POJACANO ZNOJENJE POD PAZUHOM!!!

Endokrini sistem, sistem žlezda sa unutrašnjim lučenjem, sve o normalnim funkcijama ali i poremećenom radu endokrinog sistema. Podelite sa korisnicima i stručnim sadarnicima sva pitanja i dileme o hipofizi, štitnoj žlezdi, nadbubrežnim žlezdama, jajnicima ili testisima.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
DragEna
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Dec 01, 2008 3:46 pm

Post od DragEna »

sad cu ja da proverim iz ns-a kad ide...
javljam se ubrzo...
ako hoces ja da posljem pare za oboje, pa ces ti meni vec nekako isto nekim busom :)
a kad stigne ja ti saljem..
:)))
DragEna
Novi član
Novi član

Post od DragEna »

iz novog sada ide vise autobusa u toku dana, prvi je u 8 i 30 i treba mu oko 8 sati do sarajeva...
sledeci je u 12 i 15...
eto drugarice gerber ako si voljna da nam pomognes i ako imas vremena ja ti sutra ili prekosutra saljem pare preko autobusa, najverovatnije preko vozaca...
a isto tako i ti nama da posaljes paketic kad kupis...
a pboskovciyu i ja cemo se lako raskusurati :)
pboskovicyu
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Feb 14, 2007 3:52 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od pboskovicyu »

Nema problema drugarice, najmanji problem je da se ja i ti raskusuramo.....
pboskovicyu
Stalni član
Stalni  član

Post od pboskovicyu »

Dogovorio sma se sa Gerber da nam sutra kupi Galmamin, zato mi je vrlo bitno da vidimo koliko komada nam treba.... Hajmo hitro....
DragEna
Novi član
Novi član

Post od DragEna »

oma pisi jedna komad meni...
kako ce nam poslati, a kako mi njoj pare? sta ste se dogovorili?
DragEna
Novi član
Novi član

Post od DragEna »

sta se desava, jel stize galmanin???
pboskovicyu
Stalni član
Stalni  član

Post od pboskovicyu »

Cekam Gerber da se javi.....
stefkonio
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Dec 28, 2008 3:19 pm

Post od stefkonio »

Jao ljudi blago vama...... vi se znojite ali bar bez smrada! Dodje mi da se bacim s mosta. I ja se puno znojim, nebitno da li je +40 ili -20.....dok popunjavam nalog u banci ili kad je neka guzva nekontrolisano se znojim, i to ne samo ispod pazuha vec na glavi i to bas vidljivo........A najevi problem je neprijatan miris, kupam se detaljno svaki dan a neki put i cesce i samo 2-3 sata posle tusiranja se oseca smrad (ne osecam ja, vec vidim po rekcijama drugih ljudi).....Najbolje kupk, sapuni...ma nista ne pomaze.............. Letos se nije toliko osecalo dok sam jeo uglavnom voce, izgleda da ono malo procisti organizam, ali je smrad i dalje tu ali na manjem nivou.....uzas od zivota, najgore je kad izadjem u grad, molim Boga da ne pocnem da se preznojavam a napolju -10, samo ljudi da mi se smeju. Ne znam sta da radim!!
DragEna
Novi član
Novi član

Post od DragEna »

prijatelju imas bakterije...
znoj sam po sebi nema mirisa i sastoji se najvecim delom od vode...
za smrad su krive bakterije koje zive na kozi, zato se nekim ljudima znoj oseca, a nekima ne...
ali, ima leka apoteka :D
treba da kupis antibakterijski sapun, ima ga u apotekama i nije skup...
peri se sa njime ispod pazuha, recimo jednom ili dva puta dnevno, posle toga, dezodorans, mislim da je za muskarce najbolji old spice (mozda gresim, u svakom slucaju ti znas sta ti najbolje odgovara) a kad kazem sta ti najbolje odgovara prvenstveno mislim na miris tog dezodoransa, jel ako si hepierhidroticar, dezic ti ne igra veliku ulogu u suzbijanju znojenja...
znaci sapun, i budi uporan, ako posle 10ak dana ne vidis pomaka, mozes da probas i antibakterijsku kremu, koju isto mozes da kupis u apoteci, mislim da se zove gentamicin, ili tako nesto...raspitaj se u apoteci... i srecno :wink:
DragEna
Novi član
Novi član

