IvanO, videla sam tvoje slike sa pocetka terapije i moram da ti kazem da si postigao veoma dobar rezlutat, lice ti je neuporedivo bolje. I ne brini za oziljke i flekice, sve se da srediti.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai
Slazem se,uf one slike su grozne.Ali moram napomenuti da sam se slikao na onim slikama 5 dana posle pocetka terapije Roakutanom a tada sam vec bio ispio 300 mg,jer sam pio dnevno 60 mg,to je bila faza pogorsanja,ali ono jezivo izgledaChrisie napisao:Dragi777, drago mi je da je sve dobro.Ja sam danas uradila 4. i poslednji piling. Doktorka je rekla da su sada vec skoro samo flekice ostale, a i ja mislim da mi je dosta pomogao. Inace sam planirala da uradim jos jedan piling i hijaluron, mada nema potrebe za 5. pilingom, hijaluron ce biti sasvim dovoljan da popuni ovo sto je preostalo. I to je super i zbog toga sto ipak necu provesti citavo leto bez sunca.
![]()
IvanO, videla sam tvoje slike sa pocetka terapije i moram da ti kazem da si postigao veoma dobar rezlutat, lice ti je neuporedivo bolje. I ne brini za oziljke i flekice, sve se da srediti.
2 puta se isti post postavioChrisie napisao:Dragi777, drago mi je da je sve dobro.Ja sam danas uradila 4. i poslednji piling. Doktorka je rekla da su sada vec skoro samo flekice ostale, a i ja mislim da mi je dosta pomogao. Inace sam planirala da uradim jos jedan piling i hijaluron, mada nema potrebe za 5. pilingom, hijaluron ce biti sasvim dovoljan da popuni ovo sto je preostalo. I to je super i zbog toga sto ipak necu provesti citavo leto bez sunca.
![]()
Nesto mi je poznat taj puder,mozda si ga ti bila negdje ranije pomenula na forum.Inace ne znam kakav je.loli123 napisao:i da li je neko koristio coverderm puder za lice?ili je cuo nesto?
Hej, cao loli123, ja koristim isto kao i ivan0 Dermablend Vichy i mogu reci da sam zaista zadovoljna. Ima bas laganu i tecnu teksturu tako da se izuzetno lako nanosi i treba ti bas mala kolicina. Odlicna stvar, po mo misljenju je to sto zbog takve teksture moze da se nanosi u vise slojeva pa onda mogu lepo da pokrijem flekeloli123 napisao:Hvala vam puno .. ja inace koristim clinikov za bas problematicnu kozu..i prelep je na licu ..kao da nemas puder ali slabo prekriva..pa sam mislila ponekad i ovaj ali u prvu si Chrisie..ipak necu da rizikujem, bas mi nije svejedno..sacekacu da prodje leto pa u dermatim..Ti si zadovoljna bas?pisi obavezno sta si uradila za hijaluron i kakvi su utisci na kraju!!!!da li si koristila nesto posle terapije za oziljke??
Sto se mene tice....brasnjavo,pa da ponekad tj. zavisi u kojoj mjeri mi je suvo lice.Inace Dermablend nije bas za suvo lice,a terapija Roakutanom naravno isusuje lice.Tako da svakodnevno moram da stavljam pantenol mast na lice kako bih ga omeksao inace ne bih uspio da stavim Dermablend jer naravno citavo lice bi mi bilo u ljuspicama ili dobilo tako neki izgled kao brasnjavo.Tako da ukoliko ti je suvo lice ja ti iskreno ne bih preporucio ovaj puder jer iskreno mislim da ces se razocarati.Da ulazi u pore to nisam primijetio,jer bas ne gledam detalje,musko sam,pa je to drugo kod nas.Chrisie napisao:Tamara:) sad citam na jednom zenskom forumu da Dermablend deluje "brasnjavo" na licu i da upada u pore/naglasava ih. Da li ti imas takav utisak ili izgleda skroz normalno? Moram da nadjem uskoro savrsen puder a ne znam za koji da se odlucim.