Ej,ćaos.
Gde radiš hemo?
Urađen mi je ultrazvuk još pre mesec dana,samo sitni folikuli na jajnicima,ostalo je ok.Radila sam i CT u aprilu,jedva da je pokazao karcinom bešike,a meterica i adnexa ok.
Poludela sam jer sam godinama (redovno!) išla na preglede,radila vs,papa i uz i nikad ništa.Onda ginekolog ode u penziju,a ovaj što ga je zamenio-opa,ranica na grliću koja nije od juče!Kad sam tražila da radim briseve na mikoplazmu,ureaplazmu i hlamidiju,izbacio me iz ordinacije!A onda sam ja prestala da odlazim kod njega kad mi je dao terapiju,uz sve uz bešike i vidljiv tumor,od koje sam završila na urgentnoj!Sad ovaj treći ode na godišnji i nema ga više od mesec dana!Uspela sam da dobijem uput za polikliniku,u ponedeljak zovem za termin!
Uplašila sam se poprilično jer mi je prilikom kolposkopije rekao da postoji jedan deo od oko 5 mm koji se ne boji i lako može biti predkancerogena promena.Biopsiju tek treba da mi rade(qq lele,jel' to boli jako?!?),a kad će,to se ne zna.
Ova država je svakako u rasulu,a u zdravstvu se to nekako najbolje ogleda.Jbg.
Sve ovo je jaakoo novo za mene,jer sam celog života bila prilično zdrava,sad se snalazim kako umem.I,to sama

Momak me ostavio čim sam saznala da imam tumor,a prijatelji me zaobilaze.Čast pojedincima.K'o da je karcinom prelazna bolest

Nemam iskustvo hemo terapije,ali čitam da je strašno i divim vam se!Ja imam imunoterapiju(daju mi 10 doza tuberkuloze direktno u bešiku) što nije sjajno,ali se ne žalim

I još sam plava,što je najvažnije

))
Veeliki pozdrav iz N.Sada!