hepatitis C

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Mathias
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Feb 19, 2007 12:04 am

Post od Mathias »

Super brate... Samo napred. Vidis da vredi ziveti, boriti se... Uostalom, celi zivot je borba, sad na ovaj ili onaj nacin...
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od majja »

Dzonik, ja samo jos jednom da se obradujem tvojim rezultatima (nisam mogla da odolim :lol: ) :D :D :D :D :D

Svaki put kad ti "dodje" tesko, a ti pomisli na ovo i osmeh na lice!! :D :D
Korisnikov avatar
kapeloto
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Avg 30, 2007 2:27 pm

Post od kapeloto »

Ej, da li sam ja lud, trebalo bi da se radujem non-stop, zbog rezultata, pogotovu, sto sam pisao Dr. Hrstic sa ABC-a, i ona mi je rekla da je ovo apsolutni pokazatelj da terapija deluje, ali ja sam danas nasto s....n. :(
Glupo pitanje, ili terapija radi svoje. :-?
Ima li sta novo kod vas?
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

dzonik82 napisao:Ej, da li sam ja lud, trebalo bi da se radujem non-stop, zbog rezultata, pogotovu, sto sam pisao Dr. Hrstic sa ABC-a, i ona mi je rekla da je ovo apsolutni pokazatelj da terapija deluje, ali ja sam danas nasto s....n. :(
Glupo pitanje, ili terapija radi svoje. :-?
Ima li sta novo kod vas?
A sta ce tebi dr Hristic, kad imas mene!! :lol: :lol: :lol:

Salim se naravno, dr Hristic je sjajna!! :D :D :D

A to sto si takav, je od terapije, ne sekiraj se......proci ce!! :wink:

Jel si vadio zub?

Djuu, kako si ti, sta ima kod tebe?

Ja sutra uvece idem kod zubara na "nastavak mucenja"!! :roll:
Korisnikov avatar
kapeloto
Aktivan član
Aktivan član

Post od kapeloto »

Majja mozes li da verujes da sam u utorak otisao kod zubara, cekao pola sata, preznojio se od straha i pobegao glavom bez obzira :oops: :oops: :oops: , sad skupljam hrabrost ponovo da odem, nadam se da cu resiti taj problem, ali i pored toga sto me je strah :( i lenj sa i po tom pitanju, kao i u svemu (trenutno).
A ti si bar skupila hrabrost i uskoro ces biti gotova. :wink:
Pozdrav za sve!!!
Djuu
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Apr 12, 2007 8:52 pm
Kontakt:

Post od Djuu »

Jao majce, pa ti si mi tako slatka sa tim zubarom!
Ajde, nije to nista. Mada ne znam , ta tvom mestu bi promenila stav po pitanju anestezije i trazila duplu dozu :lol: , zasto ne olaksas sebi?

A evo bas sam se i dzonik-u nasmejala. Pobegao?

Ljudi kako cete se vi poradjati? :lol: :lol:
Ti si dzonik bar toga postedjen

I u kakvom si to bedaku sad? Ajde :lol: na lice, imas cemu da se radujes.

Ja sam vam doobro

Mathias kada ce ti tvoji rezultati postati javni da komentarisemo malo zajedno?

I gde je vise Jeca?

Ljubim vas sve
tweety_girl
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Feb 22, 2007 1:03 pm

Post od tweety_girl »

