nabla napisao:Mini, drma me temperatura, al mi ne das mira...
Isto....
Mini, najvažnije da nisi povređena...ne brini za štetu na autu...svi smo , skoro, imali nekada neku veću štetu na autu zbog sudara...prođe to, sve...važno da tebi nije ništa, ali stvarno.
u Beogradu na svaka 24h dogodi se po 45 sudara...znači, dešava se i drugima...najvažnije da ti nije ništa, veruj mi... samo ti još fali da si se skršila...pusti auto...
U vezi tm, uf, žao mi kada pročitam tako ...to da ne jede, samo puši...ali, ne njega samo, nego vas dvoje, zajedno...to ničemu dobrom ne vodi...I dalje mislim da je on nesrećan, nezadovoljan, ali ne vidi izlaz, ne može da se trgne...ne ume.
Opet, sa druge strane, to mi dođe baš nešto nezrelo, stvarno kao slabić...se ponaša...iscrpljuje sebe potencijalnim otkazom, koji se u realnosti nije dogodio...i od toga pravi dramu...mislim, pa šta bi bilo da mora da se nosa sa ozbiljnijim životnim problemima...ima li ih, realno, osim što se nakukava..tako...u prazno?
Ipak, ne prihvatam tu blanko depresiju...Kako bi bilo da mora sebe da daje na istinski ozbiljne situacije u životu, da je angažovan na rešavanje konkretnih problema, kako bi bio u stanju da nešto rešava npr. i u tvoje ime? Sam...
Malo razmaženo....malo kukavički...možda nije svesno...ali je beskorisno takvo njegovo držanje...Stvarno, sa čime se sve ljudi bore u životu?I, idu dalje...A, kako njemu protiču dani...to mi se ne dopada...Krivo mi je što vam se to dešava...a njemu kao da treba stručna pomoć, da se malo dozove...iako, realno ne vidim neki razlog za takvo odavanje defetizmu...
Iskreno, kako vam to protiču dani...ili ćutite ili ste konvencionalni u komunikaciji...bezveze...za nadalje...tm kao da treba shok injekcija da se dozove...
Možeš li da pustiš e-mail, onako cirkularno nekim klinikama u Češkoj...ima li šanse da probaš sa nečijim smrznutim embrionom, npr.? Čisto da proveriš? Šta misliš o toj ideji...možda neko da odobrenje...ne znam šta da ti kažem, trenutno mi ne pada bolja ideja na pamet...ali, vas dvoje ....kako stvari stoje vegetirate...a, nije to smisao života...
Ajd, nadam se da ćeš biti bolje...smiriš se malo...pa polako, izvagaj sve...