Prevulgarne akne napisao:Sve super,svi srecni i to je fino cuti,ali mene zanima samo jedna stvar jos ,ako vec te nus pojave nisu toliko strasne,a to je DA LI ROACCUTAN RESAVA PROBLEM ZAUVEK ? Ja u to ne verujem ..
A niko se od ranijih korisnika ne javlja..
Cao,
Pa vidi, mislim da bi apsolutno svaki korisnik Roakutana hteo da zna odgovor na ovo pitanje, ali nazalost nemoguce je da ti iko odgovori! U teoriji lek bi trebao da ZAUVEK resi problem, medjutim, to sve zavisi od osobe do osobe i naravno u kom dobu su pocele sa uzimanjem leka. Ako je neko na primer u pubertetu, naravno da su mu vece sanse da mu se problem vrati jer nama i dalje rade hormoni jako i moguce je da ce se telo "oporaviti" od leka... Mada, jako je retko da se bubuljice vrate u istoj meri kao pre pocetka terapije. U nekim slucajevima se desava da se terapija ponovi, ali obicno u tada traje krace nego prvi put. Skoro je sigurno, da ce ti se nakon terapije povremeno javljati bubuljice. Ali to je sasvim normalno, jer se i normalnim osobama to desava. Jednostavno neke promene u organizmu mogu da se pokazu na kozi, ali naravno to se ne racuna kao pravi problem. Negde sam procitala neku statistiku da je lecenje Roakutanom u 88% slucajeva uspesno

Ako jos nisi krenuo sa terapijom, ne boj se i veruj da MOZE da ti pomogne! Sigurna sam da ti nece biti gore nego sada! Nadam se da ces uspeti da resis svoj problem!
Pozdrav