POJACANO ZNOJENJE POD PAZUHOM!!!
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Nov 21, 2008 11:04 am
-
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Feb 14, 2007 3:52 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
-
- Stalni član
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Nov 20, 2008 11:27 pm
Ljudi kada sam na ovom forumu cula za ODABAN koji se prodaje u Engleskoj odmah sam se bacila na trazenje nacina da ga nabavim. Pogledajte prethodne strane, neko je rekao da je samo ubacio u Rajfajzen banci 20e i uzeo karticu za net, ja sam to malo komplikovanije posto nisam mogla tako ali mi ga je prijatelj narucio i stigao je za 7 dana. Cena SA postarinom je 14evra, tj. 18dolara.
ODUSEVLJENA SAM! Ni kapi znoja!!!! Jos uvek sam u fazi isprobavanja, kazu da se kasnije koristi samo 1 ili 2 puta nedeljno, ali jako je bitno da se zaista malo stavlja jer sam ja jednom stavila malo vise i iziritirala kozu ali nista stasno i za to pise u uputstvu da se moze uzeti hidrokortizon i to cvenilo prodje. A za tih par dana koliko ga nisam koristila, znojenje je bilo skroz oskudno u svakom slucaju mnogo manjeeee nego pre.
Ako vas interesuje jos nesto u vezi sa ovim, pisite mi.
POZZZ i mislim da je ovo jedno od boljih na zalsot privremenih reenja.
P.S. Posetite njihov site: www.ODABAN.com
ODUSEVLJENA SAM! Ni kapi znoja!!!! Jos uvek sam u fazi isprobavanja, kazu da se kasnije koristi samo 1 ili 2 puta nedeljno, ali jako je bitno da se zaista malo stavlja jer sam ja jednom stavila malo vise i iziritirala kozu ali nista stasno i za to pise u uputstvu da se moze uzeti hidrokortizon i to cvenilo prodje. A za tih par dana koliko ga nisam koristila, znojenje je bilo skroz oskudno u svakom slucaju mnogo manjeeee nego pre.
Ako vas interesuje jos nesto u vezi sa ovim, pisite mi.
POZZZ i mislim da je ovo jedno od boljih na zalsot privremenih reenja.
P.S. Posetite njihov site: www.ODABAN.com
-
- Stalni član
-
- Stalni član
e gerberu dobrodosao, hvala sto hoces da pomognes, svaka ti dala...
semiken ti se nalazi na Dolac Malti (u staroj zgradi gdje je kafić "Tito"). ja nemam pojma gde je to , al tako ljudi iz sarajeva objasnise...
znaci, pravac tamo
imas 2 preparata koji se zovu GALMANIN , jedan je gel protiv znojenja nogu, a drugi je "biljni losion protiv znojenja tela u spreju" i taj nam treba. kosta 5 km ili 3 eura,i to je bocica od 200 ml, sto je kazu dovoljno za poduzi period...
molim te, da uzmes i meni jednu bocicu, a bogme necu pogresiti ako kazem da uzmes i pboskoviyu, jel tako druze???

za pare uopste ne moras da brigas, dacemo i vise ako treba...
dakle kad procitas ovo oma da se javis na pp i da napises gde novce da saljemo, ok...
uzdravlje
semiken ti se nalazi na Dolac Malti (u staroj zgradi gdje je kafić "Tito"). ja nemam pojma gde je to , al tako ljudi iz sarajeva objasnise...
znaci, pravac tamo

imas 2 preparata koji se zovu GALMANIN , jedan je gel protiv znojenja nogu, a drugi je "biljni losion protiv znojenja tela u spreju" i taj nam treba. kosta 5 km ili 3 eura,i to je bocica od 200 ml, sto je kazu dovoljno za poduzi period...
molim te, da uzmes i meni jednu bocicu, a bogme necu pogresiti ako kazem da uzmes i pboskoviyu, jel tako druze???

za pare uopste ne moras da brigas, dacemo i vise ako treba...
dakle kad procitas ovo oma da se javis na pp i da napises gde novce da saljemo, ok...
uzdravlje
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Nov 20, 2008 11:27 pm
-
- Stalni član
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Dec 19, 2008 8:58 pm
evo da javim sta se desilo u medjuvremenu od sinoc.bar za sada mi se cini da je ok,mozda sasvim malo znoja,ali samo sam vec 2 puta stavila.miris je ugodan,osjeti se ruzmarin,lavanda,nije lose.nastavljam,pa vam i dalje javim svoje utiske.ako pomogne super je,ali je smijesno sto se patim godinama,a tu mi rjesenje na dohvat ruke