hvala unapred
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
Imala sam akne,pa su ostali oziljci od mog ceprkanja...i imala sam jedan bas stari oziljak od boginje...Alex4ex napisao:Pa sad,ako cura kaze da ima 70% poboljsanja i da je zadovoljna,onda 1000e i nije mnogo.Neznam da li posle nekog vremena moze da se odradi jos jedna dermoabrazija.Recimo posle godinu-dve uradis jos jednu i bude jos bolje.Meni kad bi neko garantovao da cu imati 70% poboljsanje,bez komplikacija ili slicno,dao bih i 2000e.
Koliko sam ja ukapirao,najveca fora kod dermoabrazije je koji lekar je radi.Da li zna kako treba da radi ili se tek uci,odnosno nema pojma.
Mislim,ja koliko vidim,a nisam toliko corav,na ovim slikama se vide poboljsanja.Ne moze da se kaze da je lice idealno,ali kakvo je na prvoj slici...
Mya,kazi mi,da li si imala akne pa su ti oziljci od tada,ili nesto drugo.Verujem da ako si imala akne,sad nemas jer valjda ne sme da se radi dermoabrazija dok se lice ne izleci.
Ti mene nisi razumela... postavi slike te zene jednu do druge i zaboravi da ima puder ili misli da ga ima u istoj kolicini i na prvoj i na drugoj slici...nisam_luda napisao:pokusaj da pronadjes i da nam postavis neku sliku od pre, ne mora neku na kojoj ti je slikano samo lice ali verujem da se ti oziljci vide na svakoj slici i da nam postavis neku sliku posle dermoabrazije. ove slike na sajtu ordinacije sam videla, ali stvarno osoba na slici posle ima kilogram pudera na licu tako da se o nekim realnim rezultatima ne moze pricati.
imas li sada ‚‚savrseno‚‚ lice ili ti je lice kao lice ove zene sa kilogramom pudera?
iskreno, ne treba zaliti pare za tako nesto, ali za hiljadu evra sam ocekivala bar malo bolje rezultate...
nisam_luda napisao:al si ti neka nadrndanaaaa![]()
![]()
![]()
![]()
E pa ako cemo da se vredjamo nema problema...nisam_luda napisao:imamo mi mnogo vise od 1000 evra da platimo tretman ali nemamo rosavo lice i nismo toliko iskomplexirani kao neka koja naglasava da NEMA slike na kojima se vidi da joj je rosavo lice. ako joj je toliko bilo divno lice da se to na slikama ne vidi zasto je uopste radila dermoabraziju? razmislite malo ko koga ovde ...