Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.
I bash sam primetio da istiskuje postojecu aknu van, preko noci, kao da je vadi iz pete:) Avene ima svoje lecilishte za kozne bolesti, i tu nastaju sve kreme koje se kasnije prodaju http://www.avenehydrotherapycenter.com
Hvale i Avene Cleanance K kremu sa AHA i BHA, vidi shta sve ima, bogato:
Ingredients:
Avene Thermal Spring Water, Cyclomethicone, Water, Glycolic Acid, Propylene Glycol, Glycerin, Polycrylamide, Lactic Acid, Polymethyl Methacrylate, Sodium Hydroxide, C13-14 Isoparaffin, Disodium Phosphate, Bisabolol, Citric Acid, Cucurbita Pepo Seed Oil, Dimethiconol, Disodium Edta, Fragrance, Laureth-7, Salicrylic Acid, Zinc Gluconate
Razlika izmedju Dercome Active i Diacneal kreme je u navedenim indikacijama,pa se kod Dercome Active insistira na tome da je prvenstveno namenjenja za otklanjanje bora i fotostarenja.
Kod Diacneal kreme sastav indikacije su sledece:sadrzi aktivni sastojak retinaldehid i glikolnu kiselinu.Retinaldehid regulise rad lojnih zlezda,uklanja komedone i stiti od bakterisjkih infekcija. Glikolna kiselina osigurava mikropiling,odnosno sprecav zatvaranje pora i nastanak akni i komedona.
Primenom Diacneala koza postaje glatka i sjajna,vidljivo uzih pora bez masnog sjaja. Minimalna primena je tri meseca.
Koristi se kao dodatak terapiji kod tezih oblika akni.
I bash sam primetio da istiskuje postojecu aknu van, preko noci, kao da je vadi iz pete:) Avene ima svoje lecilishte za kozne bolesti, i tu nastaju sve kreme koje se kasnije prodaju http://www.avenehydrotherapycenter.com
Hvale i Avene Cleanance K kremu sa AHA i BHA, vidi shta sve ima, bogato:
Ingredients:
Avene Thermal Spring Water, Cyclomethicone, Water, Glycolic Acid, Propylene Glycol, Glycerin, Polycrylamide, Lactic Acid, Polymethyl Methacrylate, Sodium Hydroxide, C13-14 Isoparaffin, Disodium Phosphate, Bisabolol, Citric Acid, Cucurbita Pepo Seed Oil, Dimethiconol, Disodium Edta, Fragrance, Laureth-7, Salicrylic Acid, Zinc Gluconate
Hvala makki na odgovoru, videcu da je nabavim ovih dana, mada polako gubim nadu da cu moci da sasecem problem u korenu, a ne samo da resavam posledicu.
pozdrav
nenna napisao:Hvala makki na odgovoru, videcu da je nabavim ovih dana, mada polako gubim nadu da cu moci da sasecem problem u korenu, a ne samo da resavam posledicu.
pozdrav
Pa vocne kiseline i deluju seboregulatorno, znaci uticu i na uzrok, zato iskoristi zimu i mackaj ovu kremu.
emi napisao:Gde moze da se kupi ta krema A.Diacneal i koliko kosta?
Ovo je uvoznik, pa se informishi gde je ima u tvom gradu, koshta oko 1100din.:
Oktal Pharma d.o.o.
Južni bulevar 142, 11000 Beograd
Srbija i Crna Gora
Lepo se ti vrati na tvoju terapiju, što si i meni preporučio, i za 4 dana ja već ličim na nešto. Klindamicin zaobiđi, ja sam ga pila baš dosta i rađena mi je elektroforeza klindamicinom i nije vredelo. GLAVU GORE!
Da li bese i "AIROL" tretinoin , koji sadrzi izmedju ostalog i AVENE krema !?
Sad ste me ubacili u nedoumicu oko te kreme , jer je meni airol svojevremeno napravio HAAAAAOSSSS!
Dakle, jel' mu to dodje isti sastojak !!!
p.s. mislim da je tri dana malo da bi se stekao neki OPSTI utisak , prvi DA , al' onaj pravi tek kroz mesec dana !!!!(mislim na makkijev utisak o kremi !)
Koliko puta vam se desilo da prvi utisak bude super , a vrlo brzo sve krene naopako !!! Ne bih da sirim pesimizam , vidim da smo ovih dana svi po malo TAKVI, i ja bih tu AVENE KREMU AL" ME TRETINOIN ZAPLASIO !!
[/b]
Lu napisao:
Koliko puta vam se desilo da prvi utisak bude super , a vrlo brzo sve krene naopako !!! Ne bih da sirim pesimizam , vidim da smo ovih dana svi po malo TAKVI, i ja bih tu AVENE KREMU AL" ME TRETINOIN ZAPLASIO !!
[/b]
Vala bas,svi smo u bedaku!
Airol je i mene dotukao!Nije valjda da imaju isti sastojak???
Ja uzimam u sredu Avene!
Veceras sam se vratio na stari dobri Vichy,sto je sigurno,sigurno!
Nel lose krene i ne ide,razvucem osmeh i briga me!
Pa DRAGANA rece da avene (taj za akne o kom prica makki) sadrzi tretinoin,a ja mislim da je to i airol....znaci i ti imas "lepe" uspomene sa njim(airolom)....
EH, i ja sam u bedaku........
Sacekacu jos sa avene kremom, ...trista misli je u mojoj glavi....
ne mogu vise one varijante "kao super je to proizvod tako deluje-IZVLACI SVE NAPOLJE !!!!"....to me ubija!!!
Ne zelim preparate koji ....non stop "izvlace napolje" !!!!!
E pa koristio sam i ja Airol, i posle 2 nanoshenja primetio da mi ne prija, tj. da odmaze. Ne znam jel imaju bash isti sastojak, ali to opet ne mora da nuzno znaci da je loshe, jer uticaj ima i koncentracija sastojka, podloga itd. Kad sam rekao da izvlaci nisam mislio da ce te se sad obasipati sa onima shto izlaze, vec da ih nema, kao rukom odnete, preko noci, evo sada sam se umio i ne mogu da verujem, podrucje nos i oko nosa mi je glatko kao da sam radio danas mehanicki piling, prodjem celom, ne osecam nijednu potkoznu da ce da izadje. Ovo dejstvuje zapanjujuce dobro. I vishe mi se ne cini masnom, dal sam imao pogreshan dojam, ili se lice sve vishe navikava na kremu. Ali da pecka 15tak minuta, pecka i dalje:)