Cao svima,
evo me sa posla na kratko dok sam sama u birou.
Nista novo kod mene osim sto sa nestrpljenjem i strahom iscekujem sledeci UZ. Sve me strah od ishoda i da li ce sve biti u redu. Ova moja doktorka mi najpre rekla kako 15% trudnoca zavrsi neuspesno (nije mogla da kaze kako 85% zavrsi ok

).. Kada je videla rezultate bete i kada sam joj rekla da su mi vratili 3 embriona, najpre je pocela sa pricom kako ta tri jos mogu da se podele i bila je zabrinuta, a onda me pregledala te smo svi troje (i mm) odahnuli..Kaze prosla sam kroz iglene usi
Takva je ona (Nemica) i vec sam navikla na taj stav ali volim je sto je postena, racionalna i odgovorna, ne glumi velicinu, ne uliva lazne nade tamo gde treba preduzeti radikalne mere. Plus, svi ovi pregledi, analize... to je sve usluga koja u stvari nije u skladu sa pravilima (radi se ipak o tretmanu u drugoj zemlji + u Svajcarskoj se sterilitet ne smatra pod bolescu, te je sve u vezi njega 0% pokriveno od inace preskupog osiguranja!).
Inace, vidim nista od bolovanja. Mm navalio sa pricom kako sam ja sada bas izlozena stresu na poslu i kako radim 100%, a ona nista nije predlozila. Samo je rekla da od 26 nedelje bih isla na bolovaje, ali dobro to je normalno za rizicne - blizanacke trudnoce

Nego da se spustim ja na zemlju, jos sam daleko i od famoznih 3 meseca a ubi me nestrpljenje
Neko me je pitao za e-mail Repromede, ne mogu da se setim ko? Ipak bih to poslala na pp.
Nabla, znaci u januaru ce biti operacija? Da li ce da ti prociste jajovode ili nesto drugo, ne mogu da se setim?
Kristina, Jeso, vi ste bas u akciji, sa nestrpljenjem pratimo dalje vase izvestaje
Mini, necu nista da te pitam, sama ces ti nas izvestiti kako se odvija situacija medju vama. Najvaznije je da se ti oporavis od udesa i da nadjes mir u sebi! Sto se tice straha od ove cifre 2, pa da znas da mi nije bas svejedno jer sam svesna rizika ali u isto vreme sam presrecna ako bi to moglo do kraja da se iznese
Lily, vazno je si ti nama zdrava i puno energije!! Do kada uzimas ovu terapiju?
Gloria, svaka cast za odluku o studijama, to je stvarno super!
Moram da vam otkrijem malu tajnu koju je do sada samo Lily znala, mi danas imamo informativni razgovor za usvajanje (fiksirano jos letos)