Ja sam bila u bolnici, završila sam...super sam prošla ovog puta , jer je bila histeroskopija.
Samo što dr nije mogao da izvadi ceo miom, nego 2/3, jer je 1/3 u zidu materice

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
Cao!Emiz napisao:Zdravo drage moje,
Izgleda da nama zenama je jednostavno tako pisano, muciti se celi zivot.
Molim vas ako mozete da mi odgovorite na jedno pitanje?
Ovako celi zivot imam problema sa menstruacijom, dolazi mi jako cesto nekada i na dve nedelje, radila sam PAP test ova moja doktorica kaze da je ok. Ovog meseca dobila sam dva puta u jednom mesecu i otisla sam na kontorlu, pri pregledu doktorica mi je otkrila da imam mali tumor na materici izgleda i uradila mi je PAP ( jos cekam rezultatte). Samo sto me je prestala menstruacija posle nekoliko dana (5) dobila sam opet, to znaci ovo je 3 put u toku jednog meseca. Opet sam otisla kod one moje dok. i rekla mi je da uradim jos jednu analizu, valjda biopsiju (ali mi nije objasnila) samo mi je rekla da ce to da urade sa anestezijom, dace me prethodno ocistiti i uzeti jedan mali delic za analizu. Sutra trebam ici ali me je strah radi tumora da mi ne bi ga izvadili slucajno tekom ciscenja( stvarno neznam sta ce joj to ciscenje, i mora li to uz biopsiju). Strah me je da se ne radi o raku ili nekoj slinoj bolesti. Isto tako ako mozete da mi kazete kakvi su simptomi raka polnih organa (konkretno grla materice)? Sta moze znaciti ovo moje cesto krvarenje?
Hvala van unapred i Bog nam pomogao svima!
Nema to nikkave veze...cak sta vise, dobro je da si otisla na biopsiju, jer papa nije uopste pouzdan test ( barem nije to bio u mom slucaju, kao ni u slucaju devojaka koje znam) Biopsija je ipak biopsija.....pogotovu sto je tebi rade uz kiretazu.Nemogu omanuti.Javi sta je bilo.PozzzEmiz napisao:Hvala ti puno na savetu!
Danas sam bila u bolnici i uradili su mi kiretazu i uzeli material za biopsiju ( to su mi uradili sa totalnom anaestezijom). Isto tako kao sto sam navela uradila sam i PAP test i cekam i na te rezultate, tako da sada treba da dobije oba rezultatta. Ali moram priznati, da sam se malo predomislila radi toga sto sam isla na biopsiju, mozda sam trebala cekati rezultate PAP-a pa posle sve ostalo:(
Ali nadam se da c sve biti OK!
Hvala jos jednom!