Jos uvek ne idemo u vrtic
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Diabeta
-
- Saradnik
- Pridružio se: Sub Sep 11, 2004 3:51 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Super! Samo neka oni nama budu razumni i fini kao što i treba da budu i sve će biti ok. U protivnom, ne znaju šta ih čeka 

Posetite prvi domaći sajt o dijabetesu: http://www.diabeta.net
- iva5ra
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 6:51 pm
Evo bili smo 1.5 sat ali su preplašeni kao da smo babaroga!Sve vreme je roditelj u prisustvu dok ne dobiju drugačije instrukcije!Deca su oduševljena kao i Iva i sve je delovalo normalno između drugara!Ostali su rezervisani znate koji!Plaše se da mogu ostati bez posla ako se detetu nešto desi u njihovoj smeni pošto nemaju nikakve napismene garancije i instrukcije!Toliko, nama je bilo super videti lica zadovoljne dece i naravno Ive

- iva5ra
- Aktivan član
Mi smo sad po 2.5 sata ali se nadamo da će uskoro stići pismeni odgovor od ministarstva pa će biti duže!Vi isto morate to da prosledite nadležnima od kanc. gradonačelnika preko ministarstva zdravlja...!Želimo vam da što pre krenete da dete bude gde treba da bude sa svojim vršnjacima!Pozdravljamo vas!
Moja ćerka je prošle godine bila u sličnoj ustanovi u Zrenjaninu pa je moja supruga često bila u zabavištu ali mi nismo morali imati nikakvu potvrdu. Osnovna stvar je da edukujete vaspitačicu sa naj osnovnijim stvarima i na početku pomognete da se opuste vaspitači deca neće biti problem. Što se tiče ishrane sve ono u zabavištu je moja ćerka jela osim testa. U krajnoj liniji možete nositi od kuće ali moj savet je neka jede što i ostali da se ne izdvaja sve se to može regulisati sa insulinom. Netreba odustati i morate učiniti sve da kasniji polazak u školu bude lakši. Ako imate bilo koje pitanje postavite naq ovom sajtu prenećemo naša iskustva. Puno pozdrava i samo napred!
- iva5ra
- Aktivan član
Istina je da svi treba da se opuste što je i logično ali treba vremena za to !Ishrana je još uvek problem jer je ona sad bez insulina pa moramo striktno da se pridržavamo ishrane kao i svega ostalog.Zasad tamo samo užina voćkicu uz hleb koji mi donosimo!Sve polako dolazi na svoje mesto a i oni su uvideli da su malo prenaglili a sve bez ikakvog osnova.Njima je sve to delovalo kao bauk pa sad popuštaju!Pozdrav i hvala na podršci!
- iva5ra
- Aktivan član
Super vest isto je bilo i sa nama ali su sad mnogo dobri pošto su dobili naredbe pa smo danas imali razgovor sa rukovodstvom što vrtića što opštinske uprave !Oni su spremni da se edukuju samo da prođe savet ustanova na opštini i gradu kojem bi želeli da prisustvuje neko iz saveza dijabetičara. Pošto su svi dužni da se edukuju u vezi dijabeta a mi smo im ponudili pomoć oko edukacije u dogovoru sa Stelom što su oni oberučke prihvatili pa će mo posle saveta da razgovaramo o tome!Držimo vam fige da se što pre sredi situacija i krenete u vrtić!!! 

-
- Saradnik
- Kontakt:
Ooooo, konačno! Valjda će se isplatiti sav naš trud...
Tu sam za sve dalje akcije
Tu sam za sve dalje akcije

-
- Saradnik
- Kontakt:
BRAVO!!!
Koliko ste se vremena borili? Po nekoj mojoj računici - dve godine... Grešim?