mala mama napisao:
To me bas zanimalo ali ima jos nekih detalja koje bih pitala
Kazes 1300 evra, jel to sve? sa implantima i koje si stavila? deluje prilicno jeftino?
koji te doktor operisao i koliko si lezala?
Znam da te malo smaram ali me bas jako interesujue jer planiram ugradnju

))
Mislim da sam vec pisala, ali evo: to je bilo sve sa implantatima. Implantate sam platila oko 800 Eur i njih sam sama kupila (po preporuci dr) u nekoj firmi. ne secam se, dao mi je adresu i telefon i ja sam otisla i kupila. lezanje i operacija kostali su oko 45-50.000 din sve ukupno (operacija, anestezija, cak i injekcije protiv bolova koje su valjda dali sutradan). Ne secam se bas svega, ovo se desavalu u decembru 2005.
lezi se ukupno 3 dana (dve noci). jedan dan ujutru se dodje na prijem, zavrsi se procedura oko prijema i onda uzmu krv, dodju urade pregled, slikaju iz svih uglova, crtali su markerima po meni, fotografisao me doktor i neki stazisti...
ujutru je dosla sestra da me odvede u salu. dala mi je da popijem jednu tabletu, i odvezla me na kolicima u salu. prethodno sam se svukla i obukla onu njihovu kecelju-mantil. u sali su se salili sa mnom, i bila sam prilicno opustena, jer je doktor sve vreme bio tu i zezali su se i sa mnom i medjusobno. onda su mi rekli da ce mi dati nesto za opustanje i mene je uhvatila panika sto sam jos budna a oni se nesto uzmuvali... no, sledece cega se secam sam ja u svojoj sobi i budim se, sestra je pored mene, pita jel mi muka, kako se osecam, kaze da je sve proslo kako treba, ode po doktora...
secam se moja prva pomisao je bila: da li je moguce da sad imam grudi??!!
taj dan su samo gledali kako je zavijeno, nisu me dirali, bolelo je ali ne previse. kad sam mirna, ne boli, ako pokusam da se pomeram, boli. No, isto vece sam sa cimerkom isla na cigaretu, tako da nije nista strasno.
ujutru su me otpustili iz bolnice, suprug me sacekao i otisli smo kuci.
to je bila sreda, u cetvrkak sam otisla na posao, i sluzbeno putovala ponovo za beograd. u petak sam takodje normalno bila na poslu. vozila sam auto od sutradan, jedini mi je bio problem da uzmem papir sa stampaca, jer mi je bio sa strane, a uvrtanje u stranu je bilo bolno....
operaciju je radio dr Marjan Novakovic, i bio je divan i pazljiv i vrhunski profesionalac. Slucajno sam otisla kod njega i slucajno je ispalo da je on pun pogodak.
stavila sam malu velicinu (280 ml) jer sam objasnila da necu da imam ogromne grudi vec samo da izgledam kao zena koja ima grudi, a mogle bi bas da budu i malo vece. Uzela sam onaj anatomski oblik, koji je malo skuplji. One okrugle, sto ih stavljaju narodne pevacice je nesto jeftiniji. Inace, cena ne zavisi od kubikaze, vec samo od modela. Ni dan danas niko ne zna da sam to utrarila, osim moje porodice. Ni najblize drugarice nisu provalile, na bazenu tog leta.
Radi poredjenja, prethodno sam bila na konsultaciji kod dr Skorobac u priv.kl. Diona i ona mi je trazila 3.500 Eur (oni kupuju iml. ali onaj model okrugle.)
I jos nesto, posto ja bas ni malo nisam imala grudi, (dijagnoza je bila totalna atrofija) meni su impl ugradjeni ispod grudnih misica, jer ne bi imalo sta da drzi imlantate da nije tako. To je malo bolnija verzija operacije, ali nije strasno.
Eto, udavih, ali ovo ne moze detaljnije.