Hemoroidi
Re: Hemoroidi
Meni je HERDA NATURALE biljni preparat pomogao. Naravno da pomaze i kod unutrasnjih hemoroida, za unutrasnje hemoroide se koristi preparat koji se pije oralno 3 puta dnevno, a kad su spoljasni hemoroidi u pitanju onda se koristi sprey... Preparat je cudo verujte mi !!! Pronadjite ga i spasite se hemoroida. Informacije o leku mozete dobiti na broj 063-366-883
Srediste firme HERDA NATURALE se nali u Pancevu. A preparate ja mislim da salju i brzom postom.
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Dec 30, 2013 9:46 pm
Meni je pomogo ovaj melem sa medom , preparat je 1500 din .
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Nov 29, 2008 12:34 am
Licno pravim melem protiv hemoroida, pravim ga odMarkoooooo napisao:Meni je pomogo ovaj melem sa medom , preparat je 1500 din .
Neven
Kantarion
Pcelinji vosak
Maslinovo ulje
Ovcija loj.
Daje izuzetne rezultate, uz pravilno odrzavanje higijene, garantujem da za dva dana necete imati, ni svrab, a ni bol u anusu.
Moj melem mozete koristiti kako za spoljasnje, tako i za unutrasnje hemoroide.
Hteo bih da upozorim ljude da ne kupuju med od Ljubise kojeg je reklamirao marko iz predhodnih postova ! Med je secerna vodica , al to sam uvideo tek kad mi je posiljka stigla brzom postom . Preko tel. mi je obecavao da cu problem resiti za 10 dana i jamcio je svojim zivotom za rezultate ... On nije svestan da beli secer ne samo da ne pomaze vec moze nekima i da pogorsa zdravlje a da ne pricam o dijabeticarima . 3 000 din trazi za teglu meda pomesanog sa tajnom travom sa planine za koju tvrdi da ni sam nezna ime posto mu kriju nabavljaci . Tuga sta sve rade ljudi da bi dosli do novaca , prokleti im bili novci i sve sto kupe sa njima ...
-
- Aktivan član
Prvoj dvojici, koji se jave ovde da im je potreban melem, protiv Hemoroida cu pokloniti po jednu kutiju, platixe samo troskove postarine.Pa neka i sami kazu, da li lazem, ili ne.ISTINA ! napisao:Hteo bih da upozorim ljude da ne kupuju med od Ljubise kojeg je reklamirao marko iz predhodnih postova ! Med je secerna vodica , al to sam uvideo tek kad mi je posiljka stigla brzom postom . Preko tel. mi je obecavao da cu problem resiti za 10 dana i jamcio je svojim zivotom za rezultate ... On nije svestan da beli secer ne samo da ne pomaze vec moze nekima i da pogorsa zdravlje a da ne pricam o dijabeticarima . 3 000 din trazi za teglu meda pomesanog sa tajnom travom sa planine za koju tvrdi da ni sam nezna ime posto mu kriju nabavljaci . Tuga sta sve rade ljudi da bi dosli do novaca , prokleti im bili novci i sve sto kupe sa njima ...
Pozdrav, Mihajlo.
-
- Aktivan član
Zaboravih da dopunim, cena mog melema je jako simbolicna 300 dinara po melemu, ako je to bogacenje, ja ga jebem onda, sklonicu se sa ovog foruma i vise se nikad necu pojavljivati.Mihajlobre napisao:Prvoj dvojici, koji se jave ovde da im je potreban melem, protiv Hemoroida cu pokloniti po jednu kutiju, platixe samo troskove postarine.Pa neka i sami kazu, da li lazem, ili ne.ISTINA ! napisao:Hteo bih da upozorim ljude da ne kupuju med od Ljubise kojeg je reklamirao marko iz predhodnih postova ! Med je secerna vodica , al to sam uvideo tek kad mi je posiljka stigla brzom postom . Preko tel. mi je obecavao da cu problem resiti za 10 dana i jamcio je svojim zivotom za rezultate ... On nije svestan da beli secer ne samo da ne pomaze vec moze nekima i da pogorsa zdravlje a da ne pricam o dijabeticarima . 3 000 din trazi za teglu meda pomesanog sa tajnom travom sa planine za koju tvrdi da ni sam nezna ime posto mu kriju nabavljaci . Tuga sta sve rade ljudi da bi dosli do novaca , prokleti im bili novci i sve sto kupe sa njima ...
Pozdrav, Mihajlo.
Prvo pozdrav svima. Drugo da kazem da sam se iscimao zesce zbog ovoga sto cu reci, nisam hteo da otvaram novu temu jer kad sam kucao na guglu sta mi se desilo izbacilo je hemoroide.
Znaci vec neko vreme imam svrab u tom predelu oko anusa, ponekad bude ono da bas moram da se pocesem. I to se tako ponavljalo dok jednom prilikom nisam zagrebao i raskrvario, ali nista obilno nego kada sam se obrisao onako obrisi krvi su bili. I juce dok sam vrsio nuzdu osetio sam ne bol nego ono da izvinete na izrazu "ne moze da izadje" i dok je izlazilo osetio sam onako kao da je zagrebalo i kada sam pogledao u wc solju doziveo sam sok jer sam video krv, ne u stolici, ona je bila normalna kao i do sada ali dok sam se brisao bilo je krvi sa te koze tu ili odakle vec. Izvinite na ovoliko opsirnom i detaljnom objasnjecu ali sam se stvarno uplasio. Hvala unapred na odgovoru.
