Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
Radim u N.Fronta, intervenciju ce raditi Docent Dr Rasto Maglic, za koga sam stvarno imala super preporuku. Razmisaljala sam se puno oko te anestezije, ali me je Dr Maglic danas dosta umirio rekavsi mi da ta anestezija nema veze s onim sto daju za operacije, da traje samo 15-ak minuta i da je dosta "plitka", tako da mislim da cu definitivno raditi pod anestezijom jer ne bih da se izmucim nekim prevelikim bolom...
sekice obavezno nam javi kako je proslo jer ko zna kome to od nas moze zatrebati. naravno da ces raditi pod anestezijom jer zasto bi se bez potrebe izlagala bolovima ako ih bude. reci mi da li ti oni tamo odrede ko ce ti raditi to ili mozes da izaberes sama kod kog ginekologa bi da to odradis? kakva je procedura?
sretno
Narode meni je uspelo...trudna sam. Test pokazao napokon II crtice. Više od 2 god. pokušavanja, a spontano i prirodno bez ikakvih lekova došlo do trudnoće.
Tako da još jednom hvala na odgovorima za hsg ali mi sada neće trebati. Pozdrav svima!
Da li mi neko može reći, nakon snimanja HSG, kad se mogu imati odnosi? Mislim da li je potrebno sačekati dan, dva ili nekoliko dana ili pak to nema veze.