Hormonska spirala Mirena
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Mar 06, 2008 7:49 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Draga Martice,hvala ti za podrsku.Paradoks u svemu je sto sam Mirenu postavila samo zbog kontracepcije i ok je prihvatila,nisam imala nekih problema i tek tako da mi ispadne,da ne osetim,da ne vidim.Prosli ciklus je bio puno jaci od svih prethodnih ali posto nisam imala kontrakcija,bolova nisam ni posumnjala tada da je ispala.Ne shvatam kako je tako brzo moglo da dodje do trudnoce.E stvarno sam maler.Nije mi zao novca koji sam dala za spiralu.Zao mi je sto je ispala i sto sam trudna.A sta cu,moram da rodim.Kaze moj muz da ne prodajem dusu djavolu i kad ima za troje bice i za cetvrto.Brine me jedino taj miom jer ga nisam imala pre mirene a blizu je embriona.Zakazali mi bili kiretazu za jutros u 8 ali nisam otisla.Valjda mi je sudjeno.Ici cu opet kod lekara.Videcemo.
Auuuuuuuuuuuu, Minada, ne mogu da verujem, pazi kad ne mogu 
Neka dete bude živo i zdravo, ako si već odlučila da rodiš, izgleda da je to bilo sudjeno.
Nemam reči stvarno, ali sam se sad uplašila za sebe jer nemam pojma kada sam ja imala poslednji put ( a deluje mi kao da baš dugo nisam imala) i odoh sad da čitam ovde postove, mislim da sam tada pisala...
Zimiv, normalno je da ti "nešto" curka danima, svima nam je curkalo, meni se iz početka činilo da u stvari stalno imam menzis.Izdrži

Neka dete bude živo i zdravo, ako si već odlučila da rodiš, izgleda da je to bilo sudjeno.
Nemam reči stvarno, ali sam se sad uplašila za sebe jer nemam pojma kada sam ja imala poslednji put ( a deluje mi kao da baš dugo nisam imala) i odoh sad da čitam ovde postove, mislim da sam tada pisala...
Zimiv, normalno je da ti "nešto" curka danima, svima nam je curkalo, meni se iz početka činilo da u stvari stalno imam menzis.Izdrži

- sanyalica
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 1:52 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
E zaista, Minada, bash mi je zao zbog tih loshih stvari koje si dozivela, ali lepo je to shto si odluchila da rodish!
Tvoj muz je u pravu 100%!
Da li ti je dr rekao shta je uzrok "ispadanja" mirene? Pa to moze biti i nestruchno "montiranje"! Uh uzasno se izrazavam, ali eto samo razmishljam i kuckam!!!
Shto se tiche jednog od prethodnih postova bivshe nam "koleginice po mireni" u smislu da je mirena kao tempirana bomba...hm pa ne znam, ali ne razumem kako svakodnevno dozirano lokalno delovanje odgovarajuceg hormona moze biti vishe opasno od uzimanja hormona npr.koriscenjem anti-bebi pilula, gde hormoni kolaju po celom organizmu?!
Pozdravlja vas sve Sanyalica.
P.S. Minada, ne ekskurziju koju planiramo vodimo i bebicu
Vazi?

Da li ti je dr rekao shta je uzrok "ispadanja" mirene? Pa to moze biti i nestruchno "montiranje"! Uh uzasno se izrazavam, ali eto samo razmishljam i kuckam!!!
Shto se tiche jednog od prethodnih postova bivshe nam "koleginice po mireni" u smislu da je mirena kao tempirana bomba...hm pa ne znam, ali ne razumem kako svakodnevno dozirano lokalno delovanje odgovarajuceg hormona moze biti vishe opasno od uzimanja hormona npr.koriscenjem anti-bebi pilula, gde hormoni kolaju po celom organizmu?!
Pozdravlja vas sve Sanyalica.
P.S. Minada, ne ekskurziju koju planiramo vodimo i bebicu

Hej devojke!!!!
Mene opet ovo cudo ne obavestava o porukama!!!A pitala sam se sta je sa vama
Jassy,meni ova meca bila slabija od ostalih,kuc kuc u drvo
Ali daleko sam od toga da mogu da kazem da je skroz oskudna.Ma ne mora ni da bude.neka ostane ovako i super!!!Osim sto curkas,jesi li ok?Hajde pisi na msn ako stignes.Puno te pozz 
Mene opet ovo cudo ne obavestava o porukama!!!A pitala sam se sta je sa vama

Jassy,meni ova meca bila slabija od ostalih,kuc kuc u drvo