Crvena 76 napisao:Freedah napisao:Riznica informacija o urinoterapiji...
http://www.scribd.com/doc/18148845/Gena ... noterapija
Pozdrav svima..nesto smo zatajili u poslednje vreme..nadam se da je zato sto je svima bolje!
P.S. Pocela sam sa antiparazitnim programom, za sad sam zadovoljna..preporucujem, nevezano za probleme sa Rosaceom

...pozdrav freedah...napisi molim te ako te ne mrzi ponesto oko tog antiparazitnog jel imas
mozda proliv grceve il sl.
Ovako..taj antiparazitni program se uvek sastoji iz tri komponente:
1. karanfilic
2.pelin
3.crni orah
Ista je receptura i kod nas i svuda u svetu. Nekad se moze kupiti u obliku tinktura crnog oraha +kapsule pelina i karanfilica, ali ja sam nabavila drugaciju varijantu, jer mi je zgodnija za upotrebu mnogo- 3 tinkture svake biljke ponaosob. Postoje i dva nacina uzimanja, ali to je vec individualna odluka, u zavisnosti od obaveza i ritma dana.
Koristi se 40-41 dan, 25. i 31. dana programa se preporucuje i ciscenje jetre (onda je ucinak odlican). Program ciscenja jetre mozete naci svuda na netu, a i dobija se odstampan uz ovaj program (to je ono ciscenje sa grejpom, gorkom solju i masl.uljem u trajanju od dva dana).
Neko preporucuje program za celu porodicu..ili za oba partnera, neko i za kucne ljubimce (tad se samo po kap daje)..mada u mom slucaju konzumiram samo ja...
Ja nemam bas, bas nikakve tegobe. Doduse moje varenje je super lako i brzo, jer ja sam vegan, sto mi jako pomaze i kod kvaliteta urina...jedino sto sam primetila je da ako razmutim tinkturu u malo vode, a treba bar jedna manja casa za svaku kasicicu, zvekne me malo, hehehehe..a obzirom da ne pijem alkohol inace, nije mi prijatan bas taj osecaj..Znaci u casu vode po kasicica tinkture i sve bude OK
Inace APP sam narucila od jednog poznanika, koji je inace nutricionista, tak oda sam od nejga dobila razne savete, od korekcije ishrane, unosenja svega sto pomaze u lecenju i sl. Ovaj kompletic sam platila 2500 din.
Sta god da te (vas) zanima jos..tu sam!