Napravjen je forum za plasticne hirurgije.
Cure dele iskustva i postavljaju slike.
http://*/
Izvolite pridruzite nam se

Puno pozdrava
Ja sam isto punila usne sa hijaluronom, ako je to i kod tebe pitanje. Ali meni je dr (ne dr colic, nego drugi gde sam to radila) unapred rekao da moze da bude da sam na to alergicna i nemogu da podnesem ali da se to retko kojim pacijentima (skoro nikome) desavaLaFolie napisao:Ljudi, ne idite na kliniku COLIC, katastrofa su zaista. Ja sam radila korekciju usne kod njih pre 8 meseci i od onda imam uzasne alergije iako su mi garantovali da nema sanse da se to dogodi i da nikada nijedan njihov pacijent nije imao alergiju!
Onda sam ih zvala, slala mailove sa slikama jer sam uzasno izgledala, medjutim i dalje su se drzali price kako "prvi put cuju za to" i kako je nemoguce da imam alergiju, da ja izmisljam i arogantno mi spustili slusalicu!!!
Da, radila sam estetsku operaciju kod njih u junu prosle godine. Platila sam 2.000 evra.marrina1980 napisao:da li je neko operisao nos kod dr.Colica ?????
...Jao tacno..isto iskustvo evo pre 40dana tako se i prema meni poneo.Nego ja sad imimam neke komplikacije...a on ne odgovara na meilove.Nikad vise kod njega...sem ako moram..da poprave nesto.Pozzabcd1234 napisao:pre godinu dana sam kod colica povecala i podigla grudi. za med. sestre, anesteziolog i dr. milan colic pohvale ali za dr. miodrag colic imam samo negativno misljenje, tj. odkada dobije pare nigde ga vise videti, cak ni da se pozdravi ili pita kako ste