Ma,jesam....To što je 'ćapala' sam dobrano osetila tri puta.Ondak mi je uvalila neku gazu i sela da jede kiflu rekavši mi da ako ne zaustavi krvarenje,moraće da mi stavi šaf.Bolje ona sad odma',nego neko drugi posle podne.Kad je rekla sestri : 'Vikril',qq lele znala sam šta me čeka.Valjda je odvalila malo više,ili je povredila nešto...ko će je znati(Sva sreća što je sve vreme delovala da jako dobro zna šta radi,da nije bilo tako,ja bi' umrla tamo od straha).E,to ušivanje je pakleno bolelo.Pitala sam za konac,kaže ne vadi se.Kontrola za 7 dana,ali pošto imam cistoskopiju tad,pomerila je za 10.Rezultati za 2,3 nedelje.
Još nosam uložak i to onaj medicinski sa mrežicom.Malo boli,ali povremeno.Pijem dovicin još danas,ali sam počela da piškam često od kako pijem lekić,pa me sad to nervira.Inače sam obavila analize krvi i mokraće pre biopsije baš zbog mogućeg krvarenja-a sve za cistoskopiju,i bili su rezultati ok.
Kazala mi je da nema sexa,nema kupanja u Dunavu i sunčanja.Sama se mislim,sestro pa za mene toga svega nema još od maja!!!Da sad nije zavirila tamo,možda bi se paučina naFatala(moram da se šalim,šta ću,ne zamerite)

Pa i jeste smešno,meni sex ni ne pada na pamet(zaboravila sam valjda i šta je to

).Momak me ostavio kad sam saznala za tumor bešike,mogla sam jedino nekog u bolnici da naFatam(sve sam rozle spavaćicu bila kupila sa sve izrezom,hahahhh,ali tamo je prosek godina 75,mrka kapa

) A sad se slabo gde krećem(sem po domovima zdravlja,hahh) i radim još plus,tako da će sex sačekati(a iovako sam neka teška i staromodna,što bi moja baba rekla : 'Nije to sapun da se potroši',ali jbg.).
Eto drage moje.Ja se nešto pitam ovih dana...zašto nam bre ne daju anesteziju neku kad nas čupkaju??!?Ne kontam jel' uživaju kad nas boli,ili šta već??!?
Sad mi ne preostaje ništa drugo nego da 'vatam nekog po internetu,a kakve sam sreće,garant će da me zapa'ne neki sexualni manijak
Pozdrav od druge smene