Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
nije mi samo jedno jasno, kako sa ja razumela u celoj vasoj prici vas doktor vam potvrdjuje da je normalno prvih 5mes.da imate tackasto i nevidi nikakav problem ako je spirala na mestu.jel tako?a moj doktor mi kaze da je normalno prvi mesec ovo je drugi i dao mi je neke lekove od kojih mi jos ima tackasto.pa sam isla kod drugog ginekologa u klinici,mada i ovaj moj radi u kliniku samo drugu i ista prica.prvi mesec je kao ok a posle ako se ne sredi lekovima mora da se vadi nije dobro ostati u telu zene.ja stvarno neznam sta da mislim i radim.sta posle?lekove nemogu!koju drugu spiralu?????????????????????????
iskreno ni ja neznam?dali ima neke u mirena za srbiju i mirena za fr. sad cu da vidim na taj sajt pa iskreno i na fr.da uporedim?ali bas drugacija misljenja imaju.
jos jedno pitanje jel vaseto krvarenje bilo braonkasto,ili zarko krv crveno.ja sam jako plasljiva osoba mozda panicim bez razloga.videcu sta ce biti posle ovih lekova ali vas molim kakvo je vase krvarenje bilo?
Kod mene je bila cista krv,kod drugih braonkasto.Sve zavisi.Na tom sajtu mozes da postavis pitanje,njihovi ginekolozi ce ti detaljno objasniti.Mislim da ti te tablete uopste ne trebaju,ni jedna od nas ih nije pila.To krvarenje je potpuno normalna pojava.Pozz
evo vec mesec dana kako nemam posle onih lekova ni krvarenje tackasto niti menstruaciju.izgleda da je uspelo.mirena i ja samo se pomirile i resile da zivimo zajedno ha ha ha
zimiv napisao:evo vec mesec dana kako nemam posle onih lekova ni krvarenje tackasto niti menstruaciju.izgleda da je uspelo.mirena i ja samo se pomirile i resile da zivimo zajedno ha ha ha
Cao svima, dobila sam informaciju da spirala mirena pomaze i kod mioma na materici. Da li neko ima iskustva sa ovom spiralom vezanom za miom na materici,posto ga niko ne pominje neka mi navede u kojim se samo slucajevima ona stavlja.Unapred zahvalna
Mila moja, shta je?
Mozda je puna Luna...
E a ja posle nemampojmakolikovremena curikam po malko to traje od novogodisnje noci...hm...a dva dana me ubija glavobol. Medjutim, shta? Necu da dopustim da postanem iskljuchivo hormonsko bitje! Ignorishem sve shto mi se deshava Hajde, probaj i ti tako!