Znaci vec neko vreme imam svrab u tom predelu oko anusa, ponekad bude ono da bas moram da se pocesem. I to se tako ponavljalo dok jednom prilikom nisam zagrebao i raskrvario, ali nista obilno nego kada sam se obrisao onako obrisi krvi su bili. I juce dok sam vrsio nuzdu osetio sam ne bol nego ono da izvinete na izrazu "ne moze da izadje" i dok je izlazilo osetio sam onako kao da je zagrebalo i kada sam pogledao u wc solju doziveo sam sok jer sam video krv, ne u stolici, ona je bila normalna kao i do sada ali dok sam se brisao bilo je krvi sa te koze tu ili odakle vec. Izvinite na ovoliko opsirnom i detaljnom objasnjecu ali sam se stvarno uplasio. Hvala unapred na odgovoru.
-
- Aktivan član
Ako imas problem sa tvrdom stolicom, kupi u Apoteci cepice, pa gurni u guzicu, nakon pola sata idi u wc. Kupi suve sljive, stavi desetak komada neka prenoce, i dolij vode u casu pa ujutro popij taj sok, a sljive pojedi, mozes i jesti u toku dana jedno desetak pa i vise suvih sljiva\ a za Hemoroide imas moj post iznad tvog, pa procitaj.milos393 napisao:Prvo pozdrav svima. Drugo da kazem da sam se iscimao zesce zbog ovoga sto cu reci, nisam hteo da otvaram novu temu jer kad sam kucao na guglu sta mi se desilo izbacilo je hemoroide.
htela bih da porucim melem u nadi da ce se moj problem brzo resiti, Mihajlobre, hvala na brzom odgovoru 

-
- Aktivan član
Poslacu vam postom, da ne platite puno postarinu, jedino ako vam se zuri, mogu vam poslati Axom, ali , to mi napisite u priv. poruci.Duna napisao:htela bih da porucim melem u nadi da ce se moj problem brzo resiti, Mihajlobre, hvala na brzom odgovoru
Pozdrav.
-
- Aktivan član
[/quote]
Prvoj dvojici, koji se jave ovde da im je potreban melem, protiv Hemoroida cu pokloniti po jednu kutiju, platixe samo troskove postarine.Pa neka i sami kazu, da li lazem, ili ne.
Pozdrav, Mihajlo.[/quote]
Posto vidim, da nikom ne treba moj melem, cak ni za poklon, povlacin, gore navedeno, ne zelim vise nikom da poklanjam nista.
Ako budete zeleli da kupite moj melem, ustupicu vam ga uz razumnu cenu od 500 dinara.
Prvoj dvojici, koji se jave ovde da im je potreban melem, protiv Hemoroida cu pokloniti po jednu kutiju, platixe samo troskove postarine.Pa neka i sami kazu, da li lazem, ili ne.
Pozdrav, Mihajlo.[/quote]
Posto vidim, da nikom ne treba moj melem, cak ni za poklon, povlacin, gore navedeno, ne zelim vise nikom da poklanjam nista.
Ako budete zeleli da kupite moj melem, ustupicu vam ga uz razumnu cenu od 500 dinara.
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Mar 18, 2013 12:27 pm
Pozdrav,
Imam probleme sa suljevima, ali mazem faktu lind mast i to je ok za sad.
Nego me buni, kad god imam stolicu, uvek prvo izadje kao neka voda, pa tek posle ostalo. Uglavnom imam stolicu dva puta na dan, ako se ne praznim prvi put kako treba, obavezno moram i drugi put. I imam i gasove, ali ne pustam ih posto uvek izadje i ta vodica. Smem da pustim gasove dok lezim u krevetu na levu ili desnu stranu.
Jel imao neko ovakvih problema sa tom vodom pre stolice?
Imam probleme sa suljevima, ali mazem faktu lind mast i to je ok za sad.
Nego me buni, kad god imam stolicu, uvek prvo izadje kao neka voda, pa tek posle ostalo. Uglavnom imam stolicu dva puta na dan, ako se ne praznim prvi put kako treba, obavezno moram i drugi put. I imam i gasove, ali ne pustam ih posto uvek izadje i ta vodica. Smem da pustim gasove dok lezim u krevetu na levu ili desnu stranu.
Jel imao neko ovakvih problema sa tom vodom pre stolice?
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Mar 14, 2014 7:29 am
Imam hemoroide, koji me jako svrbe, a bogami ponekad i peku. Redovno odrzavam higijenu.
Ako mi mozete pomoci. Procitao sam skoro sve, na forumu. Zanima me kako da stupim u kontakt sa deda Mihajlom, puno hvala na svakoj pomoci.
Ako mi mozete pomoci. Procitao sam skoro sve, na forumu. Zanima me kako da stupim u kontakt sa deda Mihajlom, puno hvala na svakoj pomoci.
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Mar 14, 2014 7:29 am
Deda Mihajlobre, molim vas da ako ikako mozete da mi pomognete i posaljete mi jedan taj vas melem. Ostavicu vam adresu u privatnoj poruci.