pitanje za devojku koja je radila dermoabraziju

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

nisam_luda
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Sep 29, 2006 12:50 am

Post od nisam_luda »

brat ima hlamidiju i koristite ISTE PRLJAVE PESKIRE :o :o :o ovo mi malo mirise na incest :lol:
mirja
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Maj 26, 2005 6:31 pm

Post od mirja »

skvo napisao:Javno se izvinjavam mirji, previdela sam i ubacila je u grupu sa n_l.

Nije bilo nikakvih skrivenih namera, previdela sam.
:wink: Skvo Prihvatam izvinjenje! Takva je zbrka nastala da je to strasno!Bas je tuzno ovaj forum nije ono sto je bio! pozdrav :wink:
Lu
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 20, 2006 12:12 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Lu »

Predlazem da prosetate malo-subota je.....Dozvolite sebi neki lep momenat!!!!!!
...a ovaj forum nek nastavi da bude mesto gde cemo deliti iskustva i misljenja , bez ikakvog vredjanja !
emi
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Sep 30, 2006 4:23 pm

Post od emi »

Mya sve pohvale na racun tvoga decka.To je pravi muskarac,uz svoju devojku je kada je bolesna,raspituje se kako da joj pomogne po netu,vau!Kada zena ima takvog nekog pored sebe pa njoj niko nista ne moze.Najjaca je.........Uzivajte :lol:
Mya
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Nov 28, 2006 10:33 am

Post od Mya »

nisam_luda napisao:brat ima hlamidiju i koristite ISTE PRLJAVE PESKIRE :o :o :o ovo mi malo mirise na incest :lol:
Koji si ti debil........strashno.... ja vise nemam reci.
Andjela
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Jan 10, 2005 12:18 am

Post od Andjela »

Jeste li vi devojke cule za opciju 'ignore"?Hajde probajte sa tim,videcete da je to u ovakvim situacijama kada neko trazi svadju,genijalna ideja.

Admin je evidentno trenutno odsutan,topic ce naravno biti zakljucan,a pojedini diskutanti banovani.

Do tada,relax...

Kad pijemo kafu? :D
Mya
Stalni član
Stalni  član

Post od Mya »

emi napisao:Mya sve pohvale na racun tvoga decka.To je pravi muskarac,uz svoju devojku je kada je bolesna,raspituje se kako da joj pomogne po netu,vau!Kada zena ima takvog nekog pored sebe pa njoj niko nista ne moze.Najjaca je.........Uzivajte :lol:
HVALA i u pravu si! Savrsen je i nikad ga ne bih menjala,a ja bih iste stvari cinila za njega... SVE drugarice mi govore- blago tebi...
a neki isfrustrirani i zavidni ljudi crkavaju od ljubomore kada nas vide...
Pazi kako se ova nisam_luda ovde ponasa... zamisli da nas vidi uzivo... pa pocupala bi jadna sama sebi i ono malo kose sto joj je ostalo posle hipertireoze :lol:
Andjela
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Jan 10, 2005 12:18 am

Post od Andjela »

Mene moze da pogodi samo misljenje osobe do cijeg misljenja mi je stalo.

Ne razumem te Mya-jo (jel se ovako pise?)

Hajde probaj da ne reagujes na ove bljuvotine,ok?
nisam_luda
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Sep 29, 2006 12:50 am

Post od nisam_luda »

tvoj savrseni deckic se ovde zalio da je ocelavio, samo ne znam od koje bolesti a i ne zanima me. toliko spominjes rec hipertireoza da se sve nesto bojim da ce tvoje buduce savrseno dete oboleti od te bolesti. ti ne brini za moju kosu, hvala bogu da imam gustu i lepu kosu do struka ali vec ti tako iskomplexirana to ne mozes ni da zamislis. .. :lol: bitno da se tvoj deckic raspitivao kako da ti sredi to rosavo lice :lol:
Mya
Stalni član
Stalni  član

Post od Mya »

nisam_luda napisao:tvoj savrseni deckic se ovde zalio da je ocelavio, samo ne znam od koje bolesti a i ne zanima me. toliko spominjes rec hipertireoza da se sve nesto bojim da ce tvoje buduce savrseno dete oboleti od te bolesti. ti ne brini za moju kosu, hvala bogu da imam gustu i lepu kosu do struka ali vec ti tako iskomplexirana to ne mozes ni da zamislis. .. :lol: bitno da se tvoj deckic raspitivao kako da ti sredi to rosavo lice :lol:
I opet LAZES!!!!! Gde se majke ti zalio da je ocelavio??????
Nemoj samo ponovo da prekopiras post od nekog drugog...

A ti sto si sva savrsena...zasto li si koristila ROACCUTANE? Mora da ti izasla jedna bubuljica,onako sasvim slucajno...pa si se bacila na cetvoromesecnu terapiju zbog iste...

KAKO TE BRE NIJE SRAMOTA??????????

Ti si bre bolesna u MOZAK! IDI LECI SE IDIOTE!
Mya
Stalni član
Stalni  član

Post od Mya »

Andjela napisao:Mene moze da pogodi samo misljenje osobe do cijeg misljenja mi je stalo.

Ne razumem te Mya-jo (jel se ovako pise?)

Hajde probaj da ne reagujes na ove bljuvotine,ok?
Doticna je nezahvalna,bezobrazna,glupa,a pritom je i lazov... znaci poseduje sve osobine koje ne podnosim... a pritom ne iznosi misljenje,nego vredja i izmislja,pa jednostavno ne mogu da iskuliram,jer ne razumem kako je nije sramota...:roll:

Ali ajde,probacu da ne reagujem vise... ionako sa ovakvim postovima vredja jedino samu sebe...

p.s. Trebalo bi samo Mya :) a mozda moze i Myo

Na primer da sam Jeca,rekla bi mi Jeco,a da sam Ana ne bi rekla Ano... tako da nemam pojma :lol: :lol: :lol: :lol:
Alex4ex
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Sep 03, 2006 3:55 pm

Post od Alex4ex »

Svasta.Dodjem da vidim da li ima nesto novo kad ono flame wars.Kapiram da musko moze da napadne nekog ovako,al` zensko...ovde je preko potreban jedan brz ban.

Nego,Mya,da se vratimo na ono sto je bitno.Imam jos neka pitanja za tebe,pa ako bi htela da odgovoris.

1)kako si se bas odlucila za ovu kliniku?za ovog doktora?

2)Kad su ti prosle akne? da li ti je lice cisto skroz,ili ti povremeno izadje koja ili tako nesto?ovo pitam zato sto me interesuje kako da znam kada sam spreman za dermoabraziju.

3)Dermoabrazija se radi nekom masinom?

4)Sta si sve koristila posle tretmana? koliko sam ukapirao koristila si onaj scar so soft.Da li je bilo necega jos ili samo to.
Procitao sam da si rekla da u jednom trenutku u toku oporavka,kad su kraste otpale, ti se ucinilo da ce ti ostati jos vece rupe od oziljaka.Da li ti je scar so soft pomogao da ne bude tako,ili bi i bez toga bilo sve u redu?

5)Recimo,u buducnosti,nadam se bliskoj,ja izlecim akne i resim da idem na dermoabraziju.Da li bi prihvatila da te upoznam "uzivo" ,jer nekako mi se cini da bih tako bio sigurniji da se podvrgnem tretmanu.

Izvini za ovolika pitanja i hvala unapred.
Pozdrav
Mya
Stalni član
Stalni  član

Post od Mya »

Alex4ex napisao:
1)kako si se bas odlucila za ovu kliniku?za ovog doktora?

2)Kad su ti prosle akne? da li ti je lice cisto skroz,ili ti povremeno izadje koja ili tako nesto?ovo pitam zato sto me interesuje kako da znam kada sam spreman za dermoabraziju.

3)Dermoabrazija se radi nekom masinom?

4)Sta si sve koristila posle tretmana? koliko sam ukapirao koristila si onaj scar so soft.Da li je bilo necega jos ili samo to.
Procitao sam da si rekla da u jednom trenutku u toku oporavka,kad su kraste otpale, ti se ucinilo da ce ti ostati jos vece rupe od oziljaka.Da li ti je scar so soft pomogao da ne bude tako,ili bi i bez toga bilo sve u redu?

5)Recimo,u buducnosti,nadam se bliskoj,ja izlecim akne i resim da idem na dermoabraziju.Da li bi prihvatila da te upoznam "uzivo" ,jer nekako mi se cini da bih tako bio sigurniji da se podvrgnem tretmanu.
1) Zvala sam sigurno deset klinika i svi su bili u fazonu- lako cemo se dogovoriti za cenu operacije,ti prvo dodji na pregled,a pregled se u skoro svakoj naplacivao (od 2000 do 8000 dinara) i kao uraacunava se u cenu ako odlucim da radim kod njih... ali ja nisam htela da me neko tako obavezuje... O Colicima sam cula sve najbolje i jedino kod njih je jedna ljubazna doktorka bila voljna da mi preko telefona objasni sve sto sam je pitala,bez da bude strogo poslovna,i nije hvalila Colice recenicama koje je naucila napamet,kao sto su radili oni koji su se javljali na telefone u ostalim klinikama koje sam zvala... jedna mi se cak zgadila koliko je hvalila svoje,a pritom pljuvala druge.... :roll:
Jedan doktor je cak poceo nesto da se busa jer sam ga pitala preko telefona cenu, ako je od slucaja do slucaja razlicita, od koliko do koliko moze biti... Cak mi je rekao da ako je cena bitna ja nisam OZBILJNA i da je to poslednje o cemu treba da pricamo... njega prvenstevno zanima moje lice...pa ako ga je toliko zanimalo zasto je trazio 3000 za pregled? Tu cenu je mogao da kaze...
Cula sam jos i da je Colic predsednik udruzenja plasticnih hirurga Srbije i razmisljala sam o tome kako njemu prvom onda ne bi islo u prilog da nesto zezne... i eto, odlucila sam se za njega.

2) Koliko znam lice bi trebalo biti cisto da bi se uradila dermoabrazija... ja nikad nisam ni imala vise od dve-tri akne na licu, moj problem je bio sto je skoro svaka ostavila manju ili vecu posledicu...
Tako da mislim da bi trebalo prvo da resis problem sa aknama... ali ti je najbolje da odes i konsultujes se sa njima oko toga...

3)Koliko znam DA, nekom brusilicom :) koju ja nisam ni videla jer sam spavala :)

4) Samo scar so soft... pazi ovako... meni su sve kraste otpale kada su mi skinuli gaze i one mrezice koje su bile bukvalno zalepljenje,ali su na dva-tri mesta ostale male ranice,kao da je na tim mestima krasta trebala jos da stoji ali je otkinuta... e tu su se ponovo napravile kraste, i one kada su otpale mislila sam da ce na tim mestima ostati oziljci i verujem da je scar so soft zasluzan sto nisu,ali nisam sigurna...

5) To vec moras da pitas mog decka :lol: :wink:
bobo001
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Jul 25, 2005 2:25 pm

Post od bobo001 »

Dajte ljudi sta vam je.Licite na politicare u predizbornoj kampanji koji traze neciji prljav ves...........Primitivizam do bola.........

Mya,imaj razumevanja prema osobi koja je dosla na forum da nadje osobu koju bi uverila da nije luda.Imao sam konflikt sa njom.
I slazem se sa buruchagom da smo dosli ovde da se lecimo,a ne da pljujemo jedni druge.Tipicno za Srbiju.
Alex4ex
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Sep 03, 2006 3:55 pm

Post od Alex4ex »

Hvala na odgovorima.Bas mi je pomoglo.
Znaci ipak mora lice prvo da se izleci,pa tek onda.Steta sto ne moze odmah,da ih sastruzem sa lica momentalno.

Ja sam mislio da se to radi sa lokalnom anestezijom,znaci svestan si,ali ne osecas bol.Nisam znao da te prvo uspavaju...

Znaci da pitam decka.Dobro. Jack da li bi pristao da se jednom vidimo nas troje,kako bih porazgovarao sa Myom "uzivo" ? znam da bih tako bio sigurniji.

Nema cega da se plasis,ja ako budem muvao neku sa foruma,to ce da bude ova sto nije_luda...Yeah baby 8)
Zaključana tema