hepatitis C

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
Djuu
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Apr 12, 2007 8:52 pm
Kontakt:

Post od Djuu »

Scared Girl napisao:Necete mi verovati,analize krvi su mu pokazale ovog puta negativan rezultat!!!!!DA NEGATIVAN!!!I to na infektivnoj!!!!!!!!!Ja sam najsrecnija osoba na planeti!!!
Negativan na C ili? ILI NA B?
Scared Girl
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Sep 27, 2008 12:31 am

Post od Scared Girl »

Na oba!Ali je bilo vaznije da nije na c,jer b i da dobije lakse ce ga izbaciti u akutnoj fazi,a i moja briga se onda tu zavrsava.
Da li je moguce da nasi prave toliko ozbiljne greske???
judith
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Okt 04, 2007 12:34 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od judith »

A koji test si uradila?
Eto - sve je dobro!
Djuu
Aktivan član
Aktivan član
Kontakt:

Post od Djuu »

Scared Girl napisao:Na oba!Ali je bilo vaznije da nije na c,jer b i da dobije lakse ce ga izbaciti u akutnoj fazi,a i moja briga se onda tu zavrsava.
Idi proslavi ovo!
Da li sam te dobro razumela? HBsAg ti je negativan?
Ovo za C sam i ocekivala da ce ti biti negativno.
Jesen stize dunjo moja
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Sep 23, 2007 12:20 am

Post od Jesen stize dunjo moja »

To moze da znaci da si izbacila HBV u akutnoj fazi! :) Tako brzo... tj. ne zna se od kada si ga 'pokupila'.... ali ako je HBsAG negativan virusa vise nema.... ne mozes druge da zarazis... ali uradi dodatne analize da vidis da li su ti ostala antitela, koja imaju i oni koji su se vakcinisali protiv B, kao i oni koji su spontano izbacili viurs pa je sam organizam 'napravio' antitela... :)

Super vesti!!!!!! Bravo.... opusti se sada!
Bye bye little lady
judith
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Okt 04, 2007 12:34 pm
Kontakt:

Post od judith »

Divno! Draga sad iscoooliraj i uzivaj!
Djuu
Aktivan član
Aktivan član
Kontakt:

Post od Djuu »

Scared Girl napisao:Na oba!Ali je bilo vaznije da nije na c,jer b i da dobije lakse ce ga izbaciti u akutnoj fazi,a i moja briga se onda tu zavrsava.
Meni je stvarno jako drago sto su ti testovi negativni.

Koliko sam shvatila vec dva puta si radila HBsAg i oba puta je bio +, transaminaze su ti bile visoke, IgM negativan i HBeAg pozitivan.
Kakvo je njihovo objasnjenje? Da si u akutnoj fazi izbacila B virus?
Ajd' ako te ne mrzi napisi koje si sad rezultate uradila.
Jesen stize dunjo moja
Aktivan član
Aktivan član

Scared Girl deder javi se na B temi sta si sve radila.... od analiza.

I koje je objasnjenje lekara? Kako si dva puta bila HBV+ a sada si negativna? Jedino sto ima smisla jeste da si bila u akutnoj fazi i da si ga izbacila kao i 95% odraslih sto prema procenama uspeva da ga izbaci spontano :)
Bye bye little lady
Draganagr
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 24, 2008 11:28 am

Post od Draganagr »

zasto sam samo ja shvatila da su to rezultati njenog bivseg decka, a ne njeni?
Scared Girl
Aktivan član
Aktivan član

Post od Scared Girl »

Dobro si shvatila!!!!!
Ljudi bilo bi lepo da sam negativna na oba ja ali nisam,ja imam hepatitis b!!!
A ON NEMA NISTA!!!
To je za oboje olaksavajuca okolnost jer to znaci da on nema hepatitis c i sad ne moram da brinem da li sam ga dobila ili nisam,jer po svemu sudeci njegovi nalazi na hepatitis c na infektivnoj su negativni!!!!
Meni ostaje borab sa mojom bolescu,sa hepatitisom b za koji jos ne nzam da li je akutan ili hronican....
Djuu
Aktivan član
Aktivan član
Kontakt:

Post od Djuu »

Pa da, lepo si ti napisala - analize krvi su mu pokazale... Mada izgleda kao da si napisala mu umesto mi.
Ja ti zbog toga postavih juce ono pitanje jer kako je moguce da si odjednom negativna na B a IgM negativan a HBeAg +...
Scared Girl
Aktivan član
Aktivan član

Post od Scared Girl »

Moja greska trebalo je umesto mu da napisem bivsem decku al sam od euforije napisala to prvo...
Jesen stize dunjo moja
Aktivan član
Aktivan član

Scared Girl napisao:Dobro si shvatila!!!!!
Ljudi bilo bi lepo da sam negativna na oba ja ali nisam,ja imam hepatitis b!!!
A ON NEMA NISTA!!!
To je za oboje olaksavajuca okolnost jer to znaci da on nema hepatitis c i sad ne moram da brinem da li sam ga dobila ili nisam,jer po svemu sudeci njegovi nalazi na hepatitis c na infektivnoj su negativni!!!!
Meni ostaje borab sa mojom bolescu,sa hepatitisom b za koji jos ne nzam da li je akutan ili hronican....
aaa :) Lose smo skontali svi sem Dragane.

Uglavnom - na infektivnoj mu je AntiHCV negativan? A gde mu je prvobitno bio pozitivan? Ja sam svasta cuo o toj ustanovi, sticajem sam i sam bio na testovima 2x kod njih.... uglavnom po mnogima to je jedna od najlosijih ustanova u zdravstvenom sistemu Srbije.
Neproverene informacije - ako nemaju antigene (ili kako se zove test potreban za analizu) oni ni ne urade seroloske analize, i kazu OK je sve nemas virus.. :roll: Naravno ovo je rock bottom prica, ne treba uzimati zdravo za gotovo, ali opste je poznato stanje u zdravstvu poslednjih godina, i decenija...

Zaista treba da iscacka sta se desilo - da li je on jedan od retkih srecnika koji uspe spontano da izbaci HCV.
Bye bye little lady
Scared Girl
Aktivan član
Aktivan član

Post od Scared Girl »

Test na Infektivnoj mu je bio negativan,mislite da tamo prave greske?Ja sam mislila da bas tu rezultat odnosno analiza bi trebalo biti tacna...?
Prethodni je radjen na Studenskoj poliklinici.
Jesen stize dunjo moja
Aktivan član
Aktivan član

Pa kazem neka iscacka sta se desilo i kako je bio pozitivan na stud. pol. a ovde negativan... koliko je proslo vremena izmedju testova?

Nije sve onako kao sto izgleda.... u sistemu vrednosti gde je sve naopako tako je i ovde.. :roll:
Bye bye little lady
Odgovori