@duplidach
Uh...pino pitanja..

.. Nadam se da ces dobiti sto vise odgovora na njih. Evo ja cu nekako pokusati da ti pomognem tj. odgovorim, bar na neka od njih.. Ja od 14.-te godine imam hipotireozu .Stalno sam zimogrozljiva, isto tako umorna, bezvoljna, i leenjaa... Naravno ne svojom krivicom, kao ni ti. Bas zbog tog brzog umaranja itd, meni licno aerobik nije prijao. Lekari preporucivali pilates, plivanje. Druga stvar, imala sam puno stresnih situacija od detinjstva i do sada. Zatim, sa oceve strane nekoliko mzenskih rodjaka imalo je oboljenje stitaste zlezde.Genetska predispozicija plus stres i eto. Terapija je dozivotna, posto zlezda ne proizvodi dovoljno hormona, moras piti lekove. Sa 25 sam pocela, sad pijem mnogo vecu dozu. Tebi ce ta biti moda sasvim dovoljna, obzirom da TSH, nije jako visok. Meni je bio i 22, 23. Ako uzimas odgovarajucu terapiju, zivis sasvim normalno. Svako jutro, pre dorucka tableticu, to nije nista.. Taj tvoj stav, je trenutno najveci problem.. Bez te patetike, znam da nije lako,,ali sta je tu je.. glavu gore, pozitivniji stav i odmah ce biti bolje. Sa tim ces dosaditi samoj sebi, ane drugima. Veruj mi, iz iskustva. Eto. Dosta od mene za pocetak. P.S. Nadam se da necu biti pogresno shvacena, i sledeci put bez patetike, molim te!!!