vaša kćerka koja je nedavno operisana,da li ima probleme,kao pritisak u vratu,knedle u grlu i slično?
mene to zanima,jer ja to i dalje osjećam

Cacitos napisao:Ima..i pitala sam lekara, kazhe da ce to osecati josh neko vreme, posle ne!jesensky napisao:cacitos,imam jedno pitanje za vas?
vaša kćerka koja je nedavno operisana,da li ima probleme,kao pritisak u vratu,knedle u grlu i slično?
mene to zanima,jer ja to i dalje osjećam
Ne plashi se
Shta ima da nas posmatrash, samo Te pratimo gde...nema Te, pa smo mislil da skitash kao i @vuzzello napisao:Samo vas posmatram![]()
Jesensky se dao u provod totalno. Sreca sto je prilicno hladno inace on nebi ni dolazio kuci![]()
Potpuno sam spreman i cekam start. U nedjelju putujem a u ponedjeljak ujutro sam na pregledu. Ne smijem ni pisati u kakvoj sam guzvi ovih dana inace ce me Jesensky naribati.
Mahanje za ekipu i pisemo se jos do ponedjeljka
dobro veče i dobro došaomladen72 napisao:dobro vece svima![]()
kao prvo nisam bolestan,al imam jedan problem![]()
mislim da sam na pravoj temi pa mi treba malo pomoci![]()
od jedne moje najbolje prijateljice,neko iz familije je operisao stitnu
i jednostavno ta moja prijateljica i posle svih mojih pretrazivanja neta,nespavanja i ostalog,okrenula mi ledja![]()
znate ljudi,kapiram ja vas sve koji ste bolesni i zelim vam svima vama sve najbolje,al kapirajte i vi Nas koji zelimo da vam pomognemo
ne okrecite nam ledja samo zato sto ste bolesni ,ima nas ipak u ovom
jeb. svetu i onih koji imaju srce ,koji imaju dusu
ne odbacujte nas samo zato sto se ne razumemo u neku terminologiju ili ne znam sta vise![]()
osecam da bi sa tom prijateljicom ostao u kontaktu samo da sam i ja oboleo od neke bolesti
izvinjavam se al tesko mi je i morao sam da se ispovedim negde
Neshar napisao:pozz ljudi..
vuzzello...
drzimo ti palceve u ponedeljak.. samo hrabro....
evo ja poceo sa tableticam da se kljukam, kako je doca propisao pa cemo vidimo sta ce da bude...
nego, samo da te cacitos pitam, jel moze istovremeno da pijem i PTU i Propranolol.. ja malo odvajam, cekam po dva - tri sata cisto da vidim mada mi nista doca nije rekao.. rekoh tebe da priupitam...![]()
![]()
jesensky uziva vidim, provodi se.. ako tako i treba.... samo napred....
pozdravcic za sve...
kako sam stekao taj utisakCacitos napisao:Neshar napisao:pozz ljudi..
vuzzello...
drzimo ti palceve u ponedeljak.. samo hrabro....
evo ja poceo sa tableticam da se kljukam, kako je doca propisao pa cemo vidimo sta ce da bude...
nego, samo da te cacitos pitam, jel moze istovremeno da pijem i PTU i Propranolol.. ja malo odvajam, cekam po dva - tri sata cisto da vidim mada mi nista doca nije rekao.. rekoh tebe da priupitam...![]()
![]()
jesensky uziva vidim, provodi se.. ako tako i treba.... samo napred....
pozdravcic za sve...
Ma kakve pauze bre..Ja sam to pila odjednom...gde sam imala vremena da pravim pauze...mala deca itd...I, mislim da ne treba nikave pauze izmedju ta dva leka!
@jesenskyNisam znala da si ispovedash ljude...
Pa da...nije Ti teshko
![]()
@mladen72Ovaj forum je okupio ljude sa zdrastvenim problemima, Ti si zdrav, Hvala Bogu.
Ne znam kako si stekao utisak da Te neko izbegava upravo zato shto je bolestan...Al' dobro, lakshe Ti je sad, ispovedao si se nashem drugu @jesensky
poz i sve naj
jesensky napisao:dobro veče i dobro došaomladen72 napisao:dobro vece svima![]()
kao prvo nisam bolestan,al imam jedan problem![]()
mislim da sam na pravoj temi pa mi treba malo pomoci![]()
od jedne moje najbolje prijateljice,neko iz familije je operisao stitnu
i jednostavno ta moja prijateljica i posle svih mojih pretrazivanja neta,nespavanja i ostalog,okrenula mi ledja![]()
znate ljudi,kapiram ja vas sve koji ste bolesni i zelim vam svima vama sve najbolje,al kapirajte i vi Nas koji zelimo da vam pomognemo
ne okrecite nam ledja samo zato sto ste bolesni ,ima nas ipak u ovom
jeb. svetu i onih koji imaju srce ,koji imaju dusu
ne odbacujte nas samo zato sto se ne razumemo u neku terminologiju ili ne znam sta vise![]()
osecam da bi sa tom prijateljicom ostao u kontaktu samo da sam i ja oboleo od neke bolesti
izvinjavam se al tesko mi je i morao sam da se ispovedim negde![]()
neka si se ti ispovjedio,to je o.k.,a i mi smo tu.
vidi,griješiš odmah u startu,ti napisa da imaš problem.kao prvo nisi trebao da sebi dozvoliš da ponašanje jedne osobe,pa makar ti bila i najbolja prijateljica (možda i neko ko ti se potajno sviđa,hajde priznaj,forum je nije sramota :),..dobro malo šale.
ne znam šta je razlog,ali čisto sumnjam da je pravi uzrok baš bolest,evo recimo ja,niti sam od koga krio da sam bolestan,ali nisam ni odbacivao bilo koga zbaog toga,ruku na srce,ja sam to i sebi i drugima postavio kao da je to nešto noramlno i kroz svoje ponašanje i priču,i svako ko je htio da bude uz mene, je uvijek dobro došao.
ako pogledaš malo pažlijivije naše postove,vidjećeš da smo svi mi na normalnoj ravni i spremni da kako primimo pomoć i savjet,isto tako i da dadnemo.
pozdrav!