jako dobra kucna prijateljica mi ga je preporucila
veki30
Aktivan član
Aktivan član

Post od veki30 »

Samo se nadam da taj preporuceni cika doktor iz NF nije dr Zivorad Perisic, a privatna klinika gde ce ti sve to uraditi cuvena Eterna
znatizeljna
Novi član
Novi član

Post od znatizeljna »

jeste taj dr. a ne znam kako se zove privatna klinika
skorpija_jarac
Stalni član
Stalni  član

Post od skorpija_jarac »

e, ovako... meni je moja dr iz doma zdravlja rekla da je zika perisic GENIJE ZA KONDILOME, ali da on ispod 300 evra ne ukljucuje laser... kod njega se isplati ici samo ako si puna kondiloma, pa te cena ne zanima...
Odgovori