Hemoroidi

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: Hemoroidi

Post od aa_aca »

Драги деда Михајло, :D ако већ тако гарантујеш за свој производ, да ли бих могао неки твој контакт податак да поставим на мој лични сајт?
Mihajlobre
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Nov 29, 2008 12:34 am

Post od Mihajlobre »

aa_aca napisao:Драги деда Михајло, :D ако већ тако гарантујеш за свој производ, да ли бих могао неки твој контакт податак да поставим на мој лични сајт?
Kako da ne, nije problem, sad cu otici na vas sajt da ostavim br telefona.
Pozdrav deda Mihajlo.
Mihajlobre
Aktivan član
Aktivan član

Post od Mihajlobre »

Mihajlobre napisao:
aa_aca napisao:Драги деда Михајло, :D ако већ тако гарантујеш за свој производ, да ли бих могао неки твој контакт податак да поставим на мој лични сајт?
Kako da ne, nije problem, sad cu otici na vas sajt da ostavim br telefona.
Pozdrav deda Mihajlo.
Pozdrav Aco, nisam se snasao da vam ostavim br tel, na vasem jako interesantnom sajtu, pa cu vam postaviti ovde.
063 7767 916
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Post od aa_aca »

Стигло је и тамо. Чујемо се. Поздрав!
Mihajlobre
Aktivan član
Aktivan član

Post od Mihajlobre »

aa_aca napisao:Стигло је и тамо. Чујемо се. Поздрав!
:D
veroljubcerje
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 07, 2012 9:30 pm

Post od veroljubcerje »

Mihajlobre napisao:
Poslao sam Vam pp.Hvala Vam unapred.
Mihajlobre
Aktivan član
Aktivan član

Post od Mihajlobre »

veroljubcerje napisao:
Mihajlobre napisao:
Poslao sam Vam pp.Hvala Vam unapred.
Postovani gospodine. Veroljube, vec u toku sutrasnjeg dana cu vam poslati melem na adresu koju ste mi dali. Nadam se da ce vam uz Bozju pomoc biti od koristi.
Pozdrav Mihajlo.

Read more: http://www.doktor.rs/forum/ucp.php?i=pm ... z2Y15DKTxi
veroljubcerje
Novi član
Novi član

Post od veroljubcerje »

Postovani g.dine Mihajlo,stigla mi je posiljka juce i poceo sam sa primenom.Hvala.
Mihajlobre
Aktivan član
Aktivan član

Post od Mihajlobre »

veroljubcerje napisao:Postovani g.dine Mihajlo,stigla mi je posiljka juce i poceo sam sa primenom.Hvala.
zamolio bih vas, da za par dana, ovde ostavite utiske,
Dace Bog da vam bude bolje, od mog melema.
veroljubcerje
Novi član
Novi član

Post od veroljubcerje »

Mast koju pravi Mihajlobre,izvanredna je.Svrab eliminise posle 4-5 mazanja.Bol se smanjuje osetno.E,zato je preporucujem svesrdo. :D
makina
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jul 13, 2013 11:46 pm

Post od makina »

eeevo i ja da se pridruzim ovoj grupi :oops: :oops:
Meni se pojavio hemoroid prije petnaest dana uzasnoo je bolio medjutim kada sam regulisala probavu i mazala sa hadensa kremom smirilo se ne boli me vise i ne pece.Smanjio se ali i dalje stoji napolju pa me interesuje da li smijem ici na more da li moze sto da skodi slana voda da se ne upali mozda .Hvala na pomociii :oops: :roll:
makina
Novi član
Novi član

Post od makina »

Evo i ja da se pridruzim ovoj grupi :oops: Meni se pojavio hemoroid prije petnaest dana uzasnoo je bolio medjutim kada sam regulisala probavu i mazala sa hadensa kremom smirilo se ne boli me vise i ne pece.Smanjio se ali i dalje stoji napolju pa me interesuje da li smijem ici na more da li moze sto da skodi slana voda da se ne upali mozda .Hvala na pomociii
Mihajlobre
Aktivan član
Aktivan član

Post od Mihajlobre »

veroljubcerje napisao:Mast koju pravi Mihajlobre,izvanredna je.Svrab eliminise posle 4-5 mazanja.Bol se smanjuje osetno.E,zato je preporucujem svesrdo. :D
Drago mi je ako sam vam iole pomogao. Samo nastavite sa upotrebom mog melema, odrzavajte higijenu, i rezultati vam nece izostati.
Pozdrav deda Mihajlo.
makina
Novi član
Novi član

Post od makina »

Deda Mihailo kako da se dodje do te vase masti :D Ja zivim u Crnoj Gori. I ako neko moze neka mi odgovori smijem li ici na more iako imam hemoroid :oops: hvala punoo
Mihajlobre
Aktivan član
Aktivan član

Post od Mihajlobre »

makina napisao:Deda Mihailo kako da se dodje do te vase masti :D Ja zivim u Crnoj Gori. I ako neko moze neka mi odgovori smijem li ici na more iako imam hemoroid :oops: hvala punoo
Sto se tice slane vode, ne znam, ali sam misljenja, da ako krenete na kupanje, da obavezno namazete cmar, i to dobro, a nakon povratka sa kupanja, obavezno valjano zapiranje u hladnoj vodi, jer ih hladna voda smiruje. Zatim ponovo namazati Hemorex om.
Higijena je jedna od najbitnijih stvari, Posle svake velike nuzde se treba dobro zaprati dole.
Pozdrav deda Mihajlo.
Sto se tice slanja mog melema, ne znam, nisam nikad slao za Crnu Goru, ali ako moze, vi se raspitajte i ja cu vam poslati melem, od koga ce vam sigurno biti bolje.
Odgovori