Verujete li svom meracu secera?

Najveći domaći Podforum o dijabetesu. U velikoj bazi podataka možete pronaći mnoštvo odgovora i saveta koliko imate šećernu bolest ili jednostavno želite da naučite više o njoj. Pitajte sve što Vas zanima i vrlo brzo ćete dobiti odgovor od naših stručnih saradnika.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Diabeta

Ludjakinja
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Okt 09, 2007 12:01 pm

Post od Ludjakinja »

Iskopah ja ovu temu...tamo negde... :lol:

Ja svom aparatu verujem.Ne znam zasto,ali...
I meni se desavalo da u 2-3 uzastopna merenja dobijem razlicite rezultate,ali i pored toga ja mu slepo verujem :oops: .
Koristila sam dosta razlicitih aparata,svaki po neki kratki vremenski period
ali ostala sam verna Accu-Chek-ovim...
Nego to na temu bazdarenja?Gde nosite aparat?I jel to neophodno? :roll:
Ja dosad ni jednom nisam to radila.
Filos
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Jan 28, 2008 12:06 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Filos »

Ja sam nosila jednom u firmu ADOC. Oni su zastupnici ACCU CHECK-a kod nas i nalaze se u ulici Milorada Jovanovića 11. To je na Čukaričkoj padini, kod starog Ateksovog diskonta, a telefon je 3051400. Pozovete ih telefonom i najavite se, vrlo su ljubazni...

Aparat provere kontrolnim rastvorima i ukoliko slučajno vrednosti odstupaju od dozvoljenih ili ukoliko su blizu donje ili gornje granice aparat vam zamene. Vrednosti za naš aparat su bile tačno na sredini između graničnih vrednosti, tj. idealne.

Ja sam htela da kupim te kontrolne rastvore ali su mi rekli da se to ne isplati jer je njihov rok trajanja dve godine a za proveru ispravnosti se koristi samo jedna kapljica tako da ne možete nikako da ih potrošite pa su to bačene pare. Kod njih uvek možete da odnesete aparat kad vam god odgovara.
Milan-kg
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Avg 26, 2008 4:10 am

Post od Milan-kg »

Ukoliko imate GlukoShur aparat mozete uvek da ga odnesete u jedan od dva servisa prizme (jedan je u Beogradu kod Brankovog mosta a drugi u Kragujevcu. Tamo ce se ispitati aparat i tracice sa kontrolnim rastvorom i to potpuno besplatno.
Diabeta
Saradnik
Pridružio se: Sub Sep 11, 2004 3:51 pm
Kontakt:

Post od Diabeta »

Prizma??? Neka, hvala....
Posetite prvi domaći sajt o dijabetesu: http://www.diabeta.net
Milan-kg
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Avg 26, 2008 4:10 am

Post od Milan-kg »

Zasto ???
Diabeta
Saradnik
Pridružio se: Sub Sep 11, 2004 3:51 pm
Kontakt:

Post od Diabeta »

Nemam poverenja, kao ni u aparat MultiCare druge firme...
Posetite prvi domaći sajt o dijabetesu: http://www.diabeta.net
Odgovori