Imali nekog ko je prosao kroz inseminaciju?

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
maja-bg
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Feb 13, 2007 2:34 pm

Post od maja-bg »

MS258, zaboravih još nešto da te pitam a to je cena inseminacije u toj ordinaciji gde si radila za ceo postupak odgovori mi na privatnu poruku da ne bude reklama ili tako nesto. Unapred ti hvala. :P
MS258
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Feb 14, 2007 12:16 am

Post od MS258 »

Majo poslala sam ti PP...
Ja nisam dobila ali mi je dr rekao da ni necu dok pijem utrogestan dobiti...Tako da to nista ne znaci!
Tek u ponedeljak radim test iz krvi!
Pih, poludecu!
Slika
MS258
Novi član
Novi član

Post od MS258 »

U stvari, kad malo bolje razmislim, uradicu ga ja u petak...
Pa, ako ne kaze nista, ponovicu u ponedeljak...
Sta ima veze, vadicu krv dva puta, bar necu biti ovoliko nervozna...
Slika
Korisnikov avatar
Blonde
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Apr 18, 2005 1:47 am

Post od Blonde »

Ako nisi trudna dobices i pored utragestana koji pijes ili stavljas u vidu vaginaleta ne znam kako ga koristis. Krvarenje ce bit sasvim oskudno, braon i nekako mrljavo, meni je tako bilo posle VTO. Nadam se da do krvarenja nece doci i da ce beta biti visoka! :wink:
SlikaSlika
Slika
Making the decision to have a child is wonderous! It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body!
http://www.*/forum/
maja-bg
Novi član
Novi član

Post od maja-bg »

MS258, Slazem se sa Blonde i ja sam cula da nema veze utrogestan sa dobijanjem ili ne dobijanjem tj. ako nisi trudna bez obzira na utrogestan ces dobiti mecu pa prema tome onda ima velikih izgleda da si ti ipak trudna. Ajde radi betu pa da znamo sta ima novo kod tebe. Jedino sto nisam sigurna ali mozda Blonde zna da li od utrogestana moze beta da bude povecana ili ne znam da je meni Blonde rekla da moze da bude povecana od pregnila ali ne znam za outrogestan pa ti savetujem da i to proveris. :P Ja se molim za tebe i nadam se da ces ti ipak biti trbusasta. I ja sam tebi odgovorila na pp. kiss.
MS258
Novi član
Novi član

Post od MS258 »

Drage, divne ste!
Hvala vam sto ste uz mene i sto navijate od sveg srca, to vidim!
Javljam novosti sto pre!
Ljubim vas!
Slika
maja-bg
Novi član
Novi član

Post od maja-bg »

Hvala draga moja MS258,
Nisi ti odlepila nego ja nisam ocigledno lepo procitala a ti si napisala sve ok imam sad njihov broj pa cu se cuti sa njima ali ipak cekam prvo tvoje rezultate. KISS
Korisnikov avatar
Blonde
Aktivan član
Aktivan član

Post od Blonde »

Beta ne moze da bude povecana od Utrica samo od Pregnila :wink:
Samo ti uradi teta Betu pa da slavimo! :D
SlikaSlika
Slika
Making the decision to have a child is wonderous! It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body!
maja-bg
Novi član
Novi član

Post od maja-bg »

MS258 eto Blonde ti je odgovorila kao sto sam rekla pitaj nju jer ona je mnogo vise informisana nego ja o tim stvarima. Hvala Blonde na odgovoru jer ko zna mozda ce i meni trebati jer cu sledeceg meseca ponovo raditi inseminaciju i posle nje ce mi dati utrogestan bar je tako rekao kao prvi put mi nije dao iz eksperimentalno razloga a sledeci put ce mi dati. Pozdrav i MS258 javljaj brzo sta ima novo imas li neke simptome isl.
MS258
Novi član
Novi član

Post od MS258 »

Drage moje, proslo je 13 dana od inseminacije, ali meni je tako frka da radim betu...Blonde, jel to dovoljno?
Mislila sam da uradim u petak, tad ce biti 15 dana, tad bi moralo da pokaze nesto!
Inace, grudi me jaaako bole, vise nego juce, ali to moze biti i pms, pa ne bih to pripisivala simptomima, isto me stalno malo cudno bolucka stomak, a i to moze da znaci da cu dobiti...Ma ne znam...Isto, juce sam prvi put u zivotu zadremala popodne, sva sam umorna i vrti mi se u glavi, a to mogu da pripisem prehladi! Toliko o simptomima, svi su dvosmisleni, bolje da ne razmisljam!
Hvala, devojke, ljubim vas! :P
Slika
maja-bg
Novi član
Novi član

Post od maja-bg »

MS258 Ja mislim da bi vec sad mogla da uradis betu ali ti odluci sta ces i kako ces samo nam javi rezultate.
Korisnikov avatar
Blonde
Aktivan član
Aktivan član

Post od Blonde »

To su sve dobri znaci ali ne mora da znaci, simptomi trudnoce su slicni PMS-u.
Mozes uraditi Betu, trebala bih bar nesto da pokaze!
Srecno!
SlikaSlika
Slika
MS258
Novi član
Novi član

Post od MS258 »

Idem drage, danas za jedno dva sata, verovatno ce veceras biti rezultati, pa javim!!!
Ljubim vas! :P
Slika
biotanja
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Okt 17, 2006 5:12 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od biotanja »

Drage moje,
i ja sam isla na inseminaciju, kod dr Ljubica na GAK-u i danas mi je TEK 8 dan, a treba da sacekam jos 6 dana do bete.
Potpuno sam van sebe i sve to pripisujem progesteronu koji pijem tri puta dnevno. Uzasno sam nervozna, hiperaktivna pa onda jezivo umorna, imam neke glupave groznice i dosta cudno me boli stomak.
Tako bih volela da znam da li ova inseminacija igde uspeva i zelela bih da bar nekome od vas uspe.
Sve u svemu nisam ziva i neznam kako cu da izdrzim do te bete.

Ljubim vas :P
maja-bg
Novi član
Novi član

Post od maja-bg »

Biotanja,
Prvo ti zelim dobrodoslicu zelim da ti kazem da sam uz tebe i da imas moju podrsku. Recimi da li na GAK-u rade sa obradjenom spermom ili ne? Ja sam cula neke price kao da tamo rade sa ne obradjenom pa me interesuje da li je to tacno ili je samo laz.
Kako je bio i izgledao ceo postupak IUI u tvom slucaju? Da li si pila klomifen, koliko , od kog do kog dana, kad si radila folikulometriju, koliki su ti bili folikuli i kog dana ciklusa, da li si primila pregnil injekciju za pucanje folikula i da li si radila inseminaciju samo jedan dan ili dva? Izvini na gomili pitanja ali me jednostavno interesuje sve. Koji si ti problem imala pa da ste morali da se odlucite za IUI? Ma jednostavno nam u kratkim crtama ispricaj sve ako ti nije tesko.
Jos jednom zelim ti dobrodoslicu i da ti uspe ovaj IUI i naravno javljaj nam sta ima novo kod tebe.
KISS
Odgovori