Evo je i Jeca :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
morala sam da se malo nasmejem na pocetku, ah ovo mi je tako nedostajalo :lol: :lol: :lol:
Pa gde si mi dragi mojiiiiiiiiii?Kako ste???Kakve to depresije, bolovi i cuda? Ko sme da vas dira, odma ujedam, samo recite :lol: tesko se tome pise :lol:
Evo i mene na faksu, jos nemam net kod kuce, do kraja meseca sam bez neta...ali kada smo preziveli evo preko 2meseca, jos malo izdrzace se :lol:
Ispit mi je 20tog, jos taj jedan odlucujuci i frka mi je velika, jer ako padnem gubim sve, pa i zdravstveno osiguranje, a onda caozdravo pegazisu :lol: Nije da sam sad nesto zaljubljena u njega, ali nekako smo se za sve ove godine srodili, toliko ga iscekujem da mislim da detetu se necu toliko radovati :lol: :lol: sala naravno, moram malo :lol:
Dobro sam ja dobro, evo nista ucila nisam, sad imam 15dana da predjem sve te strane, vidis Iksa nije to tako lose, ma sve moze od koze :lol:
Sve me nesto boli i sva sam nikakva, ukocen vrat, degenerisala mi se kicma, diklofenak moram cesto da popijem da mogu da prezivim bolove, razna neka cuda su se desila, sve u svemu zdravlje mi je sve gore, sto je i za ocekivati :lol: cekam i dalje hormone, cekam Godoa, vremenom, cekanje postane i zanimljivo, navikne se covek na njega, sto ima i svojih prednosti...stalno sam umorna,transaminaze se ispod 200 ne spustaju, a ne smem nista da uzimam, dok ne docekam hormone i ne zavrsim sa endokrinom, ne mogu ni kod infektologa...opet cekanje, zar ne? :lol:
Zao mi je sto nikako da se cujemo i vidimo, i ta prica o oudruzenju je stala, ja sam pokupila neka osnovna dokumenta, imam formulare, objasnio mi je decko koji ima svoju nvo kako sve ide i imamo strucnu pomoc, ali ne znam Majce sta je sa onom pricom o Rochu i saradnji sa infektivnom? Da li si i dalje zainteresovana za tu pricu, s obzirom da je MM zavrsio sjajno i verujem da ti je muka i hepatitisa i svih cuda i da ti je samo potreban mir...
Da li ste ljudi zainteresovani za to??Da se malo mi pokrenemo, a ne samo da cekamo...S tim sto, podrazumeva se da ta prica zahteva i rad, posvecivanje dosta vremena, sistematski i u kontinuitetu, a ne kad osetimo potrebu...ja od 1og nov sam slobodna, imacu net i mocicu da se posvetim tome, ali ja sama ne mogu..za sve sam, osim za alternativu, sve mogu da radim, ali da pricam ljudima kako je srebrna voda, kombuha i homeopatija sjajno i bajno resenje, kako ce to resiti sve njihove probleme, oprostite to ne mogu i u to ne zelim da ulazim...cajevi da, u smislu da mogu da pomognu regeneraciji jetre, ali ko je kao mi, cekamo da nam jetra propadne, ne ide nam bas na ruku da se ona regenerise nego da bue gore :lol: tako da ne mogu da zamislim sebe da nekom pricam kako ce mu neka baba vanga pomoci, jezim se toga...Par poznanika me je ugusilo, lele meni, dali su mi hiljadu i jedan podatak o cajevima, makrobiotici, pa sad i nekim strujama i cudima koje lece sve...u takve price ne zelim da udjem ni pod razno, nadam se da me razumete, samo sam to morala da naglasim :lol: :lol:
Ja verujem u Boga, a ne u ciribuciriba :lol:
Dragi mojiii :lol:
E bas sam vas se uzelela :lol: :lol:
Idem sada polako da iscitam sta ste pisali, nemam puno vremena, al koliko mogu :lol:
Sve vas puno ljubim, drzite se molim vas!!!Nema depresijeeeee :lol:
Ljubimmmmmmm :lol: :lol::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pozzz za sve
tweety_girl
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Feb 22, 2007 1:03 pm

Post od tweety_girl »

