Ajojojjjjjj, Bokice da te nema, trebalo bi te IZMISLITI!
Ihihihihi...moje radosti, vrisnula sam ...ali, niš bez radijatora!!!!!!!!!!!!!!!!!Hahahahhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Smem li da prosledim BMWiti?Mislim, to je stvarno unikatno!Da, vreme je baš lepo! Hahahahaaa...Oh, bože, kako si mi popravila raspoloženje!!!!!!!!!!!
BMW, na šta misliš?

..mislim.... samo Barak Obama mogao bi da mi zameri, ali što bi? Pa, em kupila, pa se još i "zeznula"i pročitala "Snovi mog oca"??!!Sorry, Minka!

Šalim se, preporučujem knjigu! Eto ti literature boki, za naredne mesece!
Deco, idem na jedno lepo mesto, na nekoliko dana!No,no...kaže mi mm da ću morati crven končić oko ruke!

Mislim, stvarno!!!!
Tanjuška, a što eta te tvoje smaje?Njet ponjimajem?Jel ti smeš ili ne smeš da nam što god ovde skazal?Uvek sam te respektovala, draga šalterušo

I, do sada ne rekoh...: upijala sam svaki tvoj savet, komentar i način obrazlaganja, naročito za vreme čekanja testa na betu! A pisala si mi dugačko, polako, temeljno, razborito...Meni je to trebalo, baš to, tada!I, došlo je od tebe....A. eto ...prođe neko vreme i dobila si odgovor na postavljeno pitanje...pre nekog vremena....."Čemu to vodi"?
nezamljive ste!!!
..svet je sazdan od prosečnih ljudi. Oni čine većinu.U manjini su oni iznad i oni ispod.Nađu se i jedni i drugi.....