POJACANO ZNOJENJE POD PAZUHOM!!!

Endokrini sistem, sistem žlezda sa unutrašnjim lučenjem, sve o normalnim funkcijama ali i poremećenom radu endokrinog sistema. Podelite sa korisnicima i stručnim sadarnicima sva pitanja i dileme o hipofizi, štitnoj žlezdi, nadbubrežnim žlezdama, jajnicima ili testisima.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
znojavko
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Sep 19, 2010 10:35 am

Re: POJACANO ZNOJENJE POD PAZUHOM!!!

Post od znojavko »

Na ovaj +381 11 3241-646. Bas su ljubazni. E sad ja sam isao licno i platio sam 1650 din. Ako porucujes sigurno ce te izaci 200-300 din skuplje. :wink:
Funny
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Jan 21, 2009 5:10 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Funny »

Evo i da Vam napisem kako kako je prosao moj botoks.Cekala sam da prodje nekoliko dana da vidim kako ce da bude.

Pre sest dana sam isla, i vec posle treceg sam bila potpuno suva. I evo tako vec tri dana.
Postupak nije nista bolan, samo jos ne znam koliko ce sve to trajati.
Negde procitam od 3-6 meseci, mada ova doktorka mi kaze da je efekat od 6-9 meseseci, i da je samo jednom pacijentu trajalo 5 meseci......videcemo.
pboskovicyu
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Feb 14, 2007 3:52 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od pboskovicyu »

Bas niko nece Maxim? Narucen je direktno iz Amerike ebay-om...
hajabunda
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Apr 22, 2011 1:29 pm

Post od hajabunda »

Potrebna mi je pomoc oko porudzbine Galmanina, volela bih da znam koliko kosta i kako mogu da porucim?
Baxuz_Sa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Apr 23, 2011 10:19 am

Post od Baxuz_Sa »

Pozdrav društvo moje s kojim ću se sigurno međusobno razumjeti.

Nisam mogao da se ne registrujem, pročitao sam dosta toga, u potpunosti razumijem svaku vašu isfustriranost, nelagodu i sl.

Evo ja živim u Sa ali tek sam čuo za Galmanin, a dali ću ga sebi kupiti veliko je pitanje. Veoma sam mlad, treba se ženiti i ostalo pa sada se bojim štetnog djelovanja po mene, moje zdravlje i na ostalo znate šta mislim.

Slažem se da samo mi jedna skupina, ali kojoj je uskraćeno nositi šta želi, lijepo se oblačiti (šminkerski). Ja se veoma lijepo znam obuči kao i kupovati ono što mi stoji, ali rijetkost je to baš zbog ovog problema.

Imaju i oni ulošci koji su po meni jedno od boljih rješenja, naravno nisam ni protiv Galmanina samo se dvoumim da li da ga uzmem.

Vidim ponekad neke osobe s flekama ali oni se veoma normlano ponašaju, ali mene je stvarno stid otić u grad a da se preznojim kao konj i još da se to baš vidi.

Evo malo da se našalim, hajmo se mi svi s ove teme međusobno upoznat i ko kome odgovara da razmjenimo facebook-e, jer nemamo nikakve šanse biti s suprotnim polom u vezi koji se malo ili nimalo ne znoji.Odeš na kaficu a djevojkom a ono oko pazuha k'o da si litar vode izlio.

Teško je zaista kad obučeš majicu kratkih rukava a trebaš nešto pisati po tabli u školi, osječaj je da bih prije skočio s prvog mosta. :D

Samo još da kažem da se malo ili nimalo ne znojim kad sam sa svojim ukućanima a vodopad se javlja kada:
-trebam ići u školu
-trebaju doči gosti
-trebam otiči do prodavnice ili grada.
znojavko
Novi član
Novi član

Post od znojavko »

Prskao sam odaban vec dva puta,ali mi je malo pomogao na licu,a ispod pazuha se jos vise znojim. :( Nastavicu i dalje jednom nedeljno da ga nanosim,nadam se da ce biti bolje. Sta vi mislite?
belen
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Apr 09, 2011 1:06 am

Post od belen »

