Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
HVALA i u pravu si! Savrsen je i nikad ga ne bih menjala,a ja bih iste stvari cinila za njega... SVE drugarice mi govore- blago tebi...emi napisao:Mya sve pohvale na racun tvoga decka.To je pravi muskarac,uz svoju devojku je kada je bolesna,raspituje se kako da joj pomogne po netu,vau!Kada zena ima takvog nekog pored sebe pa njoj niko nista ne moze.Najjaca je.........Uzivajte
I opet LAZES!!!!! Gde se majke ti zalio da je ocelavio??????nisam_luda napisao:tvoj savrseni deckic se ovde zalio da je ocelavio, samo ne znam od koje bolesti a i ne zanima me. toliko spominjes rec hipertireoza da se sve nesto bojim da ce tvoje buduce savrseno dete oboleti od te bolesti. ti ne brini za moju kosu, hvala bogu da imam gustu i lepu kosu do struka ali vec ti tako iskomplexirana to ne mozes ni da zamislis. ..bitno da se tvoj deckic raspitivao kako da ti sredi to rosavo lice
Doticna je nezahvalna,bezobrazna,glupa,a pritom je i lazov... znaci poseduje sve osobine koje ne podnosim... a pritom ne iznosi misljenje,nego vredja i izmislja,pa jednostavno ne mogu da iskuliram,jer ne razumem kako je nije sramota...Andjela napisao:Mene moze da pogodi samo misljenje osobe do cijeg misljenja mi je stalo.
Ne razumem te Mya-jo (jel se ovako pise?)
Hajde probaj da ne reagujes na ove bljuvotine,ok?
1) Zvala sam sigurno deset klinika i svi su bili u fazonu- lako cemo se dogovoriti za cenu operacije,ti prvo dodji na pregled,a pregled se u skoro svakoj naplacivao (od 2000 do 8000 dinara) i kao uraacunava se u cenu ako odlucim da radim kod njih... ali ja nisam htela da me neko tako obavezuje... O Colicima sam cula sve najbolje i jedino kod njih je jedna ljubazna doktorka bila voljna da mi preko telefona objasni sve sto sam je pitala,bez da bude strogo poslovna,i nije hvalila Colice recenicama koje je naucila napamet,kao sto su radili oni koji su se javljali na telefone u ostalim klinikama koje sam zvala... jedna mi se cak zgadila koliko je hvalila svoje,a pritom pljuvala druge....Alex4ex napisao:
1)kako si se bas odlucila za ovu kliniku?za ovog doktora?
2)Kad su ti prosle akne? da li ti je lice cisto skroz,ili ti povremeno izadje koja ili tako nesto?ovo pitam zato sto me interesuje kako da znam kada sam spreman za dermoabraziju.
3)Dermoabrazija se radi nekom masinom?
4)Sta si sve koristila posle tretmana? koliko sam ukapirao koristila si onaj scar so soft.Da li je bilo necega jos ili samo to.
Procitao sam da si rekla da u jednom trenutku u toku oporavka,kad su kraste otpale, ti se ucinilo da ce ti ostati jos vece rupe od oziljaka.Da li ti je scar so soft pomogao da ne bude tako,ili bi i bez toga bilo sve u redu?
5)Recimo,u buducnosti,nadam se bliskoj,ja izlecim akne i resim da idem na dermoabraziju.Da li bi prihvatila da te upoznam "uzivo" ,jer nekako mi se cini da bih tako bio sigurniji da se podvrgnem tretmanu.