Evo je i Jeca :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
morala sam da se malo nasmejem na pocetku, ah ovo mi je tako nedostajalo :lol: :lol: :lol:
Pa gde si mi dragi mojiiiiiiiiii?Kako ste???Kakve to depresije, bolovi i cuda? Ko sme da vas dira, odma ujedam, samo recite :lol: tesko se tome pise :lol:
Evo i mene na faksu, jos nemam net kod kuce, do kraja meseca sam bez neta...ali kada smo preziveli evo preko 2meseca, jos malo izdrzace se :lol:
Ispit mi je 20tog, jos taj jedan odlucujuci i frka mi je velika, jer ako padnem gubim sve, pa i zdravstveno osiguranje, a onda caozdravo pegazisu :lol: Nije da sam sad nesto zaljubljena u njega, ali nekako smo se za sve ove godine srodili, toliko ga iscekujem da mislim da detetu se necu toliko radovati :lol: :lol: sala naravno, moram malo :lol:
Dobro sam ja dobro, evo nista ucila nisam, sad imam 15dana da predjem sve te strane, vidis Iksa nije to tako lose, ma sve moze od koze :lol:
Sve me nesto boli i sva sam nikakva, ukocen vrat, degenerisala mi se kicma, diklofenak moram cesto da popijem da mogu da prezivim bolove, razna neka cuda su se desila, sve u svemu zdravlje mi je sve gore, sto je i za ocekivati :lol: cekam i dalje hormone, cekam Godoa, vremenom, cekanje postane i zanimljivo, navikne se covek na njega, sto ima i svojih prednosti...stalno sam umorna,transaminaze se ispod 200 ne spustaju, a ne smem nista da uzimam, dok ne docekam hormone i ne zavrsim sa endokrinom, ne mogu ni kod infektologa...opet cekanje, zar ne? :lol:
Zao mi je sto nikako da se cujemo i vidimo, i ta prica o oudruzenju je stala, ja sam pokupila neka osnovna dokumenta, imam formulare, objasnio mi je decko koji ima svoju nvo kako sve ide i imamo strucnu pomoc, ali ne znam Majce sta je sa onom pricom o Rochu i saradnji sa infektivnom? Da li si i dalje zainteresovana za tu pricu, s obzirom da je MM zavrsio sjajno i verujem da ti je muka i hepatitisa i svih cuda i da ti je samo potreban mir...
Da li ste ljudi zainteresovani za to??Da se malo mi pokrenemo, a ne samo da cekamo...S tim sto, podrazumeva se da ta prica zahteva i rad, posvecivanje dosta vremena, sistematski i u kontinuitetu, a ne kad osetimo potrebu...ja od 1og nov sam slobodna, imacu net i mocicu da se posvetim tome, ali ja sama ne mogu..za sve sam, osim za alternativu, sve mogu da radim, ali da pricam ljudima kako je srebrna voda, kombuha i homeopatija sjajno i bajno resenje, kako ce to resiti sve njihove probleme, oprostite to ne mogu i u to ne zelim da ulazim...cajevi da, u smislu da mogu da pomognu regeneraciji jetre, ali ko je kao mi, cekamo da nam jetra propadne, ne ide nam bas na ruku da se ona regenerise nego da bue gore :lol: tako da ne mogu da zamislim sebe da nekom pricam kako ce mu neka baba vanga pomoci, jezim se toga...Par poznanika me je ugusilo, lele meni, dali su mi hiljadu i jedan podatak o cajevima, makrobiotici, pa sad i nekim strujama i cudima koje lece sve...u takve price ne zelim da udjem ni pod razno, nadam se da me razumete, samo sam to morala da naglasim :lol: :lol:
Ja verujem u Boga, a ne u ciribuciriba :lol:
Dragi mojiii :lol:
E bas sam vas se uzelela :lol: :lol:
Idem sada polako da iscitam sta ste pisali, nemam puno vremena, al koliko mogu :lol:
Sve vas puno ljubim, drzite se molim vas!!!Nema depresijeeeee :lol:
Ljubimmmmmmm :lol: :lol::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pozzz za sve
Mathias
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Feb 19, 2007 12:04 am

Post od Mathias »

Djuu , mislim da cu sledece nedelje otici do mog kucnog lekara da vidim jeli dobio moje nalaze, pa da mi da kopiju... Onda da postavim ovde, pa da malo komentarisemo :lol:
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

Djuu napisao:Jao majce, pa ti si mi tako slatka sa tim zubarom!
Ajde, nije to nista. Mada ne znam , ta tvom mestu bi promenila stav po pitanju anestezije i trazila duplu dozu :lol: , zasto ne olaksas sebi?

A evo bas sam se i dzonik-u nasmejala. Pobegao?

Ljudi kako cete se vi poradjati? :lol: :lol:
Ti si dzonik bar toga postedjen
:lol: :lol: :lol: Samo sam cekala ko ce to pitanje da postavi!! :lol: :lol: :lol:

Ja cu se svakako poradjati BEZ epidurala!! 8) :lol:

Inace, nisam ni danas otisla, i dalje je bolestan moj zubar tako da ostaje za sledecu nedelju...agonija se samo produzava!! :(

Odoh sada da citam Jecu!! :D :D :D
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

Dobrodosla ti nama ponovo, pa makar i na ovako kratko!! :D :D :D

Kao prvo, necu vise da cujem ovo: "Jedva cekamo da nam jetra bude u sto gorem stanju kako bi smo dobili terapiju!!" :evil:

Vise sam za caj od cikorije i lincure, za proso i heljdu, nego za takve izjave!! :lol:

Iskreno, ja sam sada u tako velikim svojim zivotnim pitanjima da veruj mi, hepatitis C mi je na poslednjoj lestvici u zivotu (i nema to veze sa tim sto je MM zavrsio sve to), nego mi je malo muka od cele price, muka mi je od tvrdoglavih ljudi koji misle da se njima to ne moze dogoditi, moje zdravlje je malo otislo u aut i sada se posvecujem tome iz sve snage (koliko god da mogu), tako da ni za sta drugo i nemam vremena.

