Jos uvek ne idemo u vrtic

Najveći domaći Podforum o dijabetesu. U velikoj bazi podataka možete pronaći mnoštvo odgovora i saveta koliko imate šećernu bolest ili jednostavno želite da naučite više o njoj. Pitajte sve što Vas zanima i vrlo brzo ćete dobiti odgovor od naših stručnih saradnika.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Diabeta

Odgovori
Diabeta
Saradnik
Pridružio se: Sub Sep 11, 2004 3:51 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od Diabeta »

Super! Samo neka oni nama budu razumni i fini kao što i treba da budu i sve će biti ok. U protivnom, ne znaju šta ih čeka :D
Posetite prvi domaći sajt o dijabetesu: http://www.diabeta.net
Korisnikov avatar
iva5ra
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 6:51 pm

Post od iva5ra »

Idemo sutra na sat vremena da se vidi sa društvancetom a od ponedeljka normalno :P Biće oni fini kao što moraju :P
Diabeta
Saradnik
Kontakt:

Post od Diabeta »

Odlično, samo napred :D
Korisnikov avatar
iva5ra
Aktivan član
Aktivan član

Post od iva5ra »

Evo bili smo 1.5 sat ali su preplašeni kao da smo babaroga!Sve vreme je roditelj u prisustvu dok ne dobiju drugačije instrukcije!Deca su oduševljena kao i Iva i sve je delovalo normalno između drugara!Ostali su rezervisani znate koji!Plaše se da mogu ostati bez posla ako se detetu nešto desi u njihovoj smeni pošto nemaju nikakve napismene garancije i instrukcije!Toliko, nama je bilo super videti lica zadovoljne dece i naravno Ive :lol: :lol: :lol:
Duskoo
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Mar 02, 2005 11:13 pm

Post od Duskoo »

super cestitamo nadam se da cemo i mi uskoro tako da se hvalimo....
Korisnikov avatar
iva5ra
Aktivan član
Aktivan član

Post od iva5ra »

Mi smo sad po 2.5 sata ali se nadamo da će uskoro stići pismeni odgovor od ministarstva pa će biti duže!Vi isto morate to da prosledite nadležnima od kanc. gradonačelnika preko ministarstva zdravlja...!Želimo vam da što pre krenete da dete bude gde treba da bude sa svojim vršnjacima!Pozdravljamo vas!
ksenija.p
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Feb 13, 2006 5:49 pm

Post od ksenija.p »

Moja ćerka je prošle godine bila u sličnoj ustanovi u Zrenjaninu pa je moja supruga često bila u zabavištu ali mi nismo morali imati nikakvu potvrdu. Osnovna stvar je da edukujete vaspitačicu sa naj osnovnijim stvarima i na početku pomognete da se opuste vaspitači deca neće biti problem. Što se tiče ishrane sve ono u zabavištu je moja ćerka jela osim testa. U krajnoj liniji možete nositi od kuće ali moj savet je neka jede što i ostali da se ne izdvaja sve se to može regulisati sa insulinom. Netreba odustati i morate učiniti sve da kasniji polazak u školu bude lakši. Ako imate bilo koje pitanje postavite naq ovom sajtu prenećemo naša iskustva. Puno pozdrava i samo napred!
Korisnikov avatar
iva5ra
Aktivan član
Aktivan član

Post od iva5ra »

Istina je da svi treba da se opuste što je i logično ali treba vremena za to !Ishrana je još uvek problem jer je ona sad bez insulina pa moramo striktno da se pridržavamo ishrane kao i svega ostalog.Zasad tamo samo užina voćkicu uz hleb koji mi donosimo!Sve polako dolazi na svoje mesto a i oni su uvideli da su malo prenaglili a sve bez ikakvog osnova.Njima je sve to delovalo kao bauk pa sad popuštaju!Pozdrav i hvala na podršci!
Duskoo
Aktivan član
Aktivan član

Post od Duskoo »

zvali su me iz vrtica....trazi im ministarstvo podatke detaljne.....ko god da je ista uticao super je.......bice i od naseg vrtica.....nesto.....
Korisnikov avatar
iva5ra
Aktivan član
Aktivan član

Post od iva5ra »

Super vest isto je bilo i sa nama ali su sad mnogo dobri pošto su dobili naredbe pa smo danas imali razgovor sa rukovodstvom što vrtića što opštinske uprave !Oni su spremni da se edukuju samo da prođe savet ustanova na opštini i gradu kojem bi želeli da prisustvuje neko iz saveza dijabetičara. Pošto su svi dužni da se edukuju u vezi dijabeta a mi smo im ponudili pomoć oko edukacije u dogovoru sa Stelom što su oni oberučke prihvatili pa će mo posle saveta da razgovaramo o tome!Držimo vam fige da se što pre sredi situacija i krenete u vrtić!!! :P
Diabeta
Saradnik
Kontakt:

Post od Diabeta »

Ooooo, konačno! Valjda će se isplatiti sav naš trud...
Tu sam za sve dalje akcije :D
Korisnikov avatar
iva5ra
Aktivan član
Aktivan član

Post od iva5ra »

Isplaćuje se samo još da prime i ovo dete pa će to biti pravi pogodak!Žele da pričaju o tome pošto je to sad aktuelno "zamislite molim vas" a pre 20 dana ni da čuju već brže bolje da nas ispišu,ali neće moći!Hvala na saradnji i podršci svima sa foruma najjači smo zajedno :P
Diabeta
Saradnik
Kontakt:

Post od Diabeta »

MNOGOO-SMO-JAA-KI !!! :D
Duskoo
Aktivan član
Aktivan član

Post od Duskoo »

e pa evo konacno jedne posebno lepe vesti....OD SEPTEMBRA KRECEMO SAD ZVANICNO U VRTIC ZUBOR......mada mislim da im je neophodno detaljno informisanje vezano za dijabetes.......
pozdrav za sve .......
Diabeta
Saradnik
Kontakt:

Post od Diabeta »

BRAVO!!! :D Koliko ste se vremena borili? Po nekoj mojoj računici - dve godine... Grešim?
Odgovori