HSG
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
- Bomini
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Dec 11, 2007 7:41 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Hvala puno na čestitkama i želim da vam se svima što pre vrati, jer ovo je ljudi fenomenalan osećaj.
Bila sam odmah na UZ vaginalnom sondom i video se mešak 4,3mm a ja sam tad bila 4 nedelje i 3 dana. Danas sam već 5 nedelja i 1 dan.
Dobila sam injekcije progesteron depo preventive radi svaki 5-i dan i kontrola za 2-3 nedelje.
Još jednom HVALA i VUČUM VAS ZA NOSIĆE!!!

Bila sam odmah na UZ vaginalnom sondom i video se mešak 4,3mm a ja sam tad bila 4 nedelje i 3 dana. Danas sam već 5 nedelja i 1 dan.
Dobila sam injekcije progesteron depo preventive radi svaki 5-i dan i kontrola za 2-3 nedelje.
Još jednom HVALA i VUČUM VAS ZA NOSIĆE!!!

- Bomini
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Dec 11, 2007 7:41 pm
Sophia i ja sam ga se mnogo plašila, jer sam čula priče da jako boli...i mene je stvarno puno bolelo dok su mi nameštali onaj aparat ili šta je već. Kontrast kad ubrizgavaju neznam da li boli jer meni nije uspeo hsg iz tehnič. razloga. I taman sam se spremala za hss ja zatrudnela. E to želim i tebi da se desi pre hsg-a.
Hvala na čestitkama.
Hvala na čestitkama.
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Jan 25, 2008 12:35 pm
Evo najsvezije informacije o HSG-u.Ja sam radila danas u 15h,u Soldo medicini kod dr PedjeDJ i jako sam zadovoljna.Od analiza sam morala spremiti papa i kolposkopiju,Cervikalni i vaginalni bris bakterioloski i bris na hlamidiju,mikoplazmu i ureaplazmu,kompletnu krvnu sliku sa leukocitarnom formulom i sedimentacijom.
Sve je trajalo oko 5 minuta,odlezala sam jos par minuta i ustala i obukla se .Sela sa docom i popricala i otisla kuci pola sata nakog ulaska u kliniku.
Nalaz je dobar tj,kontras se propusta obostrano.
Sve je trajalo oko 5 minuta,odlezala sam jos par minuta i ustala i obukla se .Sela sa docom i popricala i otisla kuci pola sata nakog ulaska u kliniku.
Nalaz je dobar tj,kontras se propusta obostrano.
-
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Jan 11, 2005 11:01 pm
Draga Ana
drago mi je da ste zadovoljni!
Moram da Vas donekle demantujem, nismo se potpuno razumeli, za sam HSG dovoljan je cervikalni tj. bakteriološki bris grlića materice, Le i SE, ostale analize nisu neposredno potrebne za samu intervenciju.
Ostale analize urađene su u okviru generalnog ispitivanja vašeg reproduktivnog zdravlja.
Uzimajte antibiotik i odmorite nekoliko dana.
Pozdrav DrPeđaDj
drago mi je da ste zadovoljni!
Moram da Vas donekle demantujem, nismo se potpuno razumeli, za sam HSG dovoljan je cervikalni tj. bakteriološki bris grlića materice, Le i SE, ostale analize nisu neposredno potrebne za samu intervenciju.
Ostale analize urađene su u okviru generalnog ispitivanja vašeg reproduktivnog zdravlja.
Uzimajte antibiotik i odmorite nekoliko dana.
Pozdrav DrPeđaDj