Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.
Koristila sam pre par god Clean & Clear i nije mi bas pomogao... vec sam ti negde napisala za Neutrogenu (2 u 1) maska i gel za pranje lica,to je koristila ali kratko,posle se koza navikla, naravno sto ne znaci da ce i tebi...
evo i ja odoh da stavim zelenka da popijem pa da se bacim na ucenje
Zeleni caj je veoma dobar za kozu(otkrila sam toplu vodu),mada kao i sve ne valja ako se pretera.Prouzrokuje nesanicu zato sto pored kofeina(sadrzi vise nego kafa) ima kos jedan sastojak nak k....... koji u kombinaciji sas kofenom povecava aktivnost CNS.Ne preporucujem ga u filter kesici....
Jeste lakse (lakse se nabavlja, kuva) ali moj ti je savet ipak da odes do prodavnice zdrave hrane ili preko www.kucacaja.com narucis ,mislim da kosta oko 350 dinara,jaci je efekat 1000%.
Evo sta sam nasao: Konzumirati 3 puta na dan, a potom zamenenti vodu ovim cudotvornim cajem! U narednih 2 meseca lice je ocisceno i zategnuto.
Jer vi pijete zasladjen ili ne?!
Ja sam stavljao po jednu kasicicu secera,ali probacu i to da izbacim,jer slatke stvari unosim u minimalnim kolicinama!
Mada,danas sam jeo hamburger,pio coca-colu i jeo cokoladu,pa nek umrem!Morao sam!
Pozzzzzzz
Bobo, neces da umres i nece ti nista biti!
Kao sto su vec rekli, niucemu ne treba preterivati, pa ni u ustrucavanju i zdravoj hrani!( Ovo je moj izgovor kada jedem pici ili pijem koka kolu....)
Inace, polozila sam ispit! Cisto da se pohvalim. Jos samo teoretski deo, pa cu biti dipl. visi esteticar! Jedva cekam!
Naravno da cu vas zaboraviti!!!!! !
I zaboravi na te tretmane. Nece ti trebati! znas ti gde je sledeca godina?Do tada ces imati lice k'o bebina guza, sto bi Makki rek'o.
Kako ti i Severina kazete:"Razvucem osmeh i briga me!"?
Pozz