kakosuper napisao:Rigoleto hvala na brzom odgovoru, sto se tice vruce vode to cu sigurno da izbacim a izlaganje suncu i trcanje tesko jer jedino da se zatvorim u kucu i nigde ne izlazim...Zaboravio sam da napomenem jos da uvek moram da mazem lice nekom kremom. jer ako ne namazem bude suva kao barut i pocinje da se peruta. Interesuje me da li pusenje utice na to crvenilo jer pusim od 13 godine i mnogo pijem koka kole a vodu slabo skoro nikako, ishrana mi je ocajna ne doruckujem nikad , ne veceram amo rucam tako ceo zivot... Mleko i jogurt nikad nisam pio pa me interesuje da li se mozda zbog toga pojavljuje crvenilo.
Jao sad videh ovaj tvoj post!
Pa pascu u nesvest!
Tu glupu Coca-Colu bacaj odmah, iskreno vise nikog licno ne poznajem ko to konzumira. Cigarete meni licno mnogo pogorsavaju situaciju, ja licno nikada nisam pusila, ali boravak u prostoriji koja je zadimljena, kod mene je itekako pogorsavala situaciju..
Hitno uvedi dorucak, sa sto vise voca..nekoliko vrsta...izmiksaj..izblendaj..dodaj obavezno zelenis, tebi je potrebna detoksikacija...i novi rezim ishrane i zivota..Fora sa obilnim vocnim doruckom je da das telu ZDRAVE SECERE, prevaris mozak na vreme i on uopste u kasnijim sartima ne trazi vestacki secer, kao sto su slatkisi i coca-cola npr..Ima tu jos caka...mogu ti dati puno korisnih saveta, ali SAMO AKO TI SAM ODLUCIS STA ZELIS I STA JE ZA TEBE LOSE...Znaci patnja za tom vrstom sokica i sl. ne dolazi u obzir..
ja sam slicno tebi, nekada jela lose..Malo pila vode..namirnice zivotinjskog porekla su bile 80% ishrane..sad pijem 1.5-2l vode, izbacila sam kafu, vestacke secere, i konzumiram samo voce, povrce , zitarice i mahunarke..ne kazem da i ti treba tako da jedes..ali slatkise, vestacke proizvode pune hemije..sve u "sarenim" kesicama ZABORAVI!
ZNACI:
VOCE
SVEZE POVRCE
PUNO, PUNO, PUNO VODE
I UKOLIKO KONZUMIRAS ZIVOTINJSKE PROIZVODE OGRANICI SE NA PILETINU..domacu..RIBU..
VITAMIN C..
I SLOBODNO DOWNLOADUJ FILM "FOOD MATTERS"

I MOLIM TE, POCNI BAR DA RAZMISLJAS (AKO VEC NISI) O OSTAVLJANJU CIGARETA ILI BAR SMANJIVANJU..KUPI NICORETTE..POMAZU JAKO..
Pozdrav i srecno..pitaj sta god da ti treba!