nervoza,jednostavno strah od toga da cemo se oznojiti svakako doprinosi tome da se jos vise znojimo.potpuno je normalno se znojiti kad je jako sunce, sad neko bolje toplotu podnosi a neko ne pa se pojacano znoji takvi smo se rodili.previse mislimo i opterecujemo se sa tim da je postalo to nas dio zivota,navika koju moramo da eliminisemo,svaki put kad razmisljamo samo ovaj put da se ne oznojim stvarate stres svom tijelu i onda dolazi do znojenja.kao primjer navodim tremu pred vazan sastanak sigurno za 10 min mozete 2majice da promijenite zbog znoja i zgob nepotrebnom opterecenja sa tim..ne kazem da cemo se prestati znojiti nego ce svakako to biti manje.jednostaavno radite na samopouzdanju prihvatite to kako sasvim najobicniju stvar,ne razmisljaj te o tome(kao sto je bio slucaj sa mojom majkom) i znojenje ce se ako ne nestati onda svakako smanjiti.ovim sto idu u teretanu i sto su se popravili na tezini i ruke da kazem "spojili" sa djelovima tijela(trokutom grudima) to svakako po MOM misljenju doprinosi znojenju tako i tu oprrez,vidi te da nije i zbog toga,ne sad da smrsate ne znam ni ja 30kg pa jos gore da napravite svom zdravlju od znojenja,nego polako sa tezinom :) i misicima,mozda neka definicija da se odradi :) .poceo sam u zadnje vrijeme sve vise ljudi da primjecujem sa lokvama :) na majici i sasvim se normalno ponasaju niti se izdvajaju iz drustva niti se opterecuju sa tim hoce li ih ko vidjeti,samo glavu gore.RADITE na svojoj psihi mentalnom sklopu i prihvatite kao dio svog zivota,garantujem ako ne sasvim onda velikim dijelom ce te se manje znojiti.neki ce vjerovatno reci vidi ovog da je neke savjete kao da je sve knjige procitao al eto jednostavno zelim podijeliti svoja iskustva sa vama i barem nekom od vas pomoci.pozdrav i sve najbolje vam zelim izvinjavam se ako je kome tekst pomalo konfuzan al iz najbolje namjere je sve ovo).
belen
Novi član
Novi član

Post od belen »

nervoza,jednostavno strah od toga da cemo se oznojiti svakako doprinosi tome da se jos vise znojimo.potpuno je normalno se znojiti kad je jako sunce, sad neko bolje toplotu podnosi a neko ne pa se pojacano znoji takvi smo se rodili.previse mislimo i opterecujemo se sa tim da je postalo to nas dio zivota,navika koju moramo da eliminisemo,svaki put kad razmisljamo samo ovaj put da se ne oznojim stvarate stres svom tijelu i onda dolazi do znojenja.kao primjer navodim tremu pred vazan sastanak sigurno za 10 min mozete 2majice da promijenite zbog znoja i zgob nepotrebnom opterecenja sa tim..ne kazem da cemo se prestati znojiti nego ce svakako to biti manje.jednostaavno radite na samopouzdanju prihvatite to kako sasvim najobicniju stvar,ne razmisljaj te o tome(kao sto je bio slucaj sa mojom majkom) i znojenje ce se ako ne nestati onda svakako smanjiti.ovim sto idu u teretanu i sto su se popravili na tezini i ruke da kazem "spojili" sa djelovima tijela(trokutom grudima) to svakako po MOM misljenju doprinosi znojenju tako i tu oprrez,vidi te da nije i zbog toga,ne sad da smrsate ne znam ni ja 30kg pa jos gore da napravite svom zdravlju od znojenja,nego polako sa tezinom :) i misicima,mozda neka definicija da se odradi :) ,posto vjerovatno kad je ruka spojena sa tijelom i kad se krecete dolazi do zagrijavanja tog dijela tijela i normalno da ce te se znojiti(laicko misljenje) .poceo sam u zadnje vrijeme sve vise ljudi da primjecujem sa lokvama :) na majici i sasvim se normalno ponasaju niti se izdvajaju iz drustva niti se opterecuju sa tim hoce li ih ko vidjeti,samo glavu gore.RADITE na svojoj psihi mentalnom sklopu i prihvatite kao dio svog zivota,garantujem ako ne sasvim onda velikim dijelom ce te se manje znojiti.neki ce vjerovatno reci vidi ovog da je neke savjete kao da je sve knjige procitao al eto jednostavno zelim podijeliti svoja iskustva sa vama i barem nekom od vas pomoci.pozdrav i sve najbolje vam zelim izvinjavam se ako je kome tekst pomalo konfuzan al iz najbolje namjere je sve ovo).
joseph
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Maj 18, 2011 12:38 pm

Post od joseph »

ljudi koji nemaju probleme sa znojenjem ne mogu da shvate naše muke i koliki je u stvari to pretežak teret. nema to veze sa samopouzdanjem - ako je problem donekle rešiv putem operacije, onda je prvenstveno fizički poremećaj.
evo ja napokon danas kupih Galmanin, ne verujem da će mi pomoći pošto sam već probala slične preparate, ali šta ću, moram da probam.
pozdrav svima sa flekama ispod miške :wink:
maja-maja
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Maj 26, 2011 11:07 am