Post od DragEna »

vidim da nema nista od galmanina...
bar ne pre nove godine...
tuga...
stefkonio
Novi član
Novi član

Post od stefkonio »

Hej nisam probao sa tim antibakterijskim sapunom, mada promenio sam ih hrpu......Kupicu i bas cu da probam! Nadam se da ce uspeti! A sta mislis da li hrana koja se unosi u organizam utice na znojenje i neprijatne mirise?
Ali stvarno mi nije jasno kako sam uopste navukao te bakterije kad zadnjih 10 godina bas vodim dosta racuna o higijeni. Sta da izbegavam da ih ne bih opet navukao?
Jao bas mi je glupo, a bas se svidjam nekim devojkama i non-stop me teraju da izlazim s njima a izbegavam zbog ovog.
Hvala na odgovoru, probacu u svakom slucaju!
pboskovicyu
Stalni član
Stalni  član

Post od pboskovicyu »

Potpuno te razumem, sputava te u svakojakim aktivnostima..... Ja se znojim pod pazuhom poprilicno, doduse bez mirisa ali non-stop sam mokar. Ali pored toga i sa dlanovima je ista situacija i to mi je prakticno i veci problem i znam koliko ovakve stvari mogu da ti budu na teretu........ Jbg takvi smo rodjeni i moramo da se nosimo sa tim, sta cemo drugo......
stefkonio
Novi član
Novi član

Post od stefkonio »

pa znam, nego daj da se 'vatam za slamku. jbg imam 27g, curama se svidjam fizicki (bar koliko sam primetio) a ne mogu nista ozbiljnije da uradim sa njima zbog ovog mog problema, inace i ja sam iz Nisa ha ha.....a bas cu da probam sa ovim antibakterijskim kao sto rece DragEna.
DragEna
Novi član
Novi član

Post od DragEna »

sto se tice hrane ne znam sta bih ti rekla...
znam da postoji misljenje da hrana utice na miris znoja, ali u mom slucaju (mozda sam ja posebna vrsta) bas i ne igra neku ulogu...
elem ja sam vegeterijanac vec par godina i stvarno pazim na ishranu, mogu slobodno da kazem da se hranim veoma zdravo, jedem jako puno povrca i voca , ali to se ne odrazava na znoj...
probala sam da ne koristim dezodorans par dana i mogu ti reci da se znoj i te kako osecao... ja sam ti rekla svoje misljenje, ako ti ne smetaju fleke ispod pazuha, nego samo smrad, trebao bi da isprobas ono sto sam ti rekla....
sto se bakterija tice nemam pojma kako nastanu, i smatram da nema veze sa higijenom, svi zivimo u 21 veku i normalno je da sprovodimo higijenu na maximalnom nivou... zato se jako iznerviram kad negde procitam da treba da sprovodimo higijenu i koristimo dezodorans i sve ce biti u redu,malo sutra... helou, pa niste vi otkrili toplu vodu, ja mislim da ja i ljudi kao ja vise vode racuna o higijeni nego drugi... ja umem leti da se tusiram i po 4-5 puta, pa nek mi neko kaze da je higijena vazna...
po nekoj logici, bakterije vole vlazna i topla mesta i tu se najbolje razmnozavaju, to je neko moje vidjenje stvari...
probaj sa antibakterijsklim sapun, i ako sredis smrad mislim da se nece vracati... a ako se i vrati ti opet koristi sapun... i opet srecno... :wink:
stefkonio
Novi član
Novi član

Post od stefkonio »

E i ja prsnem kad procita negde "ma samo se detaljno istusiraj i nema problema"......glupost. Jos jednom hvala!:)
Odgovori