Pomozite mi!Makki,DRAGANA..........

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
skvo
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Dec 12, 2005 12:47 am

Post od skvo »

Zeleni caj je odlican za probavu, tako da to u zatvoru i slicnim stvarima nema veze...
bobo001
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Jul 25, 2005 2:25 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od bobo001 »

Ljudi jer se ovaj caj samo zove Zeleni caj,jer je zut kada se skuva,bar meni!Sta li ja ovo pijem?!
E stvarno remeti san,popio sam ga pred spavanje i posle 2 sata nisam mogao da zaspim!Ali ne bih rekao da utice na sve navedeno!
Bas me zanima sta ce reci Dragana!
Pozzz
Nel lose krene i ne ide,razvucem osmeh i briga me!
skvo
Aktivan član
Aktivan član

Post od skvo »

Ima dosta kofeina u njemu, nemoj ga piti pred spavanje.
DRAGANA 15
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Avg 04, 2005 11:25 pm

Post od DRAGANA 15 »

Bobo, lepo ti je rekla Skvo, ne pred spavanje. Pij ga ujutru. Ja i tako ne pijem vise od 3 solje dnevno. To je za mene ogromna kolicina. Kada sam postavila pitanje, nisam mislila da zeleni caj zameni vodu, ali svakodnevno sme da se konzumira.
Bobo, i Avene zahteva dnevni krem sa spf. I vise nego Dercom zbog tretinoina. Sacekaj da prodju ovi suncani dani pa nastavi sa terapijom.
Blago tebi sto si lepo raspolozen. Ja imam utisak kao da sam zgazeni paradajz. Ubi me administracija, biro, poreska uprava...... Katastrofa!!!!!!!Hocu u srednju skolu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Veliki pozdrav
bobo001
Aktivan član
Aktivan član

Post od bobo001 »

Ma ja sam srecan zbog ljubavi,zbog sitnica koje cine zivot.......
A ne zbog skole,zaboga,rado bih otisao iz nje!Ne volim kada me nesto sputava,kao sjola,da moram da budem prikovan za jednu prostoriju 5 sati dnevno!Hocu fax!!!!!!!!!!!!
Ma ja cu da pijem po jednu solju dnevno!

Ljudi verujte mi da mi je lice bolje od kada ne visim pred ogledalom i od kada ne skidam osmeh sa lica!Pocecu da verujem u taj "lek"!!!!!

DRAGANA odh u skolu! :D :D :cry: :cry:
DRAGANA 15
Aktivan član
Aktivan član

Post od DRAGANA 15 »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
makki
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Mar 15, 2005 10:43 am

Post od makki »

DRAGANA 15 napisao:Bobo, evo me, zezaju me ovi iz kablovskog interneta, nikako da dodju da me povezu, onda cu stalno da vas smaram!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D
Maki, puno hvalasto si napisao podatke o uvozniku Avene. To mi je bas potrebno, moram da se povezem sa njima. Imaju jako zanimljive stvari, a meni treba nesto dobro sto mogu klijentima da preporucim za kucnu negu!Hvala!!!!!!!!!!!
Ova druga krema, isto ima odlican sastav, blaza je, ima i humektanse i odlicna je za hidriranje koze.
Ljudi, u sastavu Avene pise da ima tretinoin u conc od 0.1%sto je jako povoljno!
Ako je u pitanju SBB napishi mi tvoje licne podatke na PM, poshto znam ljude koji mogu da te stave kao prioritet tj. da ti uvedu odmah ili shto pre.

Shto se uvoznika tice, nema na cemu, eto malo koristi i od nas forumasha koji samo zapitkujemo:) mada su i povratne informacije dobre, da bi znala shta valja, shta ne, tj. shta treba preporucivati klijentima. Poz.
DRAGANA 15
Aktivan član
Aktivan član

Post od DRAGANA 15 »

Pa vi ne mozete da verujete sta sam ja sve od vas naucila.
Ali ozbiljno!
U pitanju je SBB, i stvarno si srce ako bi mi to uradio. Ja nesrecna, nigde nemam vezu i protekciju i sve cekam kako treba, pa se nacekam! :(
HVALA!
bobo001
Aktivan član
Aktivan član

Post od bobo001 »

:D :D :D :D :D :D
Ljudi najbolji lek za nas problem je OSMEH!Ja se smejem kao lud vec 2 dana,i super mi je lice,verujte!
Pozz
nenna
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Jul 01, 2006 9:20 pm

Post od nenna »

bobo, vidim sad reklamu na TV-u za neku novu kremu Vichy Normaderm Nuit specijalno za noć, kažu sužava pore.
Ne zna čovek više šta prvo da proba, ko šta radi samo izmišljaju nove proizvode i varijacije na temu, pa ko izdrži pričaće. :roll:
iguana
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Sep 19, 2006 12:53 pm

Post od iguana »

bobo001 napisao::D :D :D :D :D :D
Ljudi najbolji lek za nas problem je OSMEH!Ja se smejem kao lud vec 2 dana,i super mi je lice,verujte!
Pozz
Da,definitivno si u pravu... a sto je najvaznije,zdrave i ciste misli... :)
Cuda ipak traju nesto duze ... :D
bobo001
Aktivan član
Aktivan član

Post od bobo001 »

Nenna ja vise ne nasedam na reklame,sada se vodim dobrim iskustvom!Ja i nocu mazem Normaderm,ne razumem po cemu se razlikuje ona Nuit od ove!Mislim da bi trebali da uzmemo Avene Diacneal,trebao sam jos juce da je uzmem ali me mrzelo da idem za Kv!

Iquana evo upravo pijem zeleni caj!
Pozzzz
bobo001
Aktivan član
Aktivan član

Post od bobo001 »

Upravo vidoh neku novu reklamu za Clean i Clear,dal je neko novo"cudo"ili staro u novom ruhu!
Kao da neko radi protiv nas pa odjednom pusta reklame za Neutrogenu,Vichy,a o Proactivu da ne pricam!
Pozzz
skvo
Aktivan član
Aktivan član

Post od skvo »

Staro u novom ruhu :)
bobo001
Aktivan član
Aktivan član

Post od bobo001 »

:D :D :D
OK!!!!!!!!!!!!!!!1
Odgovori