informacija o klinici colic

Podforum najmlađe medicinske grane. Saznajte više o operativnim zahvatima u polju rekonstruktivne ili estetske hirurgije, postavite pitanja ili podelite iskustva.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
nela310380
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Mar 27, 2008 4:00 pm

informacija o klinici colic

Post od nela310380 »

Cao svima!

Da li neko zna nesto o klinici Colic?

Unapred hvala
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

znam da vole pare :)

mnogooooooooooooooo
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Dejanbg
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Apr 19, 2006 12:02 am

Post od Dejanbg »

I da vrhunski rade. Licno iskustvo.
kjarax
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Dec 23, 2007 11:25 pm

Post od kjarax »

Licno iskustvo-potvrdjujem ovo sto je Tamaratf rekla-100%
tacad
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Mar 18, 2008 5:49 pm

Post od tacad »

Dobro, kapiramo da vole pare!Ko ih ne voli? :P Nego ima li neko iskustva?Npr.Je li neko radio uvecanje grudi,korekciju nosa ili podocnjaka?
nela310380
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Mar 27, 2008 4:00 pm

Post od nela310380 »

Htela bih da uradim zatezanje stomaka i eventualno podizanje grudi pa bih volela da znam da li je neko vec radio nesto?
Naravno zanima me i cena bilo koje intervencije tako da imam bar neku ideju koliko je to skupo.
makidaki
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 8:37 pm

klinika colic

Post od makidaki »

o ovoj klinici znam dosta.njihov sam pacijen nekoliko godina.
oni jesu malo skuplji nego drugi,a nemas problema da se nestodrugo desi nego sto ste se dogovorili.ko zeli vise informacija mogu moje iskustvo da ispricam.
uradila sam povecanje grudi
gornje kapke
korekciju stomaka
liposukciju i mnogo jos toga
pozdav
ajasofia
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jan 05, 2008 5:18 am

Post od ajasofia »

PISI OBAVEZNO, MOZES I NA PP AKO ZELIS, ALI BOLJE JAVNO DA SVI KOJE INTERESUJE VIDE!

ja sam veliki skeptik kada se radi o lekarima, i zato se tako tresem.

da ne ispadne da sam dala pare da me nagrde.

jel ima sanse pre povecanja usana(izbih mozak svima sa tim) da mi oni na kompijuteru pokazu kako bi to izgledalo na mom licu?

da li zna neko?
makidaki
Novi član
Novi član

Post od makidaki »

cao,
nema sanse da ti na kompjuteru pokaze kakve ce ti usne biti.i nemozes iz jednog puta da postignes zeljeni rezultat
pozdrav
ajasofia
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jan 05, 2008 5:18 am

Post od ajasofia »

hvala.
ma ja zelim samo malo.
i to samo gornju usnu.
da izgleda kao ujutru kad ustanem, nekako-jedro.

steta sto ne moze:(
BokaRankovic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Feb 13, 2008 11:03 pm

Post od BokaRankovic »

moje prijateljice su kod colica radile neke korekcije i nisu bile zadovoljne...

moja majka, tetka, i brat su radili razne korekcije kod dr djordjevica u jednoj privatnoj klinici (Adonis, ali on tamo samo "gostuje") i mi porodicno imamo puno poverenja i odlicnog iskustva sa njim!Inace, on je lekar na VMA i zaista je dusa od coveka, odlicno radi i ima puno iskustva. Pored mojih, jos dosla ljudi znam koje je operisao dr djordjevic i svi su zadovoljni!
deana
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Jul 25, 2006 12:52 pm

Post od deana »

Ja sam radila liposukciju kod Colica, tj. popravljala brljotine sa neke druge klinike. Imam odlicno misljenje o toj klinici i, ako bih jos nesto radila, a bih, obraticu se iskljucivo njimu. Sto se tice cena, u rangu su ostalih klinika, tu naravno, mislim na one prvoklasne, ne govorim o kasapima.
Javite mu se mailom, postavite pitanje, uvek rado i brzo odgovori.
Najbolje i da mu posaljete sliku. Reci ce vam i cenu orijentaciono.
vikac
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Mar 27, 2008 8:10 pm

Post od vikac »

e bas mi to treba!!!!!
Zanima me ,tj. moju prijateljicu koliko kod Colica kosta zatezanje,podizanje grudi?Ima troje dece...pa onda mozete pretpostaviti kakav je problem u pitanju!!!! :lol:
Vidim da Makidaki ima dosta iskustva!Mada bi mi znacio bilo ciji savet,odgovor!

Hvala
makidaki
Novi član
Novi član

Post od makidaki »

sto se tice iskustva ne manjka mi to stoji,zatezanje grudi sam platila 3000 evra.malo boli ali nije strasno.mesec dana nesmes nista da tesko dizes smanjuju se grudi i preko bradavice i ispod u znaku slova T.ako te jos nesto interesuje pitaj
pozdrav
vikac
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Mar 27, 2008 8:10 pm

za makidaki

Post od vikac »

:lol:
Hvala Makidaki!Videcu sta je jos interesuje,a mozda se i ona sama prikljuci diskusiji!Sa grudima nemam problema(jos uvek) ali me interesuje recimo,zatezanje stomaka.Gledala sam u nekim emisijama kako to izgleda...ali ne znam licno nikoga ko je to uradio!To bi recimo mogla da uradim....recimo...posle porodjaja posto sam lenja kad su u pitanju vezbe za zatezanje!
Kakvo je tvoje iskustvo?Zadovoljna si to stoji!Koliko traje operacija,koje su moguce komplokacije,vidi li se rez???
Asto se tice grudi...jos jedno pitanje...ako ih zateze i podize...moze li,ili se podrazumeva da ce joj staviti silikon?
Ako te mrzi da odgovaras,raumecu... :lol: Ko zna koliko te ljudi smaraju ovakvim pitanjima!
Odgovori