Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
Meni su isti fsh i lh i to od pre nekoliko dana?! Pre toga sam radila analize i sve je bilo ok. Dr misli da jajna celija ne sazreva ili je anovulatorni ciklus?!
Ne znam sta se desava, ali panika me vec hvata. Jer su obe vrednosti oko 10 sto je visoko.
Da bi se tako nesto utvrdilo potrebno je pratiti vise ciklusa a ne samo jedan! Isto tako vrednosti hormona variraju iz meseca u mesec. Kog dana ciklusa si radila hormone? FSH jeste povisen ali nije za paniku nastavios li sa nerviranjem jos vise ces ga podici sa sve prolaktinom i TSH u kompletu! Zato sto opustenije!
Jesi li primala neku stimulaciju u skorije vreme? sta i koliko dugo?
Ne panici jer jedan ciklus ne znaci da je i svaki takav. Tek posle 3 ciklusa ako se isto ustanovi onda mozes da posumnjas i ozbiljno da se pozabavis ovim.
Da li si proveravala TSH,Prolaktin i radila test opterecenja na secer? Ako nisi, trebala bih!
Pozdrav
Making the decision to have a child is wonderous! It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body! http://www.*/forum/
Blonde draga sad sam procitala da si na klomifenu tj. da se spremas za IUI jel sam pogodila? Nije me bilo sigurno jedno dve nedelje jer nisam ni bila tu malo sam svrljala i putovala tako da nisam mogla da se druzim sa vama lai evo me sad sam tu i nigde ne mrdam.
Veliki pozdrav
Blonde ja verujem u tebe i sigurna sam da ce u skorije vreme sve biti na svom mestu i kako trebe i da ces konacno i ti ostvariri svoj najveci san , a to je da postanes najbolja mama na svetu.
Veliki pozdrav i kiss od mene.
CAO JA SAM NOVI CLAN,CITAM OVDE RAZNE PRICE O INSEMINACIJI.HTELA SAM DA PITAM MS258 DA LI JOJ JE USPELA TERAPIJA SA GONALOM JER KOLIKO VIDIM DA SA KLOMIFENOM NIKOM NIJE PA NI MENI.MOLILA BI MS258 DA JAVI DA BI I JA PRESLA NA TU TERAPIJU.UNAPRED HVALA-
CAO JA SAM NOVI CLAN,CITAM OVDE RAZNE PRICE O INSEMINACIJI.HTELA SAM DA PITAM MS258 DA LI JOJ JE USPELA TERAPIJA SA GONALOM JER KOLIKO VIDIM DA SA KLOMIFENOM NIKOM NIJE PA NI MENI.MOLILA BI MS258 DA JAVI DA BI I JA PRESLA NA TU TERAPIJU.UNAPRED HVALA-