Mozda zvucim grubo, nije mi to namera ali ljudi moji ODLEPILA SAM SKROZ!!

Potpuno si u pravu, treba mi mir, tisina i nista vise, ne znam gde cu sa sobom i sta cu, ma totalno sam zapala u neku "ludaru" od desavanja, tako da se povlacim na neko vreme po svim tim pitanjima, sto ne znaci da je i zauvek!! :wink:

Drzi se i uci, kuckamo se ovde, i drzim ti fige da polozis taj ispit. :wink:

Ljubim vas sve, majja :wink:
Korisnikov avatar
kapeloto
Aktivan član
Aktivan član

Post od kapeloto »

Tweety, doci ce svacijih pet minuta sto se tice terapije. Jos uvek traje seminar hepatologa na Tari vezan iskljucivo za hepatitis C( gde se nalazi i tzv. prof. dr. koja me je ispeglala kao psa), a tamo su moji doktori i trebalo bi da se nesto promeni u vezi izdavanja terapija, jer je svim hepatolozima u unutrasnjosti Srbije "puklo " to sto moraju da " zezaju "obolele, " idi u Beograd, vrati se, idi ponovo..." I sto je sve u rukama nekoliko ljudi na beogradskom institutu. To ce morati da se promeni. Ali otom potom. Sada ti uci da polozis ispit i da budes malo slobodnija.
Majja, Razumem da ti je sve doslo glave, ali nemoj se predati. Ni jedan covek na svetu nije u potpunosti zdrav. Uvek ima nesto sto boli( bilo da je to dusa ili organizam ). Ali sve prodje. Ja bih ti savetovao da posetis psihologa, po tvojoj prici kontam da bi ti to dosta pomoglo. Imas moju punu podrsku, posle svega sto si prosla, bi ti trebao jedan duzi odmor, ali ne zaboravi da nam se javis.
Ja sam veceras razgovarao sa jednom doktorkom (infektologom) i objasnio joj kako je stanje posle mesec dana, ona mi je rekla da je verovatno da je interferon vec izbacio virus i da sada treba da vrati jetru u najnormalnije stanje. Citao sam na netu da terapija moze da pokaze pozitivu vec posle cetvrte nedelje. Tako da sam sad miran po tom pitanju, ne razbijam glavu da li ce biti sve O.K. Ali cu i dalje nastaviti da se borim za sve druge.
Pzdrav i poljubac za sve od vaseg Dzonika!!! :wink:
Korisnikov avatar
Iksa
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 14, 2006 8:36 pm

Post od Iksa »

Tu ste svi :D !

Da vam se javim na brzaka, grooooooznoooo sam pa da ne sirim negativnu energiju. :cry: Ucim, ispit je za koji dan, i tako... ali gore od toga je sto sam ja u emotivnom haosu. Idem na nekakve vezbe (po sopstvenom nahodjenju) iz neurologije, da malo olaksam ispit ako je ikako moguce.

Vi se drzite, a ti Jekac sto pre da se ugnjezdis u ove redove! Mrzim zubare!!! Masem svima!
Djuu
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Apr 12, 2007 8:52 pm
Kontakt:

Post od Djuu »

Jaoo pa svi ste tu, pa i Jecka :lol:
Polozices ti taj ispit mala, nego sta, uopste ne sumnjam!

Iksa akav sad emotivni haos posle romanticnog letovanja?

Majce ja ne znam da li tebi treba kako je dzonik rekao psiholog ali meni treba psihijatar :wink: , ajmo zajedno!

Mathias cekamo rezultate pa da pametujemo malo ovde :P
Ljubim vas sve, kuckamo se
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

Hehehe :lol: :lol: :lol: krenula sam kod psihologa, bila sam juce i idem sledece srede. Moram. :roll:
Odgovori