Post od maja-maja »

perspirex i perspiguard pomažu 100%,u hrvatskoj ih ima kupit. perspirex u zadnje vrijeme teže pronać,ali perspiguard ima u gotovo svim ljekarnama. košta 160 kn, znači 40KM, u spreju je. ja ga izbjegavam često koristit,ali kad su u pitanju izlasci,ispiti obavezno ga stavim. mrzim ovo glupo znojenje,i stvarno mislim da je na psihičkoj bazi,npr sjedim sama u kući ne znojim se,a čim mi dođe netko na kavu lokva ispod pazduha!užas! brat mi je imao istih problema,kod njega su nestali tamo oko 23. godine nadam se da će i moji :( , do tada se pranim ovim aluminijskim proizvodima i sjedim na kavi raširenih ruku da se manje znojim,naravno u crnoj majici :D
sale90
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jan 30, 2011 9:38 pm

Post od sale90 »

Imam isti problem kao i ostali ali me zanima jos nesto...moze li neko da mi pomogne tj ima li neki savet za znojenje zadnjice...?ajde pazuh manje-vise ali zadnjica mi se bas oznoji,toliko da ne mogu ni da nosim farmerke ili neke pantalone svetlije boje jer se bas poznaje i bas je neugodan osecaj.Postoji li neka krema ili nesto drugo u apoteci u slobodnoj prodaji??? hvala unapred
belen
Novi član
Novi član

Post od belen »

ljudi pokusajte i sa sirom odjecom i majicama,dajte kozi da dishe na ove vrucine,ja u zadnje vrijeme primjecujem sve veci broj ljudi sa lokvama :) ,klimatske promjene unistavanja ozonskom omotacha sve to ima uticaja.
znojavko
Novi član
Novi član

Post od znojavko »

Hahahahaha sve nas je vise :D E ljudi prestao sam da stavljam odaban na lice jer su mi izasle neke vece bubuljice po celu,nzm da li ima veze odaban jer zatvara te kanale,a ja imam masnu kozu lica. Neko strucan da mi odgovori. Sada nemam bubuljice pa nzm da li da stavim opet. Hvala unapred. :wink:
arhimara
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Maj 31, 2011 12:05 am

Post od arhimara »

joj, ljudi, znojite se, i nemojte da brinete da li imate mokre rukave ispod, samo se stalno kupajte i održavajte higijenu, običan dezodorans bez aluminijuma, nikakav anti-perspirant što zatvara znojne žlezde, to uopšte nije zdravo, ni naivno, kao što se misli.
postoje bojazni da anti-perspiranti utiču na pojavu maligniteta žlezda (pazuha, dojki) i to je ispitivano tako što su sumnjali u aluminijum-hlorohidrat da je kancerogen, ali on ne izaziva rak direktno, sama supstanca je dokazano bezbedna za kožu, nego, efekat zadržavanja otrova iz znoja zbog zatvaranja pora je taj koji izaziva probleme. otrovi se lepo nakupe i skoncentrišu tamo gde je bilo predviđeno da izađu iz tela - u žlezdama. nemojte sprečavati svoje telo da vrši funkciju čišćenja od otrova, samo mu pomozite redovnim pranjem i njihovim otklanjanjem sa površine kože. tako ćete biti čisti i mirisni a ako vam i tad neko zameri što ste se oznojili, taj ionako nije razuman, jer ne zna da je znojenje prirodna stvar. čak i zdrava :)
pa ne treba valjda da se nekom izvinjavam što se znojim?
kome baš mnogo smeta kad se oznoji, uvek može da nosi paketić papirnatih maramica za svaki slučaj, pa da njima steže jako rukav ispod u pesnicu, to upija većinu vode, nekad uspem tako da potpuno isušim odeću. ja isto imam taj problem zbog nervoze, potpuno psihološka stvar, tada jako pomaže duboko disanje, skroz vas smiri.
ko hoće manje da se znoji ali bez začepljivanja žlezda može da proba potpuno prirodan lek, čaj od žalfije, pije se pomalo tokom dana, ali obavezno konsultujte fitoterapeuta da vam kaže koliko i da li spadate u grupu koja može da ga koristi (mislim da trudnice ne smeju, možda ako pijete neki lek ili tako) i što manje brige o tome, jer to pojačava znojenje.
što dalje od anti-perspiranata!
sapun i dezodorans :)
Rodni
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Maj 20, 2010 7:59 pm

Post od Rodni »

Belen, brate ili sestro....
Znaci ta tvoja prica je iz najbolje namere, to znamo... ali to sto ti pricas tj te metode koje ti navodis su totalno bezvezne, samo ljudi koji imaju problema sa pojacanim znojenjem znaju o cemu pricam. Znaci tu ne pomaze ni opustanje ni siroka odeca, znaci bilo leto ili zima znojenje je konstantno. E sad znaci hiperhidroza je stanje prekomernog znojenja koje nastaje uslied poremećenog rada znojnih zlezda...sto znaci da treba da se leci...Jedino sto je do sada pomoglo ljudima jesu preparati koji se pominju u temi i operacija i to je to...Znaci da ljudi ne bi bili u zabludi i lecili se kojekavim metodama, tj sira odeca, mrsavljenje, opustanje itd, to ne pomaze...
Ljudi srecno sa preparatima...Samo ne preterujte...
Odgovori