[quote="Cacitos"]@esensky:)
Upravo to....Ja sam imala samo 23.god. i isto to proshla kao Tvoja majka.
Devojchicu sam kontrolisala stalno, i njoj su uvek hormoni bili ok...e, to je najgore..znash po sebi
Sad planiram da odvedem sina na pregled i da mu sve uradi endokrinolog, jer Ja ne znam kad sam se razbolela...kad sam dobila uput za endokrinologa, bila sam 'sluchaj' za studente...Moj endokrinolog...me primo bez zakazivanja, i BUKVALNO se shetao po ordinaciji...bio je shokiran kako niko od id lekara nije posumnjao da je shtina...samo su mi predlagali NPS...
Koji isto nije primetio moje stanje, vec je hteo da me kljuka lekovima..odbijala sam...i jurila dalje...Pomogao mi je ginekolog...jer sam i kod njega stigla...ciklusi su bili...na 5.dana
moja mati je rapidno mršala,znojila se,imala lupanje srca,par mjeseci je hodala po ljekarima,sve im to govorila,oni joj davali od antibiotika,do nekih sedativa,nikad ni jedan da joj je tlak ili ekg snimio!
kada je žena kolabirala,ja sam ovom rekao da joj odmah da uputnicu za bolnicu ili se neće glave nanosat!
u bolnicu je prime,ali ni tamo kardiologu koji je vodio nije palo na pamet da izvadi krv za hormone,mislim koji doktor!
ja sam nekih 7-8 godina kasnije fasovao čvor na štitnjači,uostalom ima sličnosti između vaše i moje priče,genetika je nekada gadna stvar,pa pametno je da kontrolišete i sina..
po nekim teorijama,povišen TSH je uzrok tim degenerativnim promjenama na štitnjači,mada praksa nekada opvrgava to pravilo,.vaša je kćerka primjer za to,..mada kada malo bolje odvrtim film,..nekih 2 mjeseca prije tog saznanja sam se počeo veoma čudno i nervozno osjećati,nešto kao Neshar kako je opisivao,ali meni na kraj pameti nije moglo biti od čega je to,tek kada je pritisak na grkljan bio nepodnošljiv urađen je uzv,.a ostalo je istorija