Chrisie napisao:Hvala puno IvanO, a da li ti se te ljuspice stvaraju od koze, mislim je l ti se peruta koza pa puder to istakne ili je puder takve teksture da se prave ljuspice od pudera? Valjda me razumes, znam da bi devojke bolje shvatile o cemu pricam, za pore mozda Tamara moze da mi odgovori

) Treba mi fakticki za jedan dan za koji mi je bitno da se ne vidi nijedna flekica. Jeste mi ponekad suvo lice, ali nisam koristila Roakutan, pa je mozda manje, tj. da li mislis da bi bio ok za lice koje nije mnogo isuseno?
Inace, stanje posle 4. pilinga je fenomenalno, sada mogu slobodno da kazem da se oziljci jedva vide (fleke su tu, ali bledje). Tako da, vi koji tek planirate da radite TCA, radite ih dok god ne dobijete rezlutat koji vam se dopada.

I obavezno kod dobrog dermatologa.
Heeej ljudi izviniteeee..!!! Nisam posecivala forum nekoliko dana, bila sam bas u guzvi

! Ovako, ivan0 je u pravu da kada ti je mnogo suvo lice, ovaj puder jos vise naglasi to! I ja sam se uplasila prvi put kad sam stavila, medjutim onda sam izvalila da moram da stavim neku kremu ispod i na pocetku terapije kad mi jos nije nestala masnoca sa lica stavljala sam pantenol, a sad kad mi je suvo (iskreno, meni nije uzasno suvo, onako srednje, peruta mi je se tj stvaraju mi se ljuspice samo na nekim mestima, ali ja to skinem frotirskom rukavicom i onda je ok

) stavljam Effaclar H (La Roche-Posay) i sacekam 2, 3 min da lepo upije da se ne sijam i onda stavim Dermablend i meni je super! A s obzirom da ti ne pijes Roakutan, mislim da ces biti skroz zadovoljna ako se odlucis za ovo jer stvarno dobro pokriva!
Meni je za sada ovo najbolji puder, koji ne zapusava pore (i ne, ne povecava ih, ili istice

), ima naravno jos jacih tipa Sephora-ini ili Coverderm mada oni em zapusavaju pore, em zaista izgledaju kao da imas masku (znam o cemu pricam, jer imam drugaricu koja ih ima i stv je lose)... Ja kad zavrsim sa terapijom definitivno planiram da nastavim da koristim ovaj puder, eventualno da promenim na Normaderm za masnu kozu jer kad mi se bude vratila masnoca Dermablend mi vrv nece odgovarati (da, lose je to sto ako imas masnu kozu, DB ne radi nista po tom pitanju, sijas se ko nenormalan, tako da u tom slucaju ne preporucujem

) A posto su ti fleke izbledele dosta, msm da ti nece biti potreban nikakav drugi korektor ili slicno...

Veruj mi, ja da nemam puder zabarikadirala bih se u kucu, ne bih na svetlo smela da izadjem, a sa ovim izgledam maltene normalno :DDD (ako ovo cita neko ko nema bubuljice, vrv misli da nisam sama sa sobom al pretpostavljam da me vi kapirate

)
Inace, na kutiji pise da traje 16h i stvarno ne lazu

A pogotovo ako stavis neki puder u kamenu (i to vrlo malo) onda si sigurna 100%!!!

Ok, ja bih mogla ovako do sutra ali previse sam se raspisala, pa eto nadam se da sam pomogla! Ako imas jos neko pitanje reci