sto se tice hrane ne znam sta bih ti rekla...
znam da postoji misljenje da hrana utice na miris znoja, ali u mom slucaju (mozda sam ja posebna vrsta) bas i ne igra neku ulogu...
elem ja sam vegeterijanac vec par godina i stvarno pazim na ishranu, mogu slobodno da kazem da se hranim veoma zdravo, jedem jako puno povrca i voca , ali to se ne odrazava na znoj...
probala sam da ne koristim dezodorans par dana i mogu ti reci da se znoj i te kako osecao... ja sam ti rekla svoje misljenje, ako ti ne smetaju fleke ispod pazuha, nego samo smrad, trebao bi da isprobas ono sto sam ti rekla....
sto se bakterija tice nemam pojma kako nastanu, i smatram da nema veze sa higijenom, svi zivimo u 21 veku i normalno je da sprovodimo higijenu na maximalnom nivou... zato se jako iznerviram kad negde procitam da treba da sprovodimo higijenu i koristimo dezodorans i sve ce biti u redu,malo sutra... helou, pa niste vi otkrili toplu vodu, ja mislim da ja i ljudi kao ja vise vode racuna o higijeni nego drugi... ja umem leti da se tusiram i po 4-5 puta, pa nek mi neko kaze da je higijena vazna...
po nekoj logici, bakterije vole vlazna i topla mesta i tu se najbolje razmnozavaju, to je neko moje vidjenje stvari...
probaj sa antibakterijsklim sapun, i ako sredis smrad mislim da se nece vracati... a ako se i vrati ti opet koristi sapun... i opet srecno...