Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai
ISTO TAKO..svaki put u i pred ciklus bude gore ali iz meseca u mesec i to bude bolje..ja jos 10tak dana i gotova terapija...ali isto mi je tako bilo kao i tebi..Mala crna i prgava napisao:E,ovako prošlo je nešto više od 4 meseca kako pijem Roaccutan,i konačno je krenulo ka boljitku,pu pu da ne ureknem....Kukala sam nakon 3 meseca pijenja leka,da nije došlo do nekog poboljšanja,ali sad već evo 2 nedelje mi nije izašla nijedna akna...Jedino mi je problem što mi lice bukne u PMSu,i tu izgleda nijedan lek ne može pomoći...Mada videćemo trebalo bi da pijem ovaj lek još jedno 2 meseca,možda pridonose boljitku i u tom delu...Zanima me kako ste vi devojke reagovale u periodu PMS,mislim da li vam lice bukne i pored toga što ste pile roaccutan,ili za to jednostavno nema leka...Ja sam ranije koristila jedan lek na bazi bilja baš za te hormonske predmenstrualne akne,i on mi je stvarno pomagao,ali se više kod nas ne proizvodi...
Ovisi o stanju akni, najbolje da vidis s derm. posto ce on/ona vidit tebe i tvoje stanje...petars89 napisao:Ja mislim da ne bi nikakvih problema bilo da se pije rokutan 1x nedeljno...? imalo bih koliko-toliko efekat
Idem ja kod dermatologa stalno,ali ti kazem da je nemoguce da tako mala doza moze nesto da poremeti u organizmu + sam fizicki aktivan stalno i ne mogu da imam holesterol u krviL.A. napisao:Ovisi o stanju akni, najbolje da vidis s derm. posto ce on/ona vidit tebe i tvoje stanje...petars89 napisao:Ja mislim da ne bi nikakvih problema bilo da se pije rokutan 1x nedeljno...? imalo bih koliko-toliko efekat
Isto vidim da se raspitujes o cijeni R etc. Nemoj pit sam na svoju ruku! Uz kontrole kod derm. 1x mjesecno se mora ic i na vadenje krvi, zbog utjecaja sto na kolesterol, jetru ...
R sam moze utjecat na povecanje kolesterola. Istina da takva doza 1x tjedno ? je smjesnapetars89 napisao:Idem ja kod dermatologa stalno,ali ti kazem da je nemoguce da tako mala doza moze nesto da poremeti u organizmu + sam fizicki aktivan stalno i ne mogu da imam holesterol u krviL.A. napisao:Ovisi o stanju akni, najbolje da vidis s derm. posto ce on/ona vidit tebe i tvoje stanje...petars89 napisao:Ja mislim da ne bi nikakvih problema bilo da se pije rokutan 1x nedeljno...? imalo bih koliko-toliko efekat
Isto vidim da se raspitujes o cijeni R etc. Nemoj pit sam na svoju ruku! Uz kontrole kod derm. 1x mjesecno se mora ic i na vadenje krvi, zbog utjecaja sto na kolesterol, jetru ...
Evo meeloli123 napisao:IvanO oo sta se desava??jesi zavrsio??kakvo je stanje??
Pa ovako,loli123 napisao:IvanO jesi zavrsio terapiju?sta se desava?hoces li mazati nesto za oziljke?