Vidim po forumima dosta onih koji nisu ispili 100 mg/kg i tako su zavrsili terapiju i lice im je odlicnoНебитан napisao:Ja sam isao kod i ona mi je prepisala roaccutane. Zavrsio sam terapiju. Recept za lekove sam uzimao u domu zdravlja kod svog lekara. To moras nju da pitas ali moras da znas da tesko prepisuju roaccutane, mislim da imaju ograniceno koliko smeju da prepisu, a sve vise od toga se njima odbija od plate tako da su jako stedljivi kad je to u pitanju.abonosss napisao:da li neko ide kod doktorke svetlane djurisic iz dermatima? i da mu je prepisala roaccutane. zanima me da li neko negde dobija roaccutane a da ga ne placa ,da ga dobija na recept... i da li moze svetlana nekako da me prosledi na vma ili dermatolosku kliniku gde ipak mogu dobiti lek na recept,posto je on koliko znam na pozitivnoj listi...znam da je lek super ,ali necu da ispadam budala i placam,ako mogu nekako da ga dobijem za dzabe...ako sam je dobro shvatila kada mi zavrsi trenutnu terapiju prepisace mi roaccutane 1mg po kg,a ja imam 50 kg,pa to dodje dosta.
E sad malo o svom 'problemu'. U petak sam zavrsio terapiju a juce sam bio na kontroli i Svetlana je izracunala da sam za 5 meseci popio 85mg/kg a rekla je kao da mogu da produzim terapiju za jos mesec i po dana da bih popio 100mg/kg. Rekla je da nije obavezno i da ne bi trebale da se pojave opet bubuljice jer mi se u poslednja 3 meseca nisu pojavljivale uopste i rekla da mi je lice odlicno. I da, skinoren mi je rekla da mazem uvece. Jel ima jos neko ko nije pio 100mg/kg ?
Evo mene na mjesec dana od pocetka terapije (60 mg dnevno) moram reci da su usne tek pocele da mi se suse prije 2 dana (malo cudno).Moram prvo recid a sam primijetio da stanje varira,znaci pozalio sam vam se prije 5-6 dana kako je stanje dosta lose,a danas mi se cini da je dosta dobro i da ide sve bolje i bolje (da ne ureknem