Zakazana mi je kolonoskopija za jun, u totalnoj anesteziji... puno se plasim

Da li ste mislili na dr.Ivana Jovanovica?alleksa85 napisao:Ima li neko iskustva sa dr Ivanom Jovicic iz KCS?
Zakazana mi je kolonoskopija za jun, u totalnoj anesteziji... puno se plasim
U sali je bio lekar i 2 ili 3 sestre, jedno 20 studenata, i par zalutalih pacijenata kojima je bilo dosadno pa su usli u salu. Ja sam bio skroz go i najpre sam morao da napravim jedan krug oko njih da me snimealleksa85 napisao:nebula, molim te opisi mi tacno kako izgleda taj pregled, hocu da znam sta me ocekuje. mislim interesuju me i trivijalne stvari, npr. jel si go tokom pregleda, koliko bude ljudi u sali i sl... u klinickom su uvek tu neki studenti sa medicinskog, nadam se da ih nece biti kad budem radio kolonoskopiju...
jel si radio rendgen pluca, ekg, biohemiju i ne znam ni ja sve sto traze...
i koliko ta analgosedacija traje, tj. posle koliko se probudis?
i da, jel mozes tog dana kada se probudis iz analgosedacije da ides na posao npr?
Može da se puši...ali ne slažem se sa predhodnom Miror da ljudi ne piju Foltrans i da ne rade kolonoskopiju pod anestezijom...koja svrha onda svega ako se ne očiste dobro creva..to je potpuno neozbiljno i opasno,onda bolje da se i ne radi kolonoskopija.mladic napisao:Pozdrav svima. Sutra radim kolonoskopiju i poceo sam sa pripremom "fortransom". Zanima me da li je dozvoljeno pusenje danas i sutra ili ne ? Hvala.