POJACANO ZNOJENJE POD PAZUHOM!!!

Endokrini sistem, sistem žlezda sa unutrašnjim lučenjem, sve o normalnim funkcijama ali i poremećenom radu endokrinog sistema. Podelite sa korisnicima i stručnim sadarnicima sva pitanja i dileme o hipofizi, štitnoj žlezdi, nadbubrežnim žlezdama, jajnicima ili testisima.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
DragEna
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Dec 01, 2008 3:46 pm

drustvo...

Post od DragEna »

nasla sam devojku koja hoce da posalje..
ja nemam kod sebe dovoljno novaca za sve nas..
tako da...saljite novce, ko hoce... znaci galmanin kosta oko 5 evra, i jos treba pridodati nesto za postu...jer ce nam poslati postom...
dogovor je takav da ona salje sve na moju adresu,da je ne bi cimali puno, a onda cu ja vama, il busom ili postom, kako vam drago...
pozdrav i suvi bili :)
bejkerka
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Nov 09, 2008 9:03 pm

Post od bejkerka »

to je super! ne mora toliko da zuri ali meni a i svima nama je najbitnije da se znojenje smanji do proleca. pare uopste nisu problem poslacu i vise ako treba samo da stigne ....
pboskovicyu
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Feb 14, 2007 3:52 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od pboskovicyu »

Pa hajd vidi sa svojima, sigurno neko od tvojih roditelja ima tekuci racun na koji primaju platu...... zapamti brojke i resen problem....
DragEna
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Dec 01, 2008 3:46 pm

Post od DragEna »

danas sam poslala pare u bosnu. ali samo za sebe...
nisam mogla vise da cekam na vas...
videcemo sad sta ce biti...
previse sam se iscimala oko toga i ima vec par meseci od kad pokusavam da dodjem do galmanina...
sta da vam kazem...
cimajte ljude po netu...mozda neko bude hteo da pomogne...
Funny
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Jan 21, 2009 5:10 pm

Post od Funny »

Hello,
cim sam na ovoj temi nije potrebno da pisem da imam isti problem.

Drago mi je da postoji ova tema,da znam da ima jos ljudi sa istim problemom koji se razumeju.

Ja sam uspela da nabavim Maxim antiprespirant sa vecim procentom aluminijuma.Razmisljala sam se izmedju Odabana i Maxima ali sam ipak uzela Maxim zato sto je on Sensitive.Koristila sam ga malo jace od mesec dana i bilo je rezultata.nisam bas popuno prestala da se znojim ali je bilo znatno manje,a i to su bili letnji dani,bilo je bas toplo.

Posle mesec dana koriscenja su pocele neke crvene tackice ispod pazuha da mi izlaze i da me svrbi pa sam prestala da koristim. Planram da na prolece ponovo koristim,kad krenu majicice da se nose.

Meni se u potpunosti zivot promenio NA BOLJE od kada sam pocela da koristim uloske za zastitu odece od znoja Till flai i Upijace znoja (mislim ime mnogo smesno zvuci ali..) Sad mogu da nosim stvari koje pre nisam mogla ni da pomislim da obucem.
Rasterecena sam potpuno. SUVA SAM :D
pboskovicyu
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Feb 14, 2007 3:52 pm

Post od pboskovicyu »

He he interesantno, kako to izgleda i koliko kosta?
Funny
Stalni član
Stalni  član

Post od Funny »

Evo jednog linka,pogledaj da bi znao otprilike o cemu pricam. http://www.youtube.com/watch?v=UQX3wuVhgyQ

Ovo je neka reklama koja je snimljena jos 80-tih

Ja sam otprilike prosle godine saznala za ove uloske i odahnula sam potpuno.
Ulosci Till flai imaju da se kupe u DM-u,Merkatoru i Rodicu. Cene su od 160 do 195 din. U kutiji ima 10 kom,ali posto idu u paru,znaci 5 kom.

Upijaci znoja (stvarno se tako zovu :D ) imas Liliju ali ne u svim. Cena 175 din. i ima u dve velicine Large i Normal. Meni ovi Normal vise odgovaraju.
destiny
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jun 20, 2006 12:25 am

Post od destiny »

a koja je razlika izmedju upijaca i ulozaka, ili je to ustvari isto...
Svakoga dana u svakom pogledu sve vise napredujemo .....
Funny
Stalni član
Stalni  član

Post od Funny »

Isto je,samo je drugi proizvodjac.
Razkikuju se malo nisu potpuno isti,ali namena ima je ista :wink:
Meni su bolji ovi Upijaci,velicina Normal.Oni mi najvise odgovaraju.
bejkerka
Stalni član
Stalni  član

Post od bejkerka »

a jel se primecuju ti upijaci?
Funny
Stalni član
Stalni  član

Post od Funny »

Ja ih bez problema nosim skoro na svim stvarima i uopste se ne primecuju.Nosim obicne pamucne majice koje pre nisam mogla jel bi mi se fleke od znoja videle.

Malo je nezgodno u pocetku dok se ne naviknes lepo da ih stavljas. Prvo sam se nervirala,nisam mogla lepo da namestim,uvijali su mi se krajevi pa se izguzva,pa se ja iznerviram,bacim,pa probam sledeci.... :x ali sada ih ko od sale stavljam :P
bejkerka
Stalni član
Stalni  član

Post od bejkerka »

ja sam bas pre neki dan isla u merkator da kupim to , ali nije imalo
Funny
Stalni član
Stalni  član

Post od Funny »

U Merkatoru Till Flai ulosci stoje tamo gde i ovi ostali ulosci.Bili su na vrhu police. U Rodicu I DM-u (ali samo u onom u Kneza Milosa) stoje tamo gde su i dezodoransi na donjoj polici. Zuto plava kutija,pise na njoj ULOSCI ZA ZASTITU ODECE OD ZNOJA.

Upijac znoja znam provereno da ima u Liliju na B.Brdu i u Zelezniku imao je cini mi se i onaj u Delta c. Isto stoje kod dezodoransa. Ne drzi ih svaki Lili.

Javi dal si uspela da ih nadjes.Pozz
bejkerka
Stalni član
Stalni  član

Post od bejkerka »

valjda cu naci... ne prodje ni jedan dan a da ne pomislim na to da li ce ovo uzasno znojenje se smanjiti jednog dana, zelim i ja da podignem ruke a da se nista ne vidi ispod pazuha.....
Chaos
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jan 29, 2009 12:56 am
Kontakt:

Post od Chaos »

Cao svima..verujem da ste svi probali sve moguce proizvode,ali pokusajte sa NIVEA DRY IMPACT..stvarno je super stvar i siguran sam da ce pomoci.Verovatno sada mislite...aha..evo jos jedne suplje price,ali i ja sam imao stvarno veliki problem sa tim,ali sam taj dezodorans uzeo pre neki dan i vise nemam problema. Nije reklama :) necu da kazem da vas nista ne kosta da probate..posto taj antiperspirant kosta nekih 180 din....dakle kostace vas toliko :)) Pozdrav !!
Odgovori