Hemoroidi
Re: Hemoroidi
Драги деда Михајло,
ако већ тако гарантујеш за свој производ, да ли бих могао неки твој контакт податак да поставим на мој лични сајт?

-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Nov 29, 2008 12:34 am
Kako da ne, nije problem, sad cu otici na vas sajt da ostavim br telefona.aa_aca napisao:Драги деда Михајло,ако већ тако гарантујеш за свој производ, да ли бих могао неки твој контакт податак да поставим на мој лични сајт?
Pozdrav deda Mihajlo.
-
- Aktivan član
Pozdrav Aco, nisam se snasao da vam ostavim br tel, na vasem jako interesantnom sajtu, pa cu vam postaviti ovde.Mihajlobre napisao:Kako da ne, nije problem, sad cu otici na vas sajt da ostavim br telefona.aa_aca napisao:Драги деда Михајло,ако већ тако гарантујеш за свој производ, да ли бих могао неки твој контакт податак да поставим на мој лични сајт?
Pozdrav deda Mihajlo.
063 7767 916
Стигло је и тамо. Чујемо се. Поздрав!
-
- Aktivan član
aa_aca napisao:Стигло је и тамо. Чујемо се. Поздрав!

-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Mar 07, 2012 9:30 pm
Poslao sam Vam pp.Hvala Vam unapred.Mihajlobre napisao:aa_aca napisao:Стигло је и тамо. Чујемо се. Поздрав!
-
- Aktivan član
Postovani gospodine. Veroljube, vec u toku sutrasnjeg dana cu vam poslati melem na adresu koju ste mi dali. Nadam se da ce vam uz Bozju pomoc biti od koristi.veroljubcerje napisao:Poslao sam Vam pp.Hvala Vam unapred.Mihajlobre napisao:aa_aca napisao:Стигло је и тамо. Чујемо се. Поздрав!
Pozdrav Mihajlo.
Read more: http://www.doktor.rs/forum/ucp.php?i=pm ... z2Y15DKTxi
-
- Novi član
Postovani g.dine Mihajlo,stigla mi je posiljka juce i poceo sam sa primenom.Hvala.
-
- Aktivan član
zamolio bih vas, da za par dana, ovde ostavite utiske,veroljubcerje napisao:Postovani g.dine Mihajlo,stigla mi je posiljka juce i poceo sam sa primenom.Hvala.
Dace Bog da vam bude bolje, od mog melema.
-
- Novi član
Mast koju pravi Mihajlobre,izvanredna je.Svrab eliminise posle 4-5 mazanja.Bol se smanjuje osetno.E,zato je preporucujem svesrdo. 

eeevo i ja da se pridruzim ovoj grupi
Meni se pojavio hemoroid prije petnaest dana uzasnoo je bolio medjutim kada sam regulisala probavu i mazala sa hadensa kremom smirilo se ne boli me vise i ne pece.Smanjio se ali i dalje stoji napolju pa me interesuje da li smijem ici na more da li moze sto da skodi slana voda da se ne upali mozda .Hvala na pomociii

Meni se pojavio hemoroid prije petnaest dana uzasnoo je bolio medjutim kada sam regulisala probavu i mazala sa hadensa kremom smirilo se ne boli me vise i ne pece.Smanjio se ali i dalje stoji napolju pa me interesuje da li smijem ici na more da li moze sto da skodi slana voda da se ne upali mozda .Hvala na pomociii

Evo i ja da se pridruzim ovoj grupi

-
- Aktivan član
Drago mi je ako sam vam iole pomogao. Samo nastavite sa upotrebom mog melema, odrzavajte higijenu, i rezultati vam nece izostati.veroljubcerje napisao:Mast koju pravi Mihajlobre,izvanredna je.Svrab eliminise posle 4-5 mazanja.Bol se smanjuje osetno.E,zato je preporucujem svesrdo.
Pozdrav deda Mihajlo.
Deda Mihailo kako da se dodje do te vase masti
Ja zivim u Crnoj Gori. I ako neko moze neka mi odgovori smijem li ici na more iako imam hemoroid
hvala punoo

-
- Aktivan član
Sto se tice slane vode, ne znam, ali sam misljenja, da ako krenete na kupanje, da obavezno namazete cmar, i to dobro, a nakon povratka sa kupanja, obavezno valjano zapiranje u hladnoj vodi, jer ih hladna voda smiruje. Zatim ponovo namazati Hemorex om.makina napisao:Deda Mihailo kako da se dodje do te vase mastiJa zivim u Crnoj Gori. I ako neko moze neka mi odgovori smijem li ici na more iako imam hemoroid
hvala punoo
Higijena je jedna od najbitnijih stvari, Posle svake velike nuzde se treba dobro zaprati dole.
Pozdrav deda Mihajlo.
Sto se tice slanja mog melema, ne znam, nisam nikad slao za Crnu Goru, ali ako moze, vi se raspitajte i ja cu vam poslati melem, od koga ce vam sigurno biti bolje.