Jos uvek ne idemo u vrtic
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Diabeta
-
- Saradnik
- Pridružio se: Sub Sep 11, 2004 3:51 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Inače, forum služi za iznošenje javnog mišljenja. Tako da sve što ne želiš da se ikada sazna, piši na pp ili ne govori uopšte.
Posetite prvi domaći sajt o dijabetesu: http://www.diabeta.net
- iva5ra
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 6:51 pm
Duskoo sve iskrene čestitke na bebi i naravno Marijinom bratu a njoj čestitka za primanje u vrtić!Duskoo i Stela podignite ručnu na sajtu pa mi svi želimo samo najbolje jedni drugima i tako će i ostati a ovo je iz najbolje namere za svu,što sadašnju što buduću decu sa DM 1 da bi se sve jednom iskristalisalo i svima nama olakšalo i onako tešku situaciju u kojoj smo...Tu smo da se pomažemo i razumemo a Stela je predvodnica u svemu i tako će ostati (ona se svima nama uvek nađe za sve naše probleme) Duskoo puno,puno pozz od nas ...(savet je na pp i poslušaj zbog bebice
)

e ovako sve je to ok i zao mi je sto nemas dece i slicnih problema ali prvo procitaj sve sto pises i zamisli kakav sve problem si nam sad napravila......(nadam se da neci da ih bude ....)Druga Mira je normalna osoba koja ne stice publicitet na ovakve nacine ...drugo nisi se trudila ni ranije da utices na resavanje problema a sad kad smo sve reslil cemu sve to.....publicitet na tudjoj muci .......prava su razna i treba ih uvek iskoristiti!?
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Okt 09, 2007 12:01 pm
Umesto da se zahvalite na svemu ucinjenom Vi pisete ovakav post.Sramota!!!Duskoo napisao:e ovako sve je to ok i zao mi je sto nemas dece i slicnih problema ali prvo procitaj sve sto pises i zamisli kakav sve problem si nam sad napravila......(nadam se da neci da ih bude ....)Druga Mira je normalna osoba koja ne stice publicitet na ovakve nacine ...drugo nisi se trudila ni ranije da utices na resavanje problema a sad kad smo sve reslil cemu sve to.....publicitet na tudjoj muci .......prava su razna i treba ih uvek iskoristiti!?
Uostalom,nemate samo Vi problem sa vrticem nego jos ko zna koliko majki se muci na isti nacin.I njima treba da se pomogne,zar ne?
A sto se publiciteta tice...pa vasoj deci je htela da pomogne.Kao sto je i napisala ona decu nema i mogla je i dan danas da sedi skrstenih ruku i ceka hoce li se neko smilovati i ucinite nesto za sve nas.
Malo vise postovanja.
takvu vrstu pomoci ja nisam trazila vec sam SAMA SVE ZAVRSILA.......
i nemam problem vise sa vrticem jer se na silu ne rade te stvari........A sto se tice postoivanja treba li ste vi da ga imate pa da pitate zelim li ja tako nesto postoji mail ili pp ili bilo sta ......
ali ni osnovnu kulturu ocigledno niko ovde nema i ne kapira za sta je forum ...ako je iko ovde pomagao ljudima bez ikakvih predrasuda i vidjenja svog dobra i interesa to sam ja i ima ih mnogo koji to mogu da potvrde zato ljudi kontrolisite se i preispitajte se.....
pozdrav
i nemam problem vise sa vrticem jer se na silu ne rade te stvari........A sto se tice postoivanja treba li ste vi da ga imate pa da pitate zelim li ja tako nesto postoji mail ili pp ili bilo sta ......
ali ni osnovnu kulturu ocigledno niko ovde nema i ne kapira za sta je forum ...ako je iko ovde pomagao ljudima bez ikakvih predrasuda i vidjenja svog dobra i interesa to sam ja i ima ih mnogo koji to mogu da potvrde zato ljudi kontrolisite se i preispitajte se.....
pozdrav
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Okt 09, 2007 12:01 pm
- iva5ra
- Aktivan član
Lepo objašnjeno i sve razumeli!!!Duskoo napisao:pa bas tako samo dve godine......a da ako niste znali za njih je jako teska situacija hiper kao i hipo.......a posto sam im ja rekla da ona svaku svoju situaciju zna da najavi i nija kao epi napad recimo .....i da ce odmah moci da joj pomognu....oni su se zabezeknuli ...ma te recenice to je haos sta im sve pada na pamet.....
- iva5ra
- Aktivan član
Akcija
Ovo mora da nisi ti pisala kao i ostale postove a mi to sve lepo pratili i podržavali vas i navijali onako od srca a sad ... Ne ide to takoDuskoo napisao:nema problema ja sam uvek za akcije....

-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Sep 08, 2008 1:47 pm
- Kontakt:
Zelim Vam puno srece u vrticu.
To sto Stela radi to je za dobrobit sve dece sa stanjem D.M. a ne radi licne promocije jer joj to i nije potrebno.Retke su osobe sa takvim elanom i entuzijazmom i zeljom da pomognu.Da je vise takvih mnoga pitanja bi se lakse resila.Uostalom ona nije nastupala u svoje licno ime vec kao predsednik Društva za borbu protiv šećerne bolesti grada Beograda. I zato joj veliko hvala jer bez nje bi ovaj sajt bio prazan.
Zeljkov tata

To sto Stela radi to je za dobrobit sve dece sa stanjem D.M. a ne radi licne promocije jer joj to i nije potrebno.Retke su osobe sa takvim elanom i entuzijazmom i zeljom da pomognu.Da je vise takvih mnoga pitanja bi se lakse resila.Uostalom ona nije nastupala u svoje licno ime vec kao predsednik Društva za borbu protiv šećerne bolesti grada Beograda. I zato joj veliko hvala jer bez nje bi ovaj sajt bio prazan.

Zeljkov tata