Rozacea

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
rigoleto
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Nov 14, 2011 5:08 pm

Re: Rozacea

Post od rigoleto »

...fole13.... ja sam kupila u apoteci , ako ne nadjes tu marku kupi Vichy - i ona je dobra, dr. Suljagic ima ordinaciju i u Sarajevu u Importane (da li je poceo raditi u novoj ordinaciji trenutno neznam znam da je sređivao) , ali utorkom i srijednom dolazi u Sarajevo u Stari grad mislim da je kozmeticki salon Biba nazovi na ovaj br i znaces da li dolazi tu ili je presao u svoju ordinaciju 033447544 , pa mi javi .......
Freedah
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Mar 07, 2012 2:42 am

Post od Freedah »

Jel mislite na ANTHELIOS XL SPF 50+ EXTREME FLUID kremicu? Ima neka tinted fluid...Nisam probala, jeste zadovoljni?
Korisnikov avatar
fole13
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jun 22, 2009 3:02 pm

Post od fole13 »

Je li to ta Slika

Na ebay-u je $24.82 + postarina samo koju uzeti jer ma tinted fluid, extreme fluid itd. Pa rigoleto ako te ne mrzi procitaj koji je tacan naziv. Da li znas koja je od Vichy sa spf dobra ? Ja imam neku ali mi ne odgovara nikako. Bio sam jednom u tom salonu biba prije mozda 5 god i tada nisu imali rijesenja za mene ali mozda se sad nesto promjenilo.
Nisam znao za importane, da Suljagic ima tu ordinaciju bas budem se raspitao da li je otvorio.
Korisnikov avatar
fole13
Novi član
Novi član

Post od fole13 »

Ps. @rigoleto u kojoj apoteci u Sarajevu ili u inostranstvu ?
rigoleto
Aktivan član
Aktivan član

Post od rigoleto »

..fole13...... to je ova desno creme fondante/melt-in cream , ova lijevo je kao neka tecnost bijela nije mi odgovarala pa sam kupila ovu, a od vochy sam davno koristila neku bila mi je dobra, koristila sam kad nisam imala rosaceu, pogledaj u malo bolje snadbjevenim apotekama u Titovoj, i ona u merkatoru na malti je dobra apoteka, mislim da sam platila oko 15 eura bas cu da vidim pa cu ti javiti, dr.Suljagic mozda tad nije ni imao te lasere ko ce znati, sad obavezno otidji kod njega, moram ti reci taj laser sto je meni radio snjim ima u Tuzli u ordinaciji kod Bibe nema , a sigurno ce da imam u toj svojoj novoj ordinaciji ,
rigoleto
Aktivan član
Aktivan član

Post od rigoleto »

...freedah... da to je ova krema na slici ali desno, ja je koristim vec godinu i odgovara mi , a ova lijevo ne odgovara mi, LA ROCHE-POSAY - imaju inace i dobre kreme za lice koristila sam prije nego sto sam dobila rosaceu, sad koristim samo AFRODITA od kamile i zelenog caja odgovara mi , samo kupite kremu i mlijeko za ciscenje da nema u sebi alkohola
rigoleto
Aktivan član
Aktivan član

Post od rigoleto »

........ da li ste citali o zenmed rosacea tretmanu , da li je neko koristio
Korisnikov avatar
fole13
Novi član
Novi član

Post od fole13 »

rigoleto napisao:........ da li ste citali o zenmed rosacea tretmanu , da li je neko koristio

Ja sam cuo za zenmed, ali nisam koristio valjda sam se bojao jos jednog neuspeha i uzalod bacenog novca. Znaci ima i kod nas u Sarajevu Laroche-Posay? Ili cu morati naruciti na ebayu?
Crvena 76
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Feb 24, 2012 2:10 pm

Post od Crvena 76 »

..Rigoleto...Bubuljice ko bubuljice nisam ni imala nego samo kako dr je rekla papule.One su se
uglavnom povukle imam na dodir ,,ravnu,, kozu lica al crvena jesam nekad vise nekad manje.
Ja sam pronasla u Novom Sadu ima ordinacija sa wbeam laserom verovatno cu probati al samo
tamo na jesen jer sam od proleca pa do jeseni stvarno aktivna i jako puno na suncu,tako da cu to ostaviti tamo za poznu jesen .Sad jedino cu kad uspem do travarke.
rigoleto
Aktivan član
Aktivan član

Post od rigoleto »

...crvena76.... ja sam isto imala crvenilo al sad malo manje i mislim da mi je najvise pomogao laser, izbjegavam sve sto mogu sto mi smeta a najvise vruc prostor (guzva u tom prostoru), kako mi je bilo sad mi je super, pocetkom aprila oticu svom dermatologu i mozda obavim jos jedan laser
rigoleto
Aktivan član
Aktivan član

Post od rigoleto »

............ da li je neko od vas koristio URIAGE D:S: EMULSION i ROSELIANE..... procitala sam na jednom forumu da je djevojka izlijecila rosaceu crvenilo lica sa ovim kremama
Freedah
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Mar 07, 2012 2:42 am

Post od Freedah »

Kupila sam danas ovu kremicu po preporuci Rigoleto..nisam stigla da je probam, jer sam ceo dan provela u kuci..ali nazalost upravo veceras mi se sav osip vratio, znaci sitne bubuljice po celom licu..Par dana bila mirna..katastrofa, pa nijedan lek ne deluje :( Izgleda da ostaje samo taj famozni Roakutan :-? i kad se otarasim svih tih hemija-urinoterapija..ne znam sta vise da probam...
Crvena 76
Novi član
Novi član

Post od Crvena 76 »

...Koje su otprilike cene tih laserskih tretmana
rigoleto
Aktivan član
Aktivan član

Post od rigoleto »

---freedah... ja neznam kako ti neces da pocnes koristit urinoterapiju i neces imati nikad ni jedne bubuljice po licu , sve to baci sto pijes i par dana ociti organizam i pocni sa urinoterapijom i vidjeces rezultate, ni jedna krema ne postoji da bi izlijecila bubuljice droktori i farmaceuti i ne zele da prihvate urinoterapiju jer oni ne bi imali sta da rade kad bi se ljudi poceli lijeciti urinoterapijom......................................... crvena76.................. ja jedan tretman lasrom platim 100KM tj. 5500 dinara , neznam koliko je bas kod vas , to mora da ti radi dobar dermatolog sa pravim laserima a ne sa svakim laserima , oni samo kazu imamo mi to samo da bi zaradili (razumijes li me) zato mnogi imaju lose iskustvo sa laserom , ja sam radila pet puta kad mi je najgore bilo i stanje mi se popravilo ali i dalje moram da se pridrzavam nekih stvari tj.vruceg prostora, sa hranom , stresom ......pijem i smokve u maslinovu ulju da bi izlijecila helikobakter za odprilike desetak dana izvadicu nalaz na helikob. pa cu javiti da li je opet pozitivan, a nadam se da nije
Crvena 76
Novi član
Novi član

Post od Crvena 76 »

...ovo je poliklinika nada diva u novom sadu mislim da je privatnog karaktera pogledaj na internetu pa reci svoje misljenje- vise ociju vise vide
Odgovori