MIRROR-Girl, kolonoskopiju si radila u klinickom centru u Beogradu? Koliko si morala da cekas, tj. od kada za kada su ti zakazali intervenciju? A da li si anesteziju dodatno placala?MIRROR-Girl napisao:Evo me, ziva sam. Uradila sam u ponedeljak, sa totalnom anestezijom, u klinickom, nicega se ne secam, uglavnom udjete, svucete se do pola, prekriju vas neki carsafom, nameste iglicu, daju vam anestetik,malo pecka ali nista posebno,stave vam stipaljkicu na prst za merenje saturacije mislim,i dok izbrojite do 5 vec vam se malo muti. stave vam masku i sledeci put kad otvorite oci vi ste obuceni,lezite u krevetu u dnevnoj bolnici, primate infuziju i vas pratilac vam se smesi govoreci da ste pre 10 minuta sa njim pricali a vi se nicega ne secate. Sve je trajalo pola sata,posle odlezite i kuci. Nikakv bol nisam osetila evo par dana je proslo a kad su mi radili u junu na zivo, bolelo je na trenutke jako i danima posle toga me je bolelo ne puno ali u odnosu na ovo ipak... Doktorka je prosla i do tankog creva, imala je komfor da me lepo pregleda bez cimanja kao kad su mi radili prvi put, nista mi nije videla, uzela mi je biopsiju cisto forme radi pa za 15 dana idem po rezultate. Doktorku nisam ni videla,sem anesteziologa i sestre koje su me obukle, (bio je i tehnicar propala sam u zemlju,da me ne pokrise
valjda me nije on oblacio,nadam se). Ako bi neko moj ovo u buducnosti trebao ovo da radi nikada mu ne bih dala bez anestezije. Poslusajte savet jedne 22godisnjakinje, ako mozete uradite sa anestezijom,a ko ne,nije ni bez nje smrt, bice vam neprijatnije ali fora je kako ko podnosi i koliko je psihicki jak.
Zahvaljujem se unapred..