Negativan na C ili? ILI NA B?Scared Girl napisao:Necete mi verovati,analize krvi su mu pokazale ovog puta negativan rezultat!!!!!DA NEGATIVAN!!!I to na infektivnoj!!!!!!!!!Ja sam najsrecnija osoba na planeti!!!
hepatitis C
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Sep 27, 2008 12:31 am
Idi proslavi ovo!Scared Girl napisao:Na oba!Ali je bilo vaznije da nije na c,jer b i da dobije lakse ce ga izbaciti u akutnoj fazi,a i moja briga se onda tu zavrsava.
Da li je moguce da nasi prave toliko ozbiljne greske???
Da li sam te dobro razumela? HBsAg ti je negativan?
Ovo za C sam i ocekivala da ce ti biti negativno.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Ned Sep 23, 2007 12:20 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
To moze da znaci da si izbacila HBV u akutnoj fazi!
Tako brzo... tj. ne zna se od kada si ga 'pokupila'.... ali ako je HBsAG negativan virusa vise nema.... ne mozes druge da zarazis... ali uradi dodatne analize da vidis da li su ti ostala antitela, koja imaju i oni koji su se vakcinisali protiv B, kao i oni koji su spontano izbacili viurs pa je sam organizam 'napravio' antitela... 
Super vesti!!!!!! Bravo.... opusti se sada!

Super vesti!!!!!! Bravo.... opusti se sada!
Bye bye little lady
Meni je stvarno jako drago sto su ti testovi negativni.Scared Girl napisao:Na oba!Ali je bilo vaznije da nije na c,jer b i da dobije lakse ce ga izbaciti u akutnoj fazi,a i moja briga se onda tu zavrsava.
Da li je moguce da nasi prave toliko ozbiljne greske???
Koliko sam shvatila vec dva puta si radila HBsAg i oba puta je bio +, transaminaze su ti bile visoke, IgM negativan i HBeAg pozitivan.
Kakvo je njihovo objasnjenje? Da si u akutnoj fazi izbacila B virus?
Ajd' ako te ne mrzi napisi koje si sad rezultate uradila.
-
- Aktivan član
Scared Girl deder javi se na B temi sta si sve radila.... od analiza.
I koje je objasnjenje lekara? Kako si dva puta bila HBV+ a sada si negativna? Jedino sto ima smisla jeste da si bila u akutnoj fazi i da si ga izbacila kao i 95% odraslih sto prema procenama uspeva da ga izbaci spontano
I koje je objasnjenje lekara? Kako si dva puta bila HBV+ a sada si negativna? Jedino sto ima smisla jeste da si bila u akutnoj fazi i da si ga izbacila kao i 95% odraslih sto prema procenama uspeva da ga izbaci spontano

Bye bye little lady
-
- Aktivan član
Dobro si shvatila!!!!!
Ljudi bilo bi lepo da sam negativna na oba ja ali nisam,ja imam hepatitis b!!!
A ON NEMA NISTA!!!
To je za oboje olaksavajuca okolnost jer to znaci da on nema hepatitis c i sad ne moram da brinem da li sam ga dobila ili nisam,jer po svemu sudeci njegovi nalazi na hepatitis c na infektivnoj su negativni!!!!
Meni ostaje borab sa mojom bolescu,sa hepatitisom b za koji jos ne nzam da li je akutan ili hronican....
A ON NEMA NISTA!!!
To je za oboje olaksavajuca okolnost jer to znaci da on nema hepatitis c i sad ne moram da brinem da li sam ga dobila ili nisam,jer po svemu sudeci njegovi nalazi na hepatitis c na infektivnoj su negativni!!!!
Meni ostaje borab sa mojom bolescu,sa hepatitisom b za koji jos ne nzam da li je akutan ili hronican....
-
- Aktivan član
-
- Aktivan član
aaaScared Girl napisao:Dobro si shvatila!!!!!
A ON NEMA NISTA!!!

Uglavnom - na infektivnoj mu je AntiHCV negativan? A gde mu je prvobitno bio pozitivan? Ja sam svasta cuo o toj ustanovi, sticajem sam i sam bio na testovima 2x kod njih.... uglavnom po mnogima to je jedna od najlosijih ustanova u zdravstvenom sistemu Srbije.
Neproverene informacije - ako nemaju antigene (ili kako se zove test potreban za analizu) oni ni ne urade seroloske analize, i kazu OK je sve nemas virus..

Zaista treba da iscacka sta se desilo - da li je on jedan od retkih srecnika koji uspe spontano da izbaci HCV.
Bye bye little lady
-
- Aktivan član
-
- Aktivan član