Pomozite mi!Makki,DRAGANA..........
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Jul 25, 2005 2:25 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Ljudi jer se ovaj caj samo zove Zeleni caj,jer je zut kada se skuva,bar meni!Sta li ja ovo pijem?!
E stvarno remeti san,popio sam ga pred spavanje i posle 2 sata nisam mogao da zaspim!Ali ne bih rekao da utice na sve navedeno!
Bas me zanima sta ce reci Dragana!
Pozzz
E stvarno remeti san,popio sam ga pred spavanje i posle 2 sata nisam mogao da zaspim!Ali ne bih rekao da utice na sve navedeno!
Bas me zanima sta ce reci Dragana!
Pozzz
Nel lose krene i ne ide,razvucem osmeh i briga me!
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Avg 04, 2005 11:25 pm
Bobo, lepo ti je rekla Skvo, ne pred spavanje. Pij ga ujutru. Ja i tako ne pijem vise od 3 solje dnevno. To je za mene ogromna kolicina. Kada sam postavila pitanje, nisam mislila da zeleni caj zameni vodu, ali svakodnevno sme da se konzumira.
Bobo, i Avene zahteva dnevni krem sa spf. I vise nego Dercom zbog tretinoina. Sacekaj da prodju ovi suncani dani pa nastavi sa terapijom.
Blago tebi sto si lepo raspolozen. Ja imam utisak kao da sam zgazeni paradajz. Ubi me administracija, biro, poreska uprava...... Katastrofa!!!!!!!Hocu u srednju skolu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Veliki pozdrav
Bobo, i Avene zahteva dnevni krem sa spf. I vise nego Dercom zbog tretinoina. Sacekaj da prodju ovi suncani dani pa nastavi sa terapijom.
Blago tebi sto si lepo raspolozen. Ja imam utisak kao da sam zgazeni paradajz. Ubi me administracija, biro, poreska uprava...... Katastrofa!!!!!!!Hocu u srednju skolu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Veliki pozdrav
-
- Aktivan član
Ma ja sam srecan zbog ljubavi,zbog sitnica koje cine zivot.......
A ne zbog skole,zaboga,rado bih otisao iz nje!Ne volim kada me nesto sputava,kao sjola,da moram da budem prikovan za jednu prostoriju 5 sati dnevno!Hocu fax!!!!!!!!!!!!
Ma ja cu da pijem po jednu solju dnevno!
Ljudi verujte mi da mi je lice bolje od kada ne visim pred ogledalom i od kada ne skidam osmeh sa lica!Pocecu da verujem u taj "lek"!!!!!
DRAGANA odh u skolu!

A ne zbog skole,zaboga,rado bih otisao iz nje!Ne volim kada me nesto sputava,kao sjola,da moram da budem prikovan za jednu prostoriju 5 sati dnevno!Hocu fax!!!!!!!!!!!!
Ma ja cu da pijem po jednu solju dnevno!
Ljudi verujte mi da mi je lice bolje od kada ne visim pred ogledalom i od kada ne skidam osmeh sa lica!Pocecu da verujem u taj "lek"!!!!!
DRAGANA odh u skolu!

-
- Aktivan član
Ako je u pitanju SBB napishi mi tvoje licne podatke na PM, poshto znam ljude koji mogu da te stave kao prioritet tj. da ti uvedu odmah ili shto pre.DRAGANA 15 napisao:Bobo, evo me, zezaju me ovi iz kablovskog interneta, nikako da dodju da me povezu, onda cu stalno da vas smaram!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
Maki, puno hvalasto si napisao podatke o uvozniku Avene. To mi je bas potrebno, moram da se povezem sa njima. Imaju jako zanimljive stvari, a meni treba nesto dobro sto mogu klijentima da preporucim za kucnu negu!Hvala!!!!!!!!!!!
Ova druga krema, isto ima odlican sastav, blaza je, ima i humektanse i odlicna je za hidriranje koze.
Ljudi, u sastavu Avene pise da ima tretinoin u conc od 0.1%sto je jako povoljno!
Shto se uvoznika tice, nema na cemu, eto malo koristi i od nas forumasha koji samo zapitkujemo:) mada su i povratne informacije dobre, da bi znala shta valja, shta ne, tj. shta treba preporucivati klijentima. Poz.
-
- Aktivan član
-
- Aktivan član
Nenna ja vise ne nasedam na reklame,sada se vodim dobrim iskustvom!Ja i nocu mazem Normaderm,ne razumem po cemu se razlikuje ona Nuit od ove!Mislim da bi trebali da uzmemo Avene Diacneal,trebao sam jos juce da je uzmem ali me mrzelo da idem za Kv!
Iquana evo upravo pijem zeleni caj!
Pozzzz
Iquana evo upravo pijem zeleni caj!
Pozzzz