Abortus ili beba

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

spy
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Maj 07, 2007 10:58 pm

Re: Abortus ili beba

Post od spy »

Dragana pokusaj da posaljes tamo gde pise privatne poruke za OBGYN!Nekad je ovde bilo "brdo" doktora,koji su brzo odgovarali ali su nas polako napustali jedan po jedan.Sada ne znam tacno kakva je situacija jer ni ja nisam vise tako redovna kao pre.Ipak pokusaj!Imas podrsku,cuvaj se!Pozdrav!!!
Dragana35
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jan 24, 2010 5:57 pm

Post od Dragana35 »

hvala Spy....probacu
Dragana35
Novi član
Novi član

Post od Dragana35 »

kazu danas doktori u betaniji da sam ja jedinstven slucaj....pustii me kuci,pace videti za par dana,ako me ne uhvate bolovi,prvo kiretaza da uzmu uzorak i vide da li je bio spontani, ako nije onda laparskopija,ali misle da ce organizam sam izbaciti.Pa sta mi Bog da,ja vise nemam snage,predajem se
Dragana35
Novi član
Novi član

Post od Dragana35 »

e,ovako....posto niko nista ne odgovara,ja cu ipak pisati jer ce mozda nekom pomoci.Posle beta hch od 425,posle 4 dana,beta je 389.Tako da je doktor definitivno resio da sutra idem na laparaskopiju...e,sad,sumnjaju na vanmatericnu,a znacu sve ako Bog da da sve prodje kako treba.Bojim se,sutra operacija, a mom sinu rodjendan...kakav je oporavak,pojma nemam,da li je uopste vanmatericna,ni to ne znaju... imam vec sad jake bolove u dnu stomaka,u donjem delu ledja,a za nepoverovati zar i pecenje na bokovima.Danas na poslu jak grc,da li su simptomi vanmatericne,vise mi nije ni vazno.Samo da se ova mesecna agonija zavrsi...svakako cu se javiti posle intervencije,ako prezivim sve ovo.Pozdrav svima!
Korisnikov avatar
remi
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jun 01, 2006 7:16 am

Post od remi »

Preživećeš. Jeste da je teško ali preguraćeš ti to već. Srećno.
Beogradjanka82
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Sep 01, 2008 5:16 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Beogradjanka82 »

Dragana uz tebe smo,drzimo ti palceve
Vanjina mama
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Okt 29, 2008 10:00 am

Post od Vanjina mama »

Samo hrabro!!!
Dea
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
Kontakt:

Post od Dea »

Dragana sta bi?
Dragana35
Novi član
Novi član

Post od Dragana35 »

Dea,vise i ne ulazim na forum...kad bih ti rekla da je identicna situacija sada i pre mesec dana.Tri puta odlazila u Betaniju da ostanem,medjutim kad me god doktor pregleda,kaze da jos nije alarmantno i da nije za laparaskopiju,navodno, nemam jake bolove,plod ne napreduje,uginuo je i ako ga organizam sam ne izbaci,onda ce me zadrzati.Sutra opet vadim taj prokleti beta hcg pa u petak opet na kontrolu.Hcg varira konstantno od 250 do 450, niti pada,niti raste.Ovu agoniju cu definitivno zavrsiti krajem nedelje.U tri navrata sam imala jake bolove,ali su prestali i nakon toga krvarenje oskudno,kao da stvarno organizam pokusava da izbaci uginuli plod...ne znam vise sta da mislim.
Maria Mancini
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Feb 18, 2010 5:50 pm

Post od Maria Mancini »

Žao mi je, a to sigurno mogu reći i za druge žene koje prate tvoju agoniju :cry: .
Budi hrabra, bilo da svraćaš, bilo da ne svraćaš na forum, mislimo na tebe.
Dragana35
Novi član
Novi član

Post od Dragana35 »

Hvala Maria na podrsci....javicu se i pisati krajnji tok svega,zbog drugih zena,ne daj Boze da dodju u slicnu situaciju....
Dea
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od Dea »

Oh bas mi je zao sto ti se to desava. Drzim fige da se telo samo s tim izbori...
Dragana35
Novi član
Novi član

Post od Dragana35 »

Danas je beta hcg 190 i doktor kaze da je opao i da je to dobro.U nedelju na ultrazvuk i definitivno misli da ce moja vanmatericna trudnoca proci sama od sebe,tj.da ce se organizam sam ocistiti i izbaciti uginuli plod.Nastavlja se agonija,nadam se da ce se dobro zavrsiti.
Maria Mancini
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Feb 18, 2010 5:50 pm

Post od Maria Mancini »

Već sam ti dala podršku, ali nikada nije na odmet dati još, naročito kada se tvojoj agoniji nazire kraj. Bude hrabra i izdrži.
Dea
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od Dea »

Dragana nadam se da se cela agonija vec zavrsila?